Jump to content

ΥΔΡΟΨΥΞΗ Η' ΑΕΡΟΨΥΞΗ

ERMOULIS1442169073

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον εγώ πρωτος και καλυτερος.... Νομιζω οτι δεν μπορω να ψηφισω σε κατι τετοιο για δυο απλους λογους...

1) Σαφως η υδροψυξη υπερτερει για πολλους γνωστους λογους... αρα 1 ψηφος υπερ του w/c...

2) Έχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να την αποκτησουμε...εγω προσωπικά οχι...αρα 1 ψηφος στην αεροψυξη...

Συνολο:0 ψηφοι...

Τι θελω να πω... πως μαλλον ενα ποσοστο 90% τουλαχιστον ειναι υπερ της υδροψυξης αλλα δεν ξερω αν όλοι αυτοι μπορουν να την αποκτησουν...

Στο καινουριο μου πισι κοινως θα εβαζα w/c αν μου εφταναν τα λεφτα... οποτε πειτε εσεις τι να ψηφισω;

Σαφέστατα η υδρόψυξη είναι καλύτερη από την αερόψυξη.

Επειδή όμως οι πιο πολλοί χρήστες είναι άπειροι σε αυτόν τον τομέα (μεταξύ τους και εγώ) προτιμούν την αερόψυξη γιατί είναι αρκετά πιο ασφαλής για το σύστημά τους. Αυτό γιατί εαν σταματήσει ο ανεμιστήρας το πολύ πολύ να κλείσει μόνο του το pc από αύξηση της θερμοκρασίας. Αν όμως έχεις διαρροή στο κύκλωμα τότε μάλλον κάτι θα κλαις...

Τα έτοιμα κτι υδρόψυξης, κατά κύριο λόγο, δεν μειώνουν τις θερμοκρασίες παραπάνω από μία καλή αερόψυξη απλά μειώνουν το θόρυβο.

Εννοείται βέβαια πως δεν είμαι εναντίον της υδρόψυξης και πως αν βρισκόταν κάποιος με εμπειρία στο θέμα να με βοηθήσει ευχαρίστως θα το γύρναγα χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Ακόμα ένας ψήφος στην αερόψυξη λοιπόν μόνο και μόνο λόγω απειρίας

Hgetis νομίζω ότι πρέπει να ψηφίσεις υδρόψυξη μάλλον...

Πρωτα πρωτα ψηφησα υδροψυξη γιατι αυτο εχω.... :002:

2) Έχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να την αποκτησουμε...εγω προσωπικά οχι...αρα 1 ψηφος στην αεροψυξη...

Τι θελω να πω... πως μαλλον ενα ποσοστο 90% τουλαχιστον ειναι υπερ της υδροψυξης αλλα δεν ξερω αν όλοι αυτοι μπορουν να την αποκτησουν...

Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο καποιος να αποκτησει αλλα να στισει ολο το συστημα χωρις προβληματα...Οι πιο πολλοι αυτο φοβουντε...

Απο την αλλη δε νομιζω οτι υπαρχει λογος καποιος που δεν ασχολειται με υπερχρονισμους να βαλει υδροψυξη...ειναι ισως υπερβολικο...

:023:

Σαφέστατα η υδρόψυξη είναι καλύτερη από την αερόψυξη.

Επειδή όμως οι πιο πολλοί χρήστες είναι άπειροι σε αυτόν τον τομέα (μεταξύ τους και εγώ) προτιμούν την αερόψυξη γιατί είναι αρκετά πιο ασφαλής για το σύστημά τους. Αυτό γιατί εαν σταματήσει ο ανεμιστήρας το πολύ πολύ να κλείσει μόνο του το pc από αύξηση της θερμοκρασίας. Αν όμως έχεις διαρροή στο κύκλωμα τότε μάλλον κάτι θα κλαις...

Τα έτοιμα κτι υδρόψυξης, κατά κύριο λόγο, δεν μειώνουν τις θερμοκρασίες παραπάνω από μία καλή αερόψυξη απλά μειώνουν το θόρυβο.

Εννοείται βέβαια πως δεν είμαι εναντίον της υδρόψυξης και πως αν βρισκόταν κάποιος με εμπειρία στο θέμα να με βοηθήσει ευχαρίστως θα το γύρναγα χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Ακόμα ένας ψήφος στην αερόψυξη λοιπόν μόνο και μόνο λόγω απειρίας

Hgetis νομίζω ότι πρέπει να ψηφίσεις υδρόψυξη μάλλον...

Κατ'αρχην καλημερα μιας και ειναι το πρωτο μου post για σημερα!

Κατα δευτερον νομιζω πως ο θορυβος που μειωνεται απο το w/c δεν ειναι τοσο σημαντικος παραγοντας για καποιον να επιλεξει... μαλλον ο λογος να βαλεις υδροψυξη ειναι για την καλυτερη ψυξη του συστηματος κυριως σε καταστασεις ο/c...

Τωρα επειδη απο το πρωτο μου post κιολας μπορεις να δεις πως νομιζω οτι ετσι οπως ειναι διατυπωμενο το poll ειναι καπως ακυρο ή off topic αν θες, και επειδη αν τωρα αγοραζα PC ή ακομη και στο ηδη υπαρχον, και επειδη εγω σιγουρα θα το υπερχρονιζα οπως και εχω κανει τωρα στο PC μου, δεν ξερω κατα ποσο θα επελεγα w/c (οικονομικο και μονο το ζητημα)... Πίστεψε με ομως θα το ηθελα πολυ το w/c αλλα δεν διαθετω τα λεφτα για να το αποκτησω, όσο και αν κανει αυτο, και στο κατω κατω μια χαρα δουλευω και με τον αερα... Γιαυτο λεω τι να ψηφισω... μαλλον στην ορθοτητα του poll τιθεται ζητημα...

Full watercooling δεν έχω ακόμα αλλά σύντομα να πάρω ειδικά τώρα που πείρα την ψησταργιά...

Κανα σουβλάκι ποτε θα κανεις με την καινουρια ψηστιερα; Να δουμε αν τα φτιαχνει νοστιμα!! LOL :040: :040:

Συμφωνώ με όσους είπαν οτι η υδρόψυξη είναι μη απαραίτητη αν δεν κάνεις υπερχρονισμούς. Διαφωνώ στο ότι είναι τόσο ακριβή. Προσωπικά μου κόστισε περίπου 60€ με block ιδιοκατασκευή Cross-Drill. Βέβαια δεν το συγκρίνω ούτε για πλάκα με block 11, Skinny και υπόλοιπης αγοράς! Με αγοραστό Block θα ήμουν +40€ σύνολο ~100€. Περίπου 80€ πήρα τότε την SLK800.

Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολη η δημιουργία και τοποθέτηση αφού έχει δει κάποιος ορισμένα πράγματα και δεν πάει στην τύχη.

χμ στο poll γιατί δεν βάλαμε και chill-cooling, phase change? :030:

Πάντως θεωρώ χαζό να διαλέξει κάποιος aircooling σε αυτό το site πέρα από οικονομικό λόγο ή φοβία.

Πάντως θεωρώ χαζό να διαλέξει κάποιος aircooling σε αυτό το site πέρα από

οικονομικό λόγο ή φοβία.

Κρατα μονο την φοβια.... :002:

Τωρα αν καποιος παει και βλεπει W/C του στιλ aquarius.. :039: :039: :039: :039: :039: :039: :039: :039: :039: :039: :039: :039:

Πάντως θεωρώ χαζό να διαλέξει κάποιος aircooling σε αυτό το site πέρα από οικονομικό λόγο ή φοβία.

E δεν έχουμε όλοι Intel ωστε να χρειαζόμαστε Water cooling για να πιάσουμε την απόδοση ενός aircooled Athlon....

E δεν έχουμε όλοι Intel ωστε να χρειαζόμαστε Water cooling για να πιάσουμε την απόδοση ενός aircooled Athlon....

:041: :041: :041: :041: :041: :041: :041: :041: :041:

@ThorLite δλδ το Phase Change ειναι πιο ασφαλεσ??? :017: :017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.