Jump to content

Αυτη η ΑΒΙΤ θα με στειλει...

Rommel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον με το συστημα της υπογραφης και πριν βαλω την 9800 η +12 ηταν 11.86 :010:

Με το που εβαλα την 9800 επανω εγινε το εξης κουφο...η +12 πηγε 11.98 την μια 12.04 την αλλη :017:

Τι εγινε ρε παιδια,αυτη η καρτα αντι να τραβαει ρευμα,δινει; :003:

Αυτα ειναι τα κουφα των pc μας! Για καντης λιγο o/c να δουμε θα μεινει εκει η ταση? (ΛΟΛ)

Τι κάρτα είχες πριν? ΑΝ η 9800 έχει ποιοτικά εξαρτήματα και εκμεταλλεύεται σωστά το ρεύμα που παίρνει δεν έχει λόγο να σου χαλάσει τη γραμμή +12.

Μάλλον η προηγούμεη ζοριζόταν να παίξει εκεί που ήθελες και τράβαγε πολύ ρεύμα....

Aπλα πριν δεν ειχες ισορροπημενη καταναλωση απο το τροφοδοτικο,πολυ μικρη καταναλωση απο τα +5 μεγαλος φορτος στα +12 απο την Abit για τον cpu,τωρα που μπηκε η 9800 και τραβαει απο +5 ισορροπησε το τροφοδοτικο.Τα PSU οταν εχουν χαμηλη καταναλωση στα +5 εχουν και γενικα χαμηλη +12.....

Aπλα πριν δεν ειχες ισορροπημενη καταναλωση απο το τροφοδοτικο,πολυ μικρη καταναλωση απο τα +5 μεγαλος φορτος στα +12 απο την Abit για τον cpu,τωρα που μπηκε η 9800 και τραβαει απο +5 ισορροπησε το τροφοδοτικο.Τα PSU οταν εχουν χαμηλη καταναλωση στα +5 εχουν και γενικα χαμηλη +12.....

Σωστος :119:

Μαλλον αυτο ειναι,ολα τα αλλα εμειναν σταθερα +3.34...+5.36 μονο η +12 πηγε επανω :046:

Μάλλον η προηγούμεη ζοριζόταν να παίξει εκεί που ήθελες και τράβαγε πολύ ρεύμα....

Ε οχι και να ζοριζε το τανγκαν η 5600ΧΤ :119:

Αν ηταν ετσι με την 9800ΧΤ δεν θα μπουταρε καν :p

Στραταρχη οι τιμες αυτες ειναι μετρημενες με πολυμετρο ή βασιστηκες στις ενδειξεις της μητρικης?

Δεν βασιζομαστε ποτε :018: στο τι μας δειχνουν οι μητρικες μας αν κι οι ΑΒΙΤ σχετικα ηταν κοντα στην πραγματικοτητα αλλα ειπαμε πολυμετρο........

Ο ΤhorLite εχει δικιο στο ποστ που σου εκανε αν τωρα το Tanga LOL Tagan δεν αντεχει Enermax RULEZZZZZZZZZZZZZZ :003: :003: :003:

Έχει δίκιο ο MrSeanKon, οι τιμες αυτες ειναι μετρημενες με πολυμετρο ή βασιστηκες στις ενδειξεις της μητρικης?

Αμ οταν τα λεω τοσες φορες μεχρι και κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ εχω βαλει στα FAQ τι αλλο να πω......... :063: :063:

Αν θυμαμαι καλα οι δυο ΑΒΙΤ που περασαν απο τα χερια μου εδειχναν λιγοτερο απο το πολυμετρο αλλα νουμερα δε θυμαμαι απεξω περασε καιρος.... :077: :077:

Υ.Γ.

Ασχετο με το θρεντ αλλα AMDστικο το νεο μου αβαταρ τι λες Στραταρχη?? :D:D:D:D

Έχει δίκιο ο MrSeanKon, οι τιμες αυτες ειναι μετρημενες με πολυμετρο ή βασιστηκες στις ενδειξεις της μητρικης?

Λοιπον μαγκες η +12 με πολυμετρο σε φουλ μου δινει +12.36 :119: μ@μ@ει το ταγκαν :066:

Καλα ειναι τα 12.36 δεν πειραζει που ειναι λιγο παραπανω εδω μερικοι μονταρουν το PSU για να δινει μεγαλυτερες τασεις.......

Αρα δικιο ειχα που ειπα παραπανω οτι η ΑΒΙΤ δειχνει λιγοτερο απο τα πραγματικα κατι ξερει ο παλιος...... ;)

Υ.Γ.

Ασχετο με το θρεντ αλλα AMDστικο το νεο μου αβαταρ τι λες Στραταρχη?? :D:D:D:D

Αντε βγαλε την κολοεποξ να το πας στα οριαααααα :077:

Πολυ καλο μπραβο ;)

Δεν παει μωρε το αναθεματισμενο το εχω πει κι αλλου ετσι κι αλλιως αλλη μητρικη δεν εχω με nForce3 η αναθεματισμενη η Albatron ειναι VIA KT800T και δε λεει για μονιμη χρηση.......

Βεβαια δινει μεγαλυτερα ρευματα ισως να παιζει με τη VIA ως 10 Χ 255 αλλα τωρα σκυλοβαριεμαι να λυνω ψυκτρες και τα ρεστα το εχω κανει καμμια δεκαρια φορες και δε λεει να μου παθει καμμια ζημια ο Α64 305Ε τον πληρωσα ασε να παλιωσει και θα του τα πεταξω τα ματια εξω...... :077: :077: :077: :077:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.