r1ddl3r_1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2004 μήπως γνωρίζει πως μπορώ να κάνω overclock στην geforce fx 5600xt 256Mb??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpulio1416003173 Αύγουστος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Ο απλούστερος τρόπος υπερχρονισμού της κάρτας γραφικών, είναι η χρήση του προγράμματος Riva Tuner, που μπορείς να "κατεβάσεις" από εδώ.Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πηγαίνεις στην επιλογή driver settings και κάνεις κλικ στο customize. Στον πίνακα που ανοίγει, κάνεις κλικ την πρώτη επιλογή (system settings) enable driver level hardware overclocking και από τα sliders καθορίζεις τις νέες (αυξημένες) τιμές για core και memory.Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην αύξηση των τιμών για core και memory. Από τις αρχικές, ανεβάζεις σιγά-σιγά (προτείνω βήματα των 5Mhz στο core) κάνεις τεστ, κοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 H κατι πιο απλο θα ελεγα να κατεβασεις ενα reg αρχειο και απλα να εμφανιστει στον πινακα με τα options της καρτας σου..(στους drivers εκει που ειναι και τα Anti-A...αναλησεις και τετοια..)Σου βαζω και το αρχειο...απλα το ανοιγεις και πατας ναι.geforce_overclock.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Αύγουστος 21, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!θα τα δοκιμασω κ θα σας πω αποτελεσματα!τι ακριβως πετυχαινω με το να κανω overclock???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Αύγουστος 21, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 gpulio εκανα εγκατασταση το rivatuner κ μου λεει πως πρεπει να κανω αναβαθμιση το προγραμμα γτ λεει οι drivers που εχω δεν ειναι συμβατοι(σ.σ.εχω τους καινουργιους 61.77)!τι κανω???CmoS εκανα εγκατασταση το reg αρχειο αλλα δεν βρισκω πουθενα τις ρυθμισεις που μου πες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Αύγουστος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 βάλε καλύτερα Omega drivers και υπερχρονισέ την με το riva tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Αύγουστος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 alexandrosss πως το κανω αυτο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpulio1416003173 Αύγουστος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 gpulio εκανα εγκατασταση το rivatuner κ μου λεει πως πρεπει να κανω αναβαθμιση το προγραμμα γτ λεει οι drivers που εχω δεν ειναι συμβατοι(σ.σ.εχω τους καινουργιους 61.77)!τι κανω???Το μήνυμα που βγάζει το riva tuner, σημαίνει ότι οι δημιουργοί του, δεν έχουν τεστάρει την συμβατότητα με τους νέους οδηγούς της nvidia. Μέχρι στιγμής, σε ανάλογες περιπτώσεις, σπάνια έχουν αναφερθεί προβλήματα. Συνήθως, η αναβάθμιση του riva tuner, ώστε να είναι συμβατό με νέους οδηγούς, γίνεται σχετικά γρήγορα. Μπορείς λοιπόν να περιμένεις λίγες ημέρες, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος.Επιπλέον, οι οδηγοί της nvidia, διαθέτουν ένα "κρυφό" overclocking utility, το coolbits. Για την ενεργοποίηση του, χρειάζεται επέμβαση στην registry. Αν δεν εισαι εξοικειωμένος με επεμβάσεις στην registry, καλύτερα να το αποφύγεις. Οδηγίες πάντως θα βρεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Αύγουστος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 κατέβασε τους drivers εγκατέστησε τους και ανοίξε το riva tuner και υπερχρονισέ την, τώρα της επιλογές δεν της θυμάμαι ακριβώς αλλα θα της δω και θα στης πώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.