sakattack1442169065 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 http://www.theinquirer.net/?article=17989οχι επειδη δεν θα ηταν καλος ή επειδη δεν μπορουσαν να τον φτιαξουν,αλλα μαλλον επειδη δεν μπορεσαν να το φτιαξουν αρκετα γρηγορα ωστε να παρει τα σχεδια η ομαδα που ξεκινησε τωρα τα σχεδια για το 65nm τσιπακι.Αφου λοιπον αυτοι αναγκαστηκαν να παρουν ως βαση τον Prescott, η Ιντελ αποφασισε οτι θα ηταν λαθος επιχειρηματικα να βγαλει Tejas στα 90nm και μετα στα 65nm να παρουσιασει ενα τσιπακι σχεδιστικά χειροτερο.ενδιαφερουσα αποψη.ακομα κι αν δεν ειναι αληθεια, μας θυμιζει οτι οι αποφασεις των εταιρειων παιρνονται σε αλλη βαση, με το κερδος πανω απο ολα.και εμεις μετα τσακωνομαστε για το ποιος ειναι πιο "σωστος" και "εξελιγμενος" cpu :043: :033:
DarthMoul Αύγουστος 20, 2004 #3 Αύγουστος 20, 2004 Πάντως τα άρθρα που διάβασα τότε λέγανε για over-expansion της Intel στο research cost. Είχαν πολλά projects να τρέχουν παράλληλα που κόστιζαν πολύ και κάπου έπρεπε να επικεντρώσουν. Εγώ νομίζω πως το μεγάλο αγκάθι των managers της Intel είναι ο Itanium.
ThorLite Αύγουστος 20, 2004 #4 Αύγουστος 20, 2004 Μπα μαπα θα ηταν γι αυτο τον σταματησαν αν κρινω απο την FPU του P4...... Eπειδη ασχολουμαι με distributed computing project τρεχοντας το RC5-72 που ειναι και multithreaded,δειτε τις εικονες απο το benchmark που ετρεξα και δυο φορες μαλιστα στο καθε PC και θα καταλαβετε μαλλον σε ποιο PC τρεχω το RC5-72........... :033:
DarthMoul Αύγουστος 20, 2004 #5 Αύγουστος 20, 2004 Μπα μαπα θα ηταν γι αυτο τον σταματησαν αν κρινω απο την FPU του P4......Eπειδη ασχολουμαι με distributed computing project τρεχοντας το RC5-72 που ειναι και multithreaded,δειτε τις εικονες απο το benchmark που ετρεξα και δυο φορες μαλιστα στο καθε PC και θα καταλαβετε μαλλον σε ποιο PC τρεχω το RC5-72........... :033:έχεις τα sources? αν ναι κάνε vectorization και χρήση sse2. θα πάρεις από τον p4 σχεδόν το ίδιο scaling με τον Athlon. Μόνο με την FPU δεν αξίζει ούτε με 1 GHz παραπάνω.
ThorLite Αύγουστος 20, 2004 #6 Αύγουστος 20, 2004 Δεν ξερω αν το δινει ετσι το distributed.net το source και αν μπορουσαν να κερδισουν κατι θα το ειχαν κανει μια και ειναι πολλα χρονια στην πιατσα και ο P4 και το SSE2 και φυσικα ο client που ειναι παντα σε συνεχη εξελιξη και αν ειναι να χρειαζομαι το source code για καθε προγραμμα που χρειαζεται να τρεξω στον P4 για να το κανω optimize καλα κρασια.........LOLΔεν ειναι και ολοι οι χρηστες PC προγραμματιστες απλα βλεπουμε ξεκαθαρα την μαπα FPU του P4........
DarthMoul Αύγουστος 20, 2004 #7 Αύγουστος 20, 2004 Δεν ξερω αν το δινει ετσι το distributed.net το source και αν μπορουσαν να κερδισουν κατι θα το ειχαν κανει μια και ειναι πολλα χρονια στην πιατσα και ο P4 και το SSE2 και φυσικα ο client που ειναι παντα σε συνεχη εξελιξη και αν ειναι να χρειαζομαι το source code για καθε προγραμμα που χρειαζεται να τρεξω στον P4 για να το κανω optimize καλα κρασια.........LOLΈχω μάθει να μην εμπιστεύομαι τον κώδικα, αν πρώτα δεν τον έχω δει. Ας είναι στην πιάτσα όσο καιρό θέλει. Έχω να σου πω ιστορίες φρίκης αν θέλεις!!!Όχι καλά κρασά. Καλό open source :051: Η windows και καλό upgrade :006:
ThorLite Αύγουστος 20, 2004 #8 Αύγουστος 20, 2004 Α για να εχω την ιδια αποδοση στον P4 με τον Athlon χρειαζομαι 5.2GHz P4 χοντρικα......
MrSeanKon Αύγουστος 21, 2004 #9 Αύγουστος 21, 2004 Α για να εχω την ιδια αποδοση στον P4 με τον Athlon χρειαζομαι 5.2GHz P4 χοντρικα......Η μηπως και κατι παραπανω???Εκανες καλα τις πραξεις?? :077: :077: :077:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.