Alexandros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2005 Δοκιμασα προσφατα ενα σετακι 2Χ512 απο αυτες τις μνημες και δεν μου βγηκαν και τοσο καλες , τουλαχιστον οχι τοσο οσο εγραφαν σε καποια reviews. Διαβαζα για κατι 240-260 ...αλλα που :wassat: Καταρχας το κουτι απ'εξω δεν γραφει τιποτε για value .Ενα ασημι κουτακι που αναφερει GEIL DDR DIMM...μας φωτησε. Επειτα φοραει κατι μπλε ψυκτρες που δε φαινεται να βγαινουν οποτε δε ξερω καν τι τσιπακια φορανε (Αν εχει καποιος τις μνημες αυτες , ας με κατατοπησει ) Ενα μαξ ποστ ειναι το ακολουθο στα 230 αλλα στην πραγματικοτητα ειμαι απολυτα σταθερος μονο μεχρι τα 225-226 με αυτα τα timings... :sick: Λετε να φταινε καθολου οι ψυκτρες ? Εχουν κατι pads απο κατω που αποτι ξερω εχουν μαλλον αρνητικο αποτελεσμα στην ψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δες και τις δικες μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Βλεπω οτι εχεις dual channel, επισης το dimm 1 εχει 1 GB αρα προφανως και το dimm 2 εχει αλλο τοσο.Οι 1 GB μνημες GEIL Value 3200 εχουν timings 3-4-4-8Ομως οι 512 και οι 256 εχουν timings 2.5-3-3-6 (σε εμενα οπως βλεπεις παει και 2.5-3-3-5 και στα 230+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Οχι φιλε μου 2χ512 εχω Αλλα βλεπω εσενα πανε πολυ καλυτερα! 2.5-3-3-6 δεν πιανω με τιποτα. Επισης ξεχασα να αναφερω οτι πανω απο 230 δεν πανε ακομα και με 3-4-4-8 :...: μηπως επεσα σε μπανανες ? Ισως δοκιμασω αλλο ενα ζευγαρι να βεβαιωθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Σε τι ταση τις εχεις?Ξεχασα να αναφερω οτι τους εχω βαλει 2.8 (απο βιος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 δεν εχω αυξηση τη ταση...και επισης δε κερδιζω τιποτα οταν την αυξανω ...και ενω οτι τρωω μπλε οθονες πανω απο τα 230 με την ιδια ή την αυξημενη ταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Εισαι σταθερος με μεμτεστ86 στα 230? Γιατι και εμενα λειτουργει οκ στα 230 αλλα δεν ειμαι σταθερος. Μεχρι τα 225 μαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ναι ειμαι οκ ..και λιγο παραπανω 232-233πιο πανω δε παει ουτε και με παραπανω ταση ουτε με ανεβασμα των timings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Μπραβο ακριβως τα ιδια μου κανουν και οι δικες μου! Πανω απο 230 δεν πανε ουτε με 3-4-4-9 , δεν μπουταρει καν το πισι! Μηπως ξερεις τσιπακια φορανε ?Εχεις δοκιμασει να βγαλεις τις εργοστασιακες ψυκτρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Δε ξερω τι chipakia φορανεΕπισης δεν εχω βγαλει τις ψυκτρες...νομιζω ομως οτι κανουν καλη δουλεια...δε νομιζω οτι θα κερδισεις τιποτα με το να τις αλλαξεις...προφανως φταινε τα chipakia (εγω παντως εν γνωσ μου ηξερα οτι θα πηγαινα καπου εκει...απλα τις πηρα λογο αποδοσης/τιμη αλλωστε value λεγονται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 4, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Ναι δε λεω ειναι καλες μνημες και καλες υλοποιησεις απλα περιμενα λιγο μεγαλυτερο φσβ εστω και με χαλαρα timings τι να κανουμε... ουτε εγω αφαιρεσα τις ψυκτρες παντως. Νομιζω φορανε τσιπακια Infineon παντως αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.