maddoctor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 Έχω πάρει μία μητρική εδώ και ένα χρόνο.Συγκεκριμένα είναι μία MSI K7N2 DELTA ILSR. Κοιτούσα σήμερα στο AIDA τι πληροφορίες θα μου βγάλει για την μητρική (δεν είχα κάτι άλλο να κάνω) και πρόσεξα το εξής που φαίνεται στην εικόνα. :103: :103: Είναι αυτό που νομίζω ή κάποιος κάνει λάθος!? Αυτό είναι το Hyper Transport που ξέρουμε από στην Intel!?Ελπίζω να μην κάνω καμία βλακώδες ερώτηση....Εάν ναι, συγνώμη, αλλά πραγματικά με έχει μπερδέψει :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Oχι hyper threading βρε αλλο ειναι το hyper transport! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Oχι hyper threading βρε αλλο ειναι το hyper transport! Καλά το είπα ότι μ@μ@κία ρωτάω....αλλά μπερδεύτηκα και μου φάνηκε παράξενο :120: Εντάξει, οκ :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 φτου ρε γμτ,αν εβαζα στην αγγελεια οτι εχει κ hyperthredind το mobo θα γινοταν αναρτπαστο!!!για την ωρα το πουλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Το πούλο ή το πουλώ??Μπερδεύτικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 2 σε ενα!!εδω κ πολυ καιρο το 2ο αλλα ισχυει παραλληλα κ το 1ο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 20, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 To Ηyper Transport εχει δεν εχει βελτιωση σε μονα συστηματα δες τι ειπε ο DarthMoul κι ο sakattack εδω ....... Κι οι δυο μητρικες που εχω (Epox με nVidia 250, Αlbatron με VIA KT800T) υποστηριζουν το ΗΤ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 20, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 To Ηyper Transport εχει δεν εχει βελτιωση σε μονα συστηματα δες τι ειπε ο DarthMoul κι ο sakattack εδω .......Κι οι δυο μητρικες που εχω (Epox με nVidia 250, Αlbatron με VIA KT800T) υποστηριζουν το ΗΤ......... :D Κατάλαβα.Άρα καλά είπα ότι ήταν σχετικό με αυτό της Intel, άρα λογικό που με μπέρδεψε κιόλας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Νο problem γιαυτο υπαρχουν και τα φορουμ......... :beerchug:Ολοι μπερδευομαστε ή κανουμε λαθη ασχετα αν δεν το παραδεχομαστε μερικες φορες για πολλους και διαφορους λογους....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.