Jump to content

Tras Timing

Orthodox

Recommended Posts

Αφού σταθεροποίησα το μηχανάκι είπα να δω τι το καλύτερο μπορούν να αποδώσουν και οι μνήμες μου..

Στην αρχή πείραζα όλα τα timings και το τελευταίο (για άλλους πρώτο) το Tras (Cycle Time) το είχα 8 μέχρι 11. Αφού σταθεροποιήθηκα στα 2.5-3-3-8 είπα να το πειράξω και αυτό. Κατέβηκα μέχρι 3 και δε συνέχισα άλλο, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι θα μηδένιζε άνετα!!!

Έτρεξα ένα blend test του prime για κάνα μισάωρο error free. Από benches δε βλέπω και καμία διαφορά δλδ…

Οι μνήμες είναι 2x 512 Samsung Gold PC 3200… (δουλεύουν DC)

Τι παίζει ρε παιδιά με αυτό το timing, συνήθως το βλέπω 8 με 11 άντε και 5…

Αυτο το timing Orthodox δεν δινει τιποτα κερδος αν δεις τα help files του RAM Optimizer αλλα και το thread βελτιστοποιησης της μνημης.......

LOL ασε που με τις HyperX o μυθος του 11 καταριφθηκε σε nForce2 μιλαμε...... :050: :050:

Oντως για μοστρα ειναι που λεει κι ο Τερζης ειναι μια τυπικη διαδικασια να το χαμηλωνεις.........

Εδω απο CL2.0 --> CL3.0 χανεις λιγα που ειναι κι ο κυριοτερος παραγων των μνημων (δε μιλαω για Α64 συστηματα).........

Στους Α64 το κυριοτερο ειναι να τρεχεις τις μνημες με 1Τ αλλα δεν τραβανε ψηλα τεσπα.........

Κι εγω αυτη την απορια εχω.........

Σε τελικη αναλυση τι θα κερδισει απο αυτο?? :077:

Κουραφεξαλα τιποτα σε επιδοσεις εδω 100 ποντοι παραπανω δεν κανουν τη διαφορα ποσο μαλλον ψειρες ποντοι οπως και τα ρασα δεν κανουν τον παπα παντα........ :045:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.