CmoS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 Σημερα καθως ανοιξα το cpuZ παρατηρησα οτι η ταχητιτα της agp ειναι 4χ...Λεω ε ενταξει κλασικα με ενα restart θα φτιαξει....μπαινω ξανα....τπτ...τα ιδια...μπαινω στο bios βλεπω ηταν 8χ...ξαναμπαινω στο cpuz λεει 8χ.Α λεω ωραια παει και αυτο...Κανω ενα restart και παλι τα ιδια...4χ...(οχι μονο στο cpuz αλλα και σε αλλα..)Απο οτι καταλαβα διορθωνει μονο οταν μπαινω στο βιος ακομα και χωρις να κανω save...Ξερει κανεις τπτ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Βασικά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι διαφορές δεν θα δεις.Κοίτα να δεις όμως σύμπτωση. Με την ίδια μητρική είμαι ( ίδιο rev ) και δοκίμασα το Σάββατο μια ASUS 9600SE 8Χ. Ε δεν ξεκίναγε. Άναβε το κόκκινο λαμπάκι κάτω από την AGP που ανέφερε πρόβλημα. Μπορεί τελικά να παίζει ασυμβατότητα με πολλές κάρτες της ATI και αυτή την μητρική. Μπορεί πάλι η NVidia να προσπαθεί να μας πείσει ότι με τις μητρικές της μόνο Nvidia gpu. Πάλι καλά που δεν έφαγες και εσύ κανένα κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Ισως να εχει δικιο ο john_dr βεβαια στην Epox 8KDAJ που εχει nForce3 η ΑΤΙ 9200 που εχω παιζει θαυμασια στα 8Χ αλλα και μια αλλη nVidia AGP 8X που δοκιμασα απο ενα φιλαρακι μου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Αύγουστος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Άμα λέω γω ότι AMD και Asus δεν πάνε μαζί, το έχω ξανακούσει πάντως αυτό με τις κάρτες... Και μένα η 9200 μια χαρά είναι στη gigabyte… Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Το εχεις ακουσει αυτο να συμβαινει και σε αλλους χρηστες Orthodox?? :012: Ξεχαστηκα η καρτα μου γραφικων ειναι ASUS με ATI chipset.......LOL λες αν βαλει ΑSUS καρτα και μητρικη να παιξει?? :040: :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Άλλο Epox John. Μπορεί να είναι μαμακία της ASUS. Αλλά η πλάκα είναι ότι και η κάρτα γραφικών που δοκίμασα ήταν επίσης της ASUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρα ΑSUS καρτα με ΑΤΙ + ASUS nForce2 = Δεν παιζει που να χτυπιεσαι (αλλη μια Katsumoεξισωση)...... :040: :040: :040:Με προλαβες john_dr μετα ειδα το ποστ σου! :109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.