Jump to content

Kazaa Lite Help!!!!!

TRoboCop

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλους.

Μπορεί κάποιος να μου πει πότε θα έχει το pc μου μια κανονική και όμορφη ημέρα?????

:mad: :mad: Θα το πετάξω απο το μπαλκόνι.

Το Kazaa Lite που έχω δεν συνδέεται παρά μόνο δείχνει πως κάνει Connecting...

Νόμιζα πως έφταιγε το firewall που είχα(Zone Alarm) και τελικά το απεγκατέστησα και έβαλα το Sygate αλλά πάλι τα ίδια. Τι φταίει και δεν συνδέεται?

(Επίσης όταν δεν κάνω τιποτα στο internet και΄έχω απενεργοποιήσει τα updates πολλές φορές βλέπω με το πρόγραμμα Dial-Up Networking Monitor πως απο μόνο του κατεβάζει συνεχώς με 42kb/s. Αυτό πιστέυω πως επιβαρύνει την σύνδεση. Είναι λίγο άσχετο αλλά μπορεί να σχετίζεται)

Τα firewalls έχουν κάπου μια ρύθμιση που επιλέγεις εσύ τα προγράμματα που επιτρέπεις να επικοινωνούν μέσω internet. Είχα και εγώ το Zone Alarm και όταν με ρώτησε να αφήσει το Kazaa πάτησα όχι και μετά όταν μπήκα στο Kazaa μου έβγαζε και εμένα connecting αλλά δεν γινόταν τίποτα.

Αρχική απάντηση από TRoboCop [01-01-2005 15:37]

Το Kazaa Lite που έχω δεν συνδέεται παρά μόνο δείχνει πως κάνει Connecting...

Νόμιζα πως έφταιγε το firewall που είχα(Zone Alarm) και τελικά το απεγκατέστησα και έβαλα το Sygate αλλά πάλι τα ίδια. Τι φταίει και δεν συνδέεται?

Φιλε TRoboCop και εγω παρατηρησα αυτο το προβλημα. και εγω νομιζα πως ειναι το firewall. Αλλα ακομα υποθεσεις κανω. Εχεις βαλει το windows xp sp2?

no. Τελικα το πρόβλημα ήταν στην σύνδεση (PSTN) και για κάποιο λόγο αργούσε πάρα πολύ. Αν σου συνδεθεί μια φορά(θα κάνει πολύ ώρα) τότε τισ άλλες φορές θα συνδέεται κανονικά.

Αρχική απάντηση από ghost17 [Σήμερα, στις 14:48]

Υ.Γ. ΤΡΟΜΕΡΗΗΗΗΗ !!!!!η Γιογοβιτσ, :T: εχεις μαζεψει καλες photo της...

Ψήφισες στο poll για την Milla? Αν όχι ρίξε καμία ψήφο να χαρεί και ο Trobocop :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.