Shaman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2004 Χρειάζομαι τα φώτα σας!!Είχα σε ένα partition ( D: ) του δίσκου μου περίπου 1,7GB ελεύθερα οπότε μετέφερα (με "move") ένα folder με μερικά MP3, μεγέθους 2,5GB, σε ένα άλλο PC που έχω στο LAN. Ο φάκελος μεταφέρθηκε κανονικά, τα αρχεία εξαφανίστηκαν απο το ένα PC και πήγαν στο άλλο αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ PARTITION!!!Εξακολουθεί δηλαδή να έχει μόνο 1,7GB ελεύθερα!!Έκανα scandisk και ο δίσκος φαίνεται ΟΚ...Ας μου δώσει κάποιος μία λογική εξήγηση για το παραπάνω, παρακαλώ!! :013: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Χρειάζομαι τα φώτα σας!!Είχα σε ένα partition ( D: ) του δίσκου μου περίπου 1,7GB ελεύθερα οπότε μετέφερα (με "move") ένα folder με μερικά MP3, μεγέθους 2,5GB, σε ένα άλλο PC που έχω στο LAN. Ο φάκελος μεταφέρθηκε κανονικά, τα αρχεία εξαφανίστηκαν απο το ένα PC και πήγαν στο άλλο αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ PARTITION!!!Εξακολουθεί δηλαδή να έχει μόνο 1,7GB ελεύθερα!!Έκανα scandisk και ο δίσκος φαίνεται ΟΚ...Ας μου δώσει κάποιος μία λογική εξήγηση για το παραπάνω, παρακαλώ!!:013: Η διαδικασία του move, ουσιαστικά είναι copy στην αρχή και μετά διαγραφή των αρχείων.Μπορεί για κάποιο άγνωστο λόγο να μην τα διέγραψε τα αρχεία, αλλά απλώς να τα κάλυψε.Κάνε scandisk σκανάροντας και την επιφάνεια του σκληρού.:050: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Το έκανα...Δοκίμασα να κάνω και Defragment αλλά δεν μπορεί να γίνει γιατί το πρόγραμμα χρειάζεται μεγαλύτερο ποσοστό του δίσκου ελεύθερο....Τον πούλο κοινώς!!Η μόνη λύση είναι να προσπαθήσω να το αδειάσω τελείως και να του κάνω format! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 8, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Tο πρόβλημα λύθηκε!!Τα 2GB που έχανα εμφανίστηκαν μόλις απενεργοποίησα το System Restore των Windows στο συγκεκριμένο partition! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.