Guest Ιανουάριος 5, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Gabriel Xαχα,φοβερό. Παλιότερα είχαν και Sempron με 256ΜΒ Cache... Υποπτεύομαι πως σε αυτό πρέπει να φταίει ο εισαγωγέας. Τις προάλλες είδα και στα multirama το ίδιο λάθος σε a64. 512MB Cache κι εκεί. Από την άλλη δεν ξέρω αν έχουν τον ίδιο εισαγωγέα. Πάντως μου φαίνεται απίθανό το ίδιο λάθος σε δυο διαφορετικά καταστήματα (εκτός κι αν το ένα αντέγραψε το άλλο ). Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ναι, αλλά βλέποντάς τους έτσι πρόχειρους, δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου... Προσωπικά ούτε θα έπαιρνα έτοιμο σύστημα από αυτούς, ούτε θα τους εμπιστευόμουν το PC μου για φτιάξιμο που ευτυχώς δεν χρειάζεται... Εγώ υπάρχουν δυο μόνο λόγοι που αγοράζω από το Πλαίσιο: 1. Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα στο Ηράκλειο και εκεί βρίσκω τα περισσότερα που θέλω. 2. Είναι αντιπρόσωπος κάποιων εταιριών όπως η Chieftec και έτσι αναγκαστικά αγοράζω από αυτούς κάποια πράγματα... Αν υπήρχε ένα μεγαλύτερο κατάστημα που να πουλάει και όσα θέλω δεν θα πατούσα εκεί μέσα. Κι εγώ μαζί σου αλλά 1) πατάω μόνο για να αγοράσω CD/DVD κι όταν χρειάζεται και το 2. Αρχική απάντηση από Τζώρτζης αυτό το φαινόμενο υπάρχει εδώ και ένα μήνα μη πω παραπάνω στο πλαίσιο..μα τοόσο πολύ πήζουν στη δουλειά που δεν φροντίζουν την ηλεκρονική τους βιτρίνα?...όντως έλεος...Διότι εγώ ,ο χ,οψ που έχει κάποιες γνώσεις πιάνει τι θέλει να πει ο ποιητής ...Ο άνθρωπος ο οποίος ψάνχει να βρει χαρακτηριστικά δε θα βρεθεί σε ένα χάος σκέψεων? Ο άνθρωπος που δεν ξέρει καλά θα κάνει να ρωτήσει κάποιον άλλον αν και στις περισσότερες φορές η αυταπάτη είναι ο πωλητής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.