Orthodox Αύγουστος 9, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 ...Με τις μπλέ οθόνες, φοβάμαι πως θα μου μείνουν οι σκληροί δίσκοι στα χέρια. Κάθε φορά που βγάινει μια μπλέ οθόνη σβήνουν οι σκληροί δίσκοι κ όταν κάνω επαννεκίνηση ξαναξεκινάνε. Ο Θεός να τους προστατεύει!... Το agp/pci lock που το έχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 9, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 στο 3ο σλοτ είναι η μνήμη. Από τάσεις, έχω δοκιμάσει κ το μέγιστο που δίνει η μητρική αλλά πάλι έχω πρόβλημα. Θα φροντίσω να πάρω καλό τροφοδοτικό για να αποκλείσω το πρόβλημα να δημιιοργείται από κακή τροφοδοσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Αύγουστος 10, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Βρες στο bios την ρύθμιση AGP Frequency και αν είναι στο “Auto” βάλ’ το στο 66MHz (Manually)… Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 10, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 στο 66 την έχω βάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Αύγουστος 10, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 δοκιμασε με optimal timings να μπουταρεις πανω απο τα 200.μην βαζεις δικα σου,αν δοκιμαζεις με 2-3-2-5 που βλεπω στην υπογραφη κλαφτα χαραλαμπε....κατι σε 3-3-3-11 ισως να κατσει ....μην σου πω και 3-3-3-9.με πιο σφιχτα δεν θα μπουταρει.αστο στα optimal η εστω aggresive και τερμα ταση στη μνημη.στο δικο μου mobo epox8rda με nforce 2 ειμαι 3-3-3-8 στα 211 full stable με ενα ιδιο ντιμακι με το δικο σου.δοκιμασε ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 10, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 έχω δοκιμάσει κ με χαλαρά timings 11-3-3-3 αλλά κ πάλι δεν είμαι σταθερός. Το timing της υπογραφής δούλεψε στην αρχή μέχρι που έφαγα μπλέ οθόνη. Θα βάλω στο optimal τα timing και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 11, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Δε νομιζω να καταφερεις και τιποτα φιλε μου το καλυτερο ειναι να μεινεις ως εχεις ή να βαλεις βαθυτερα το χερι στην τσεπη και να αγορασεις καλυτερες μνημες......Ομως θα προτεινα να αποταμιευσεις τα χρηματα που θα εδινες για μνημες και να παρεις καινουριο συστημα αργοτερα οταν εσυ θα το κρινεις........... :038: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 11, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 έχεις δίκιο Sean. Αλλά τροφοδοτικό θα πάρω. Είναι κ επένδυση για το μέλλον. Πάντως εδώ κ 2 μήνες τα έχω δοκιμάσει όλα κ δεν βρήκα λύση. Κ με ultrex λούστηκα αλλά τίποτα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 12, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 To ποιοτικο τροφοδοτικο θα σου μεινει για καιρο δες το Enermax που εχω κρατει γερα ακομη και δουλευει πιο ανετα στους Α64........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 13, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 λέω να πάρω το `tagan. όι περισσότεροι κατασκευαστές πλυντηρίων αυτό προτείνουν. Στο e-shop αυτό είναι το tagan που λένε όλοι????http://www.e-shop.gr/Index1024.htmlΔεν έχει διάφορα μοντέλα έτσι? Κ για ένερμαξ θα κοιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Αύγουστος 13, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Δε νομιζω να καταφερεις και τιποτα φιλε μου το καλυτερο ειναι να μεινεις ως εχεις ή να βαλεις βαθυτερα το χερι στην τσεπη και να αγορασεις καλυτερες μνημες......Ομως θα προτεινα να αποταμιευσεις τα χρηματα που θα εδινες για μνημες και να παρεις καινουριο συστημα αργοτερα οταν εσυ θα το κρινεις........... Σωστός ο Γιάννης…. Το πολύ πολύ αν μπορέσεις να ξεφορτωθείς τον 2600 που έχεις, πάρε από το e-shop ένα άλλο 2600 ή 2800 γιατί η σειρά που έχει φέρει τώρα πάνε καλά. Δες εδώ και θα καταλάβεις. Εγώ με 25 ευρώ διαφορά πουλώντας τον πατάτα που είχα πήρα ένα 2800 και με το σύστημα της υπογραφής (δεν ενδείκνυται για o/c) πιάνω σχεδόν τα 2.5GHz Rock Stable… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Αύγουστος 13, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 λέω να πάρω το `tagan. όι περισσότεροι κατασκευαστές πλυντηρίων αυτό προτείνουν. Στο e-shop αυτό είναι το tagan που λένε όλοι????http://www.e-shop.gr/Index1024.html Δεν έχει διάφορα μοντέλα έτσι? Κ για ένερμαξ θα κοιτάξω. Αυτό είναι. Και γω το σκέφτομαι λόγο τιμής και μάλλον θα το χτυπήσω με την πρώτη ευκαιρία… Υ.Γ.: Βλέπω έχεις και SLK, χμμμ αν πάρεις τη cpu που σου λέω θα πας καλά με tagan & SLK… Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 13, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 λές έ?????? Τώρα μου βάζεις ιδέες ξέρεις. Μάλλον θα τον τσιμπ'ησω κ τον επεξεργαστή. Άλλωστε έχω βέλει σκοπό να ακολουθήσω τις τακτικές του Sean. Θα κάψω τους επεξεργαστές. Θα τους δώσω πολλά βόλτ. Αλλά πρώτα να πάρω το τροφοδοτικό. Είναι πολύ καλή αγορά. Λίγα λεφτάκια μου έμειναν κ το αγόρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 14, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Xαιρομαι γιατι σε λιγο το forum θα SeanKonποιειται....... :040: :040: :040: Πιστεψε με το Enermax ειναι πολυ καλο PSU αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω αψογες τασεις (ειναι λιγο παραπανω απο τα κανονικα) αλλα δε σε χαλαει γιατι αλλοι μονταρουν τα PSU να δινουν παραπανω........Και με Barton αλλα και με Α64 παει τελεια τωρα για το Tanga LOL Tagan πολλα ειχα διαβασει αλλοι λεγανε καλα λογια αλλοι ειχαν απογοητευτει εσυ φιλε μου θα παρεις την τελικη αποφαση δεν εχω την πολυτελεια να αγορασω κι αλλο ενα PSU για να το τεσταρω........ :050: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 14, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Είσαι ο δάσκαλος μας στα βασανιστήρια των υπολογιστών. Άλλωστε τί θα καταλάβεις αν κρατήσεις ένα σύστημα μέχρι να είναι για αναβάθμιση? Πρέπει να το τελείωσεις πρίν την ώρα του κ να πάς σε κάτι καινούριο κ φτού κ από την αρχή. Αν εξασφαλίσω το τροφοδοτικό θα δώσω τέρμα τάση στο επεξεργαστή για μόνιμα μέχρι να τον σακατέψω.Το ένερμαξ ποιός το πουλάει εδώ στην αθήνα? Αφού λές ότι ΄΄εχει εγγυημένες τάσεις καλύτερα να το προτιμήσω. Από θόρυβο δεν θα κάνει σαν αεροπλάνο έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 14, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 κάτι άσχετο. Είδα στο site τής computer data Πώς το Ταγκα λοοολ το έχει μόνο 3 ευρώ πιό ακριβά από το e-shop. Ρε μπράβο πρόοδο. Πώς το έπαθε αυτό το κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf1442169066 Αύγουστος 14, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 τσιμπα το tangan και ενα mobile 2500+ και θα εισαι αρχηγος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 16, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Το ένερμαξ ποιός το πουλάει εδώ στην αθήνα? Αφού λές ότι εχει εγγυημένες τάσεις καλύτερα να το προτιμήσω. Από θόρυβο δεν θα κάνει σαν αεροπλάνο έτσι?Απο το Hacshop το πηρα μια χαρα ειναι απο θορυβο εχει ρυθμιζομενες τις φανες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.