Jump to content

Εδω ειμαι κι εγω

georgeks78

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Case : Modded AT to ATX

PSU : 2 x Chieftec 360W (Dual psu mod)

Mobo : Abit Nf7s V2.0

Cpu : AMD Athlon XP-M 2500+ (133 x 14)

RAM : 2 x 256 Kingston HyperX PC3500 @ 266 2-2-2-5

HDD : 2 x 40 GB (Seagate, Maxtor)

VGA : Hercules R9800Pro

Audio :Audigy 2 6.1

TvTuner : Winfast 2000 Deluxe

DVD : LiteOn 166s

DVDR : Nec 2500A

Cooling : Υδροψυξη Cpu+Chipset+Vpu, L30, ταπερ απο Carrefur, coolsleeves, ford transit 87

Panel : Zalman ZM-MFC1

Αυτα τα ολιγα.

Με το προηγουμενο setup υδροψυξης ο mobile ειχε παει 13Χ200@1,9V σε Τανκ 5 λιτρων με την L30 βυθισμενη. Τωρα εχω ενα ταπερ των 300-500 ml και την L30 εκτος και ειμαι ακομα στο ψαξιμο (Σημερα τα εστησα)

ναι επιασε, τελικα ακολουθησα τη μεθοδο που κοβεις καλωδια στο τροφοδοτικα κι οχι την αναιμακτη με το διακοπτακι. Αναβουν και τα 2 ταυτοχρονα. Φωτο ερχονται σε λιγο.

Αν χωσεις το modded BIOS που ειχα (τωρα η ΑΒΙΤ παει πηγα σε Α64 το εχει ομως ο ThorLite) θα πας ψηλα σε FSB εγω εχω πιασει 263 κοντα..............

Βεβαια οι μνημες δεν αντεχαν εκει πανω κι ειχα ποστ με 259 FSB.........

Στον Α64 οι μνημες παιζουν πιο ανετα.........

Το ίδιο εχουμε Sean, το d24 του TIC TAC εχω κι εγω, με το ΒΙΟΣ της αμπιτ δεν ανεβαινε με τιποτα

Δοκιμασες να τις τρεξεις ασυγχρονα (αν και δε συμφερει σε καμμια περιπτωση) αλλα για να δεις ποσο παει η μητρικη εστω...........

Κι ο Viper ειχε αναφερει κουλα LOL μονο σε εμενα καθησε το modded BIOS??? :D:D:D

• 3 months later...
georgeks78 οι μνήμες σου πάνε πολύ καλά, με τι ρεύμα είσαι εκεί?

Σα τα χιονια, απαντηση μετα απο 4 μηνες :003: :003:

Οι μνημες δε νομιζω οτι πανε και πολυ καλα. ειναι 3500 και τρεχουν σαν 3200. (200ΜΗΖ). Τις εχω με default ταση 2,6 αλλωστε δεν ειναι ΒΗ-x

Error free τις εχω παει μεχρι τα 215ΜΗΖ. με πολλασπλασιαστη στα 12.5 οπου ο mobile επιασε τα 2687.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.