Jump to content

Inkjet αναλώσιμα και κεφαλές

Recommended Posts

Έχοντας μια εμπειρία 4 χρόνων από έναν εκτυπωτή Professional της HP (2000C) θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας και από τους δικούς σας εκτυπωτές.

Ο δικός μου έχει 4 ανεξάρτητες κεφαλές και 4 ανεξέρτητα μελάνια. Το καθένα έχει περίπου (σημερινές τιμές) περί τα 30 Ευρώ (σύνολο 240 ευρώ). Τα μελάνια είναι μεγέθους 69ml (μαύρο) και 29ml το κάθε έγχρωμο.

Πιστεύω ότι τα αναλώσιμα είναι υπερβολικά όταν συνυπολογίζοντας τα 2 τελευταία χρόνια είδα ότι είχα δώσει περί τα 220 Ευρώ!

Βέβαια οι εκτυπώσεις μου ήταν πολλές, υπερβολικές θα έλεγα, το ίδιο και τα λεφτά βέβαια, χωρίς το μηχάνημα να μείνει αλώβητο (όλο και κάτι παρουσιάζει, τροφοδοσία χαρτιού, λαμπάκια να αναβοσβήνουν τρελά μετά την πρώτη εκτύπωση)

Έχω δει τη σειρά Canon PiXMA 4000, πράγματι εντυπωσιακή, υπέρχοχη εκτύπωση φωτογραφίας, πάφθηνα μελάνια (αν και μικρά σε χωρητικότητα ..15ml) αλλά ΠΑΓΩΣΑ όταν πήρα στην ανιπροσωπεία για να μάθω το τι γίνεται με την εγγύηση αλλά και την αντοχή της μίας και μοναδικής κεφαλής και πήρα την απάντηση ότι:

Η κεφαλή της σειράς αυτής δεν είναι αναλώσιμο αλλά μόνο ανταλλακτικό, κοστίζει 98 ευρώ με το ΦΠΑ και χρειάζεται απαραιτήτως service για να αλλαχθεί!!!!

Περιμένω τις δικές σας εμπειρίες για γνώσεις περί του θέματος...

Και η έπσον έχει σταθερή κεφαλή-όχι με το μελανοδοχείο - αλλά μου φαίνεται ότι κρατάει μπόλικα χρόνια.Γενικώς προτιμώ σταθερή κεφαλή καθότι τα συμβατά μελανοδοχεία είναι πάμφθηνα

Eγώ εχω τον cannon i550 με σταθερή κεφαλή και εδώ και 2 χρόνια και κάτι δεν εχει πάθει τίποτα και εκτυπώνω και πολύυυυυ! Αν τον αφήνεις πολύ καιρό χωρίς χρήση τότε ίσως χαλάσει η κεφαλή (στεγνωμα μελανιών).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.