Skinny13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 Εδω και μερικες μερες,οταν σβηνω το pc ακουω ενα "τσακ¨απο το σκληρο,οπως κανει ενας αναπτηρας περιπου... Μαλλον σκεφτομαι δεν ειναι τιποτα αλλα τις τελευταιες 3 μερες ,οταν παει να φορτωσει ενα παιχνιδι (Max Payne,Fifa κτλ) εκει που φορτωνει πεταει μια μπλε οθονη(δεν γραφει τπτ) και το συστημα κολλαει... Οταν το αναβω ,πεταει σφαλμα... (win XP εχω) Το συστημα εχει ανανηψει απο... και η αναφορα ειναι αυτη στην εικονα παρακατω Λοιπον,τι λετε να φταιει?Ο σκληρος ή τιποτα αλλο? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ένα έχω να πώ ....HDD regenerator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 ο ήχος όταν κλείνει είναι φυσιολογικός σε πολλά μοντέλααν πάντως δεν το έκανε από την αρχή και σύμφωνα με τα υπόλοιπα που περιγράφεις, μάλλον πλησιάζει ο θάνατοςγια να είσαι σίγουρος μπορείς να τρέξεις το utility που δίνει η κάθε εταιρία για διάγνωση βλαβών (powermax κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokaras45 Αύγουστος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 ΧΧΧμμμμμ!!! Let me think!!! ΙΒΜ...???? ή WD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Μηπως σκαλησες το pci clock??Ο ηχος ειναι φυσιολογικοςΤι μαρκα ειναι ο δισκος κ ποιο μοντελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 @spcοχι δεν το εκανε αυτο στην αρχη...@paokarasmaxtor 60gb ata 133@samaelοχι δεν το εχω πειραξειΠοιο προγραμμ λετε να τρεξω????(και κανα λινκ αμα παιζει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Αύγουστος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ποιο προγραμμ λετε να τρεξω????(και κανα λινκ αμα παιζει...) Στη θεση σου θα δοκιμαζα το Spinrite5, μπορεις επισης να δοκιμασεις τα παρακατω:MAXTOR Software DownloadsκαιMAXTOR HARD DRIVES - low formatting By George Snell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Αύγουστος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Και μένα σε IBM – DethStar ή WD (με τα Click – Clack) πήγε το μυαλό μου… Δες τα links και κατέβασε τα διαγνωστικά εργαλεία από τη Maxtor (Maxblast, powermax κλπ)… Επίσης ενεργοποίησε το S.M.A.R.T από το bios, αν ο δίσκος μαζεύει υπογραφές πολύ πιθανό να σου πετάξει σφάλμα… Καλού κακού τρέξε για backup… Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas5781442169067 Αύγουστος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Κατι τετοιους θορυβους εκανε ο παλιος μου ΙΒΜ , ουτε HDD Regenerator ουτε καποιο αλλο προγραμμα τον εσωσε απο τον θανατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Αύγουστος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Εντάξει ρε παιδιά, το HDD Regenerator δεν είναι κάνα θαυμτουργό πρόγραμμα που ανασταίνει σκληρούς. Απ'ότι κατάλαβα από το HDD Regenerator είναι οτι διορθώνει bad sectors ενώ ο σκληρός αυτός έχει μάλλον πρόβλημα στον μηχανισμό του. Πάντως, και bad sectors να είναι, πάλι δεν προτείνεται να τον κρατήσεις ακόμα κι αν τον φτιάξεις. Πολύ πιθανόν σύντομα να τα ξαναεμφανίσει. Skinny, κράτα backup αν μπορείς και πήγαινέ τον για RMA. Kαι αυτή τη φορά πάρε Seagate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ΚΑι εμενα το εκανε αυτο και απο τοτε που εχωσα 2 psu ολα ησυχασαν.....Για δοκιμασε να βαλεις ενα psu μονο στον δισκο...(αν δεν εχεις πιο μεγαλο..)για να δεις αν και σε εσενα ειναι αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC9800PBA Αύγουστος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Για ρίξε και μια ματιά εδώ http://search.microsoft.com/search/results.aspx?st=b&na=88&View=en-us&qu=0x0000008E Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Αύγουστος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ΧΧΧμμμμμ!!! Let me think!!!ΙΒΜ...???? ή WD? Μπορεις να μου πεις γιατι ειδικα τον WD??????? Περιμενω απαντηση. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoriLLakoS Αύγουστος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ¨Ερωτηση:κανεις συχνες μοντες στο κουτι σου κ βαζοβγαζεις συνεχεια τους σκληρους?????Εμενα με το σφαλμα που βγαζει στου skinny μου εχουν καει 2 WD!1 40αρης κ 1 80αρης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Δοκίμασε να το βάλεις σε καλώδιο ρεύματος μόνο του... Το λέω γιατί όταν πήρα την Radeon9800pro είχα συνδεδεμένα σε ένα συνεχόμενο καλώδιο ρεύματος την vga και τους 2 maxtor 80αριδες sata..... Όταν φόρτωνε παιχνίδια ακουγόταν περίεργοι θορύβοι και κολλούσε στιγμιαία ο υπολογιστής και μετά επανερχόταν.! ώσπου άλλαξα το βύσμα της vga , χρησιμοποιώντας το καλώδιο που ήταν με τα cd-rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.