AntoniOS_EG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 Γεια σας παιδια και καλοριζικο το siteΜηπως ξερετε αν κυκλοφορουν στην Ελλάδα δίσκοι 2,5" 7200rpm?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Αύγουστος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Φυσικά και κυκλοφορούν. Γιατί να μη κτκλοφορούν. Τα 3 μαγαζιά ου ψωνίζω έχουν. \www.plaisio.grwww.eshop.grwww.mgmanager.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 νομίζω ότι ο φίλος αναφέρεται σε 2,5''αρηδες για laptop όπου οι 7200 είναι ακόμα σπάνιο φαινόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Αύγουστος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 νομίζω ότι ο φίλος αναφέρεται σε 2,5''αρηδες για laptop όπου οι 7200 είναι ακόμα σπάνιο φαινόμενοΣπάνιο αλλά με παραγγελία θα σου φέρει το κατάστημα. Είναι ένα προϊόν το οποίο λόγω υψηλού κόστους και χαμηλής ζήτησης δεν στοκάρεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 δεν είμαι σίγουρος αν καν υπάρχει Ελλάδα ακόμα (δεν έχει τύχει να πέσει στα μάτια μου ούτε από εισαγωγέα / αντιπροσωπεία)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntoniOS_EG Αύγουστος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Οπως ανεφερα μιλαω για 2,5". Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έρχονται στην Έλλάδα. Είναι ένα προιόν που κυκλοφορέι πάνω απο χρόνο, υπάρχει στην Ευρώπη και το κόστος έχει πέσει αισθητά...200 και κάτι ψιλά κάνει ο συγκεκριμένος απο Γερμανία(185$ in USA)...(ακριβά δεν λέω αλλά απο τη στιγμή που εδώ κάνει 170 ευρά ο 5400.....). Απλά νομίζω ότι είναι ακόμα μια ένδειξη ότι ο μέσος Έλληνας παραμένει ψιλοάσχετος(άρα και καθόλου απαιτητικός) και ιδιαιτερα στον τομέα των φορητών. Τελος πάντων θα δω πως θα το μοντάρω το θέμα......αν πέσει κάτι στην αντιληψη κανενός ας το πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Πολύ δύσκολο , δεν είναι κάτι ευρείας κατανάλωσης. Θα ππέπει να ψάξεις πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.