Jump to content

Ατυχη στιγμη....

vagtsil

Recommended Posts

Χθες καποια στιγμη ειχα μια μικρη διαρροη απο το μπλοκ του cpu. Το υγρο εσταξε στην καρτα γραφικων οπου μου παγωσαν τα παντα και η οθονη μετα γεμισε αλαμπουρνεζικα. Την βγαζω τη στεγνωνω καλα (και το slot) και την επανατοποθετω. Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα ωσπου καπου ξαναρχισε τα ιδια.Παει για πεταμα ή μπορω να κανω κατι? Για rma το θεωρω δυσκολο αφου εχει βγει η ψυκτρα κι εχει μπει μπλοκ και μαλλον θα φανει. Εγγυηση υπαρχει. Μηπως φταιει οτι αφου βγηκε η ψυκτρα οι μνημες που καλυπτε (και δεν καλυπτει το μπλοκ πλεον) υπερθερμαινονται ; Aυτα.....:(

Καντην rma.Δε νομιζω να εχεις προβλημα.Καθαρισε τυχων οξιδωσεις που πιθανων να δημιουργηθηκαν πανω στη καρτα,βαλε μια παστα που να εχει το ιδιο χρωμα με τη μαμισια(ασπρη η ασιμι λογικα)και πηγενε τη πισω κανοντας τον κινεζο:whistling

Ακομα και αν τελικα παιξει θα ελεγα να μη τη κρατησεις.Στη χειροτερη περιπτωση(που δε νομιζω)θα αρνιθουν να στην αλαξουν.Ιδιος αν την εχεις παρει απο κανενα πλαισιο,θα τη κουμποσουν σε ενα pc και αν δε παιζει θα σου κοψουν αμεσως πιστωτικο να παρεις οτι θες.:T:

δεν νομιζο να εχεις προβλημα καντην rma και εγω ειχα blok και mod ειχε φαει και μνημες ειχα βγαλη λολ και smd ειχαν φυγη (ευχαριστο τον endu για την κατασκευει) αλλα το περασαμα το rma

για τι νερο μιλαμε; αν ειναι απιονισμενο, μαλλον δεν εχεις κανενα προβλημα.

καθαρισε την καλα, λιγο ασετον ή καθαρο οινοπνευμα δεν εβλαψε ποτε, και στεγνωσε τα ολα με σεσουαρ.

αν εχεις προσθετα μεσα στο νερο, μαλλον δε τη γλυτωνεις.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 05:44]

για τι νερο μιλαμε; αν ειναι απιονισμενο, μαλλον δεν εχεις κανενα προβλημα.

καθαρισε την καλα, λιγο ασετον ή καθαρο οινοπνευμα δεν εβλαψε ποτε, και στεγνωσε τα ολα με σεσουαρ.

αν εχεις προσθετα μεσα στο νερο, μαλλον δε τη γλυτωνεις.

Η καρτα ειχε γεμισει νερα οπως και η agp !!! (το μπλε υγρο της coolermaster).Eκανα ολα τα παραπανω και τωρα παιζει μια χαρα παρατηρησα 1000 ποντους λιγοτερους στο 3dmark κι αυτο επειδη απενεργοποιηθηκε το agp fast write. Αν αργοτερα παθει κατι αδυνατω να το γνωριζω,παντως αφου τη γλυτωσα δε λεω τιποτα!! Εφτιαξα αδιαβροχο PC και παντος καιρου!! :upside:

η gf2Ti ακομα δουλευει. και δε μιλαμε για σταξιμο. εφυγε το λαστιχο, κι ετρεχαν τα νερα απο ολο το πισι. οτι υπαρχει μεσα σε ενα κουτι, μαζι με το κουτι, βραχηκε. αλλα παιζουν ολα ακομα.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 21:11]

η gf2Ti ακομα δουλευει. και δε μιλαμε για σταξιμο. εφυγε το λαστιχο, κι ετρεχαν τα νερα απο ολο το πισι. οτι υπαρχει μεσα σε ενα κουτι, μαζι με το κουτι, βραχηκε. αλλα παιζουν ολα ακομα.

:worship: :worship: :worship: Kι οτι νομισα για μια στιγμη οτι ειμαι κωλοφαρδος !!

δεν ειναι φαρδος, ειναι το νερο. η πρωτη sblive 5.1 καηκε οταν επεσε επανω της νερο που ειχε μεσα uv dye (ισως και παραφλου). απο εκει και επειτα, δεν υπηρχε καμια απωλεια, αφου μπηκε απιονισμενο νερο. η 2η sblive 5.1 που πηρε τη θεση της, δουλευε για καιρο βρεγμενη, πριν το καταλαβω οτι πεφτει νερο επανω της.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 05:44]

λιγο ασετον

Το ασετον δεν λιωνει το PCB?? Ρωταω γιατι ειναι καλος διαλυτης ορισμενων πλαστικων. Το πλαστικο του πληκτρολογιου (δοκιμασμενα) το λιωνει/διαλυει. Βεβαια για να το προτεινεις το εχεις δοκιμασεις και δεν διαλυει το PCB, αλλα απλα ειχα την απορια...

αν εννουμε το ιδιο ασετον για τα νυχια, ειναι μια χαρα. βεβαια αν το παρακανεις, αφηνει ενα λεκε, αλλα ειναι μια χαρα. κι ο hipro φωναζε γι αυτο, αλλα παντα με αυτο τα καθαριζα.

παντως δεν ετυχε ποτε, να μου λιωσει κατι, για να το φοβηθω.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 03:44]

αν εννουμε το ιδιο ασετον για τα νυχια, ειναι μια χαρα. βεβαια αν το παρακανεις, αφηνει ενα λεκε, αλλα ειναι μια χαρα. κι ο hipro φωναζε γι αυτο, αλλα παντα με αυτο τα καθαριζα.

παντως δεν ετυχε ποτε, να μου λιωσει κατι, για να το φοβηθω.

εχετε τα ιδια νυχια?????:confused: ?????

:hehe:

παμε και παλι ον τοπικ......και γω δοκιμασα ασετον και μια χαρα καθαρισε.:T:

Δεν υπαρχει κι αλλο ασετον... Απλα αυτο για τα νυχια αν δεν κανω λαθος εχει και καποια εξτρα πραγματα (π.χ. γλυκερινη για να μην ξηραινει το δερμα), ενω το καθαρο δεν εχει.

Αν καταλαβα καλα απο αυτο που λες οτι αν το παρακανεις αφηνει λεκε... μαλλον ειναι η αρχη της διαλυσης του πλαστικου :D Μην περιμενεις οτι οταν λεω διαλυει το πλαστικο οτι θα πεφτει μια σταγονα ασετον και θα ανοιγουνε τρυπες στα pcb λες και ειναι το οξυ απο το Alien... Εγω παντως δεν θα συνεχιζα να το χρησιμοποιω, αν εκανα την δουλεια μου με το οινοπνευμα.

Δεν εχεις προβλημα με απιονισμενο , ολοι εχουμε κανει μπανιο τα πισια μας.Μητρικες, καρτες κτλ. Το AGP slot φοβαμαι εγω μην τυχον σου παρουσιασει τιποτα οχι τη καρτα.

μαλλον δε λεω για καθαρο τοτε, γιατι οσο και να το παλεψα, τρυπα δεν εκανα. :p

παντως και στα τσιπ, αφηνει μια χλωμαδα, μπορει να φταιει που δε διαλυει καλα την arctic silver. εκει το διαλυτικο νιτρου κανει θαυματα (και δεν ανοιγει τρυπες).

με τετοια τρομαρα που πηρα τοτε, με την gf2Ti, δε γινοταν να μη βαλω πανω της οτι ειχα και δεν ειχα. την ειχα χρυσοπληρωσει, και δεν υπηρχει περιπτωση να δεχτω οτι την εβρεξα και καηκε. ασε που τοτε, δεν εβαζε νερα ο κοσμος στα πισι του, για να δεχτουν το επιχειρημα στο rma "δε φταιω γω, μονη της επεσε στο ενυδρειο".

Ακυρο, αμα ειναι για το τσιπ ο λεκες τοτε... Αποκλειεται να παθαινει κατι το κεραμικο απο το ασετον. Εγω σου μιλουσα για το πλαστικο να προσεχεις. Λογικα αφου κανεις την δουλεια σου προσεκτικα μια χαρα εισαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.