Jump to content

Plexy στο Ηράκλειο???

Shaman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ τα ομορφόπαιδα!

Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιο μέλος απο το Ηράκλειο Κρήτης να μου υποδείξει μαγαζί που να πουλάει plexy (ακόμα καλύτερα αν έχει και μία σχετική ποικιλία σε χρώματα, ποιότητες και διαστάσεις)!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Χαιρετώ τα ομορφόπαιδα!

Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιο μέλος απο το Ηράκλειο Κρήτης να μου υποδείξει μαγαζί που να πουλάει plexy (ακόμα καλύτερα αν έχει και μία σχετική ποικιλία σε χρώματα, ποιότητες και διαστάσεις)!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Προσπαθησε να επικοινωνισεις με τον NoDsl λογικα θα ξερει! ! :023: :023:

Χμμ...ΟΚ!Θα περιμένω 1-2 μέρες μπας και δει το post πριν τον ενοχλήσω με pm!

πλέξυ θα βρείς απο αυτούς που κάνουν ταμπέλες, και υπόπσιν είναι λίγο ακριβό, εγω πήρα ενα κομμάτι 40*45εκ. 10ευρώ, αλλα την καλύτερη ποιότητα και πάχος 3mm

Ωχ...Κατάλαβα...Κι εγώ θελώ αρκετό παραπάνω απο εσένα...Θα πάω αύριο να κοιτάξω και θα σας πω πόσο μου πήγε το "μαλλί"..

Τελικά μου βγήκε φτηνά η όλη φάση!Πήρα ένα κομμάτι 42x42 και ένα 15x15, στα 2mm πάχος με €4!!Για όποιους μπορεί να ενδιαφέρει τo κατάστημα λέγεται Arakryl και βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο, δεξιά, 100 μέτρα περίπου πριν την αντιπροσωπεία της Chrysler!

• 2 weeks later...

Μια ερωτηση, στο practiker αξιζει το πλεξι γιατι εχω ακουσει αναμικτα σχολεια.! 3mm ή 5mm ποιο ειναι καλυτερο?

Για όποιους μπορεί να ενδιαφέρει τo κατάστημα λέγεται Arakryl και βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο, δεξιά, 100 μέτρα περίπου πριν την αντιπροσωπεία της Chrysler!
Μπράβο Κώστα, να το’ χουμε υπόψη μας…:023:

εγω πήρα 3mm για τον εξής λόγο δεν είχαν 5mm η φθήνο Plexy και έτσι πήρα ότι μου δώσαν

:050: alex έγραψες...

Εγώ το κόβω με το dremel πολύ εύκολα..Υπάρχουν πάντως και κάτι ειδικά κοπίδια για το plexy. Είχε ένα ο τυπάς εκεί που πήρα το plexy.

Λογικα με το dremel χρειαζεται λιγες στροφες και λιπαντικο (?) (λολ μην κραξετε) για να μην λιωσει το πλεξυ, ερωτω γιατι οπου ναναι θα το κανω.

Τελικα τι ειναι προτειμοτερο 3μμ η 5μμ , σιγουρα το λεπτοτερο κοβεται ευκολοτερα αλλα μηπως κανει και cracks ποιο ευκολα?

Και κατι αλλο, καπου διαβαζα (pctech nomizw) οτι τα καλης ποιοτητας πλεξυ δεν πρεπει να πρασινιζουν οταν το βλεπεις στο προφιλ, εσεις τι εχετε ακουσει

>Shaman , το κοπιδι αυτο κοβει καλα?

Με το dremel όντως χρειάζεσαι λίγες στροφές και καλό είναι να βρέχεις με λίγο νεράκι το plexy κάθε τόσο!

Το κοπίδι αυτό στην ουσία ξύνει το plexy. To παλικάρι εκεί περνούσε 5-6 φορές το σημείο που ήθελε να κόψει ώστε να κάνει μια βαθιά χαρακιά και μετά το πίεζε σε μία ακμή του τραπεζιού και κοβόταν ακριβώς κατα μήκος της χαρακιάς. Απλά πράγματα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.