outlaw Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 http://www.pcdiga.com/Produto.asp?Familia=&Artigo=996 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Ιούλιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 στελνει ελλαδα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούλιος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 στελνει ελλαδα?? Τους έστειλα ένα mail. Εκ πρώτης όψεως όχι (γκαμώτο). Άσε που μόλις δούν Ελλάδα θα θυμιθούν το Ευρωπαϊκό....εν αναμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Ορμάτε παλικάρια..........το έχουν οι Πορτογάλοι......αερααααααα..είδη πήρα 3....μουχαχα..:096: Dear sir/madam, Do you have the OCZ booster available? Do you ship it to Greece? Thank you in advance. HelloYes we have and we ship to Greece=) If you are interested I will check the shipping cost. It should be more than 7-8€ cos it is not heavy=) Kind regards Dima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoriLLakoS Αύγουστος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Ορμάτε παλικάρια..........το έχουν οι Πορτογάλοι......αερααααααα..είδη πήρα 3....μουχαχα..:096: Dear sir/madam, Do you have the OCZ booster available? Do you ship it to Greece? Thank you in advance. HelloYes we have and we ship to Greece=) If you are interested I will check the shipping cost. It should be more than 7-8€ cos it is not heavy=) Kind regards Dimalol...τι θα τα κανεις τα τρια????.....τωρα που θα εχουμε κ ελληνικα πας κ παιρνει ξενα....???? :067: :067: :067: Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 lol...τι θα τα κανεις τα τρια????.....τωρα που θα εχουμε κ ελληνικα πας κ παιρνει ξενα....???? :067: :067: :067: Είμαι και λίγο παραδοξόπιστος. Πάρτε οι υπόλοιποι τα made in Greece και άσε με το "χαζό" να πάρω τα OCZ. Τρία θέλω διότι : 1 για μένα και τα άλλα δύο τα σπρόχνω σε αίτερους "χαζούς" χαχαχαχαχαχ (δεν αρπάζομαι.......πλάκα κάνουμε). Αυτά πάντος σε 1 βδομάδα θα τα χω for sure... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Αύγουστος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Σε λίγο καιρό...θα έχει γεμίσει η Ευρώπη από δαύτα.Εγώ προσωπικά θα περιμένω την κατασκευή του Ελληνικού Hipro5 Booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Σίγουρα και το πιό σίγουρο είναι του hipro θα ναι και καλύτερο και πιο user friendly. Θα το τιμήσω και εκείνο αλλά όντας μούχλας δεν έχω κάνει το vdim/vtt στο NF7s (για την ακρίβεια κανένα mod) και κάθομαι με τις ΒΗ6 στα 2.9 τόσο καιρό.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αντε περιμενουμε εντυπωσεις! :038: κ σεμνα με τα volts ε?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Αύγουστος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Εκανα και εγω order. Σε κανα 5 μερες τα λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 10, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Σνίφ-σνίφ....τι είναι αυτό που μυρίζει? Μήπως ωρε πήραν φωτιά τα ΒΗ6?:029: Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Lead Αύγουστος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Αντε ρε Manowarα με γεια και καλες επιδόσεις (κοινώς σκίστες τις μνήμες) :025: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Αύγουστος 10, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 outlaw πες μας τίποτα παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 10, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 outlaw πες μας τίποτα παραπάνω 1ον... όποιος έχει NF7-s και θελήσει να το βάλει στο 1ο slot θα έχει πρόβλημα διότι ένας γ@#$%@$# πυκνωτής βρήσκει στις ψύκτρες του booster. Άρα θέλουν ξεκόλλημα και ξανά κόλλημα και πιστέψτε με είναι πάζλ...4 mosfet απο κάτω και 3είς οι ψύκτρες....γρρρρρρρρ.2ον...καραζεματάει....ας λένε οτι θέλουν για τα 3.4v απο τα 3v θέλει ανεμηστηράκι3ον...πολύ απότομες αλλάγές στα volt. Μία που κούνησα....να σου 3.3v!!! απο τα 2.9v!!!..μάλλον είναι γένους θηλικού και θέλει απαλά:081: 4ον...θέλει πολύ προσπάθεια να πιάσεις π.χ. 3 σταθερά χωρίς να παίζει 2.9v ή 3.1v...ψυχόβγαλμαΠρος το παρόν το πάω σιγά σιγά...καίω τις ΒΗ6 μου...είμαι 240 με τα 3v και έχω αυτοσχέδιες ψύκτρες στα dimm και κάθε τρείς και λίγο κοιτάω μην και ζεματίσουν. Θα ανεβάσω καμιά φωτό πιο μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Αύγουστος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 και γιατι δεν το βαζεις στο 2ο dimm ? δεν χωραει? εγω τις μνημες στο 1 κ 3 τις εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 10, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 και γιατι δεν το βαζεις στο 2ο dimm ? δεν χωραει? εγω τις μνημες στο 1 κ 3 τις εχω. Όταν ανεβάζεις fsb και είσαι σε d/c το 1ο dimm δεν είναι σωστά καλιμπραρισμένο και βγάζει BSODs. Λόγια του endu. Επίσης δεν βολεύει διότι οι ψύκτρες και το τρίμερ θα βρίσκουν στην μνήμε του 1ου σλότ ενώ τώρα "κοιτάνε" προς την ψύκτρα της cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 10, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Χμμμμ....ένα περίεργο πράμα. Στα 2.9v όλα οκ. Στα 3v οι ψύκτρες πυρώνουν:119: . Αρκετά για σήμερα. Σταθερά στα 242 με 3v. Αύριο (σήμερα δηλ.) θα πάω για ψύκτρες στις μνήμες (κάτι πιο καλό απο αυτό που έχω) και θα βάλω και καμιά φάνα διότι αγρίεψαν τα πράγματα (και θέλω 3.4v τρομάρα μου). Τι λέτε ωρέ οβερκλόκια να πάρω; Χάλκινες πλάκες (Tt και λοιποί συγγενείς) ή ξεχωριστά ψυκτράκια για κάθε τσιπάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 10, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Σιγουρα τα ψυκτρακια αποδιδουν καλυτερα. Ομως θελεις 16 ή 32 ψυκτρακια για να καλυψεις τα 2 dimm , αναλογως με το αν εχεις 512ΜΒ ή 1GB . Αξιζει ????Της TT τα καπακια ειναι παρα πολυ καλα . Βαλτους και επιπλεον ψυκτρες επανω και θα εισαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 10, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Σιγουρα τα ψυκτρακια αποδιδουν καλυτερα. Ομως θελεις 16 ή 32 ψυκτρακια για να καλυψεις τα 2 dimm , αναλογως με το αν εχεις 512ΜΒ ή 1GB . Αξιζει ????Της TT τα καπακια ειναι παρα πολυ καλα . Βαλτους και επιπλεον ψυκτρες επανω και θα εισαι ΟΚ. Μάλιστα...1 ψήφος στις τάπες της Tt και μάλιστα τελειωτική διότι τελικά δεν υπάρχει και πολύς χώρος για ψυκτράκια (εκτώς απο κάτι νάνους). Με της Tt κάτι μπορεί να γίνει αρκεί να μην βρούν στην πλάτη του booster. Και μερικές φωτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Αύγουστος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Ρε outlaw εκνευριζομαι οταν μου το λενε και μενα αλλα πρεπει να συμαζεψεις λιγο το κουτι σου....... Ουτε να φτυσεις δεν χωραει lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.