Jump to content

Δοκιμή Iced Water με Νorthwood 3c !!!!! (Not 56K Friendly !!!)

Kostas7GTR

Recommended Posts

Μιά χαρά τα πήγε η Cpu και είμαι υπερευχαριστημένος με αυτή !! Το έβαλα σκοπό να φτιάξω ένα WaterChiller και να την δουλέυω στα 4200 υπολογίζω για everyday με θερμοκρασία νερού -10c και cpu και Vga περίπου -5c. Αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβρη γιατί την κάνω για διακοπές σε μερικές μέρες Θα γίνουν όλα τα απαραίτητα (μονώσεις, υπολογισμοί, κλπ) για να πετύχω τον στόχο μου. Θα ζητήσω και ξανά την βοήθεια από ποιό έμπειρα άτομα του χώρου αυτού και πιστεύω θα τα καταφέρω. Έχω και άλλα bench και Full Screens με Seti Clockgen ,temp και CpuZ αλλά έχω ποστάρει αρκετά και έχω επιβαρύνει τον Server και γιαυτό κάνω λίγο κράτει. Ελπίζω να μην σας κούρασα αρκετά αντίθετα να σας άνοιξα την όρεξη για δικά σας project !!

Φιλικά,

Κώστας :023:

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Μπραβο Κωστα, ενδιαφερουσα δοκιμη! :002:

Σιγουρα πολλοι θα ειχαν απορια τι αποτελεσμα θα ειχε κατι τετοιο.

Σε ευχαριστώ Δημήτρη ! Και στα δικά σου... (έχω κάτι ξεχασμένα παγάκια στο fridge...) :036: :063:

Πολυ καλα φιλε μπραβο σου :041:

Αντε με το καλο οταν γυρησεις ακομα καλυτερα :119:

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :p Όταν γυρίσω θα κάνω ένα Waterchiller τούμπανο για Svga και CPU και Subzero temps @@@ :119: :001:

Μπράβο ρε Κώστα. Προσωπικά μου άνοιξες την όρεξη για τα καλά. Άντε και το Σεπτέμβρη περιμένουμε τα καινούεγια αποτελέσματα του project σου.

Σε ευχαριστώ και εσένα Prokopa και τα παιδιά που κάνανε το topic Sticky :023: :023:

• 4 weeks later...

Αν και προκειται για Ιντελ (!!!) :003: :003: πρεπει να πω οτι ηταν καλη φαση η δοκιμη αυτη που εκανες αλλα κριμα που ειναι προσωρινη η λυση με τα παγακια.Ελπιζω να καταφερεις να εχεις τα ιδια αποτελεσματα και σε μονιμη μορφη.

Αν και προκειται για Ιντελ (!!!) :003: :003: πρεπει να πω οτι ηταν καλη φαση η δοκιμη αυτη που εκανες αλλα κριμα που ειναι προσωρινη η λυση με τα παγακια.Ελπιζω να καταφερεις να εχεις τα ιδια αποτελεσματα και σε μονιμη μορφη.

Όπως έγραψα θα φτιάξω waterchiller για να κάνω την κατάσταση αυτή μόνιμη! :118: :045: :028:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.