JohnFish Αύγουστος 28, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Mε ετρωγε το χερι μου. Ετσι εχουμε JohnFishy's chiler (version 1.2). Μονη αλλαγη το evaporator. Το εβαλα σε σωληνα με διαφορετικη σπειρα και εχουμε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 28, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Λοιπον. Πρεπει να υπαρχει λαθος με το θερμομετρακι. Ετσι οπως το μετραω πρεπει να ειναι -39 με -40 η θερμοκρασια. Αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Λοιπον. Πρεπει να υπαρχει λαθος με το θερμομετρακι. Ετσι οπως το μετραω πρεπει να ειναι -39 με -40 η θερμοκρασια. Αυτα.και παλι μια χαρα εισαι!Μπραβο,πολυ καλη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hgetis Αύγουστος 29, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Πραγματικα φοβερη δουλεια!!! Έχω μεινει εκπληκτος! Με τα water blocks του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων τι θα κανεις; Δλδ που θα τα βρεις και πως θα τα συνδεσεις ωστε να μην εχεις προβλημα διαρροης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin1442169065 Αύγουστος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Έχει ήδη cpu block, το Cascade.Θέμα διαρροής δεν υπάρχει, θέμα υγροποίησης που υπάρχει, θα λυθεί με την κατάλληλη μόνοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 29, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Ομως για να σας προϊδεασω και για το επομενο project ψαχνω ηδη ενα evaporator για direct die. Oσον αφορα τις θερμοκρασιες, επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος για το αν ειναι σωστες ο καλος "θεουλης" (λεγε με hipro) μου προσφερε να μου δανεισει το θερμομετρο του για 2-3 μερες ωστε να παρουμε και κανα σοβαρο δειγμα ρε παιδι μου :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 30, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Kαι τα ασχημα μαντατα ηρθαν. Οσο καιρο το εφτιαχνα προσπαθουσα να βρω μια λυση για να μπορεσω να το μεταφερω πανω (Σκωτια) με το courrier να ειναι η πιο επικρατεστεση. Οταν ομως μου ζητησανε 180 ευρω για να τη μεταφορα αλλαξα χρωμα. Οποτε η μοναδικη λυση ειναι η πωληση.Παντως το χαρηκα πολυ αυτο το πρωτο "ταξιδι" στις θερμοκρασιες υπο το μηδεν. Εννοειτε οτι εχει και συνεχεια αλλα απο τη Σκωτια αυτη τη φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin1442169065 Αύγουστος 30, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Στα είπα και από τηλ, αλλά κρίμα πραγματικά.Δεν σε φοβάμαι πάντος, βάζω στοίχημα οτι το επόμενο θα είναι πολύ πριν τα χριστούγενα και θα σπέρνει!Καλή συνέχεια τρελέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Αύγουστος 30, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 δωστα ολα john Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.