morius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους!!!!!Παίδες τι έγινε,τι δώρα σας έφερε ο ’ι Βασίλης?????Πως τα περάσατε και που????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 31, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2005!!!!!! Ότι επιθυμείτε!!!!! Εντυπώσεις αύριο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Ιανουάριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 καλη χρονια,εκτος απ την αλλαγη χρονου στην θεια μου, πηγα για πρωινο στις 5 στο applebee 's....25 euro και δεν κατσαμε ουτε καν 20 λεπτα (θα βριζα τωρα αλλα...)! Εσεις ξημερωσατε? πειτε μου ναι....δε μπορω να ακουω για υπνους και ιστοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 τι υπνους εδω κολλαμε καμια μπαμια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ! KAI OTI ΕΠΙΘΙΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΜΑς ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Ιανουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 τι κολλατε? Χρονια καλα... οτι επιθυμητε......ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩΩΩωωωΩΩΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Χρόνια πολλά. Εμένα ο αϊ Βασίλης μού κανε δώρο ουσιαστικά τη μισή L568... (450 δλδ σύνολο από συγγενείς). Ωστόσο προτιμούσα να μη μου 'δινε καθόλου λεφτά αλλά να μού δινε Αρχική απάντηση από Isolated ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩΩΩωωωΩΩΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.