Jump to content

GIGA?? HOW MANY?

overclocked

Recommended Posts

Kαλα το παλικαρι δεν πρεπει να στεκει στα καλα του:120::120:.Αυτος δεν εχει υπολογιστη αλλα σκληρο:p:p

Ομως πλακα-πλακα και εγω χρειαζομαι εναν 2ο σκληρο.

Να μου εδινε εναν τι καλα που θα ηταν.

19 δίσκους μέτρησα... :048:

CD δεν έχει; Πώς πέρασε το λειτουργικό; :044: :044: :044:

Eγω Στελλα μετρησα 22.

Πως καταφερε και τους συνδεσε ολους δεν μπορω να καταλαβω.:107: :107:

Eγω Στελλα μετρησα 22.

Πως καταφερε και τους συνδεσε ολους δεν μπορω να καταλαβω.:107: :107:

χμμμμμ ... ναι .... τους 3 πάνω απο το τροφοδοτικό δεν τους είχα δει .... :026:

Το πως τους σύνδεσε δεν είναι δύσκολο. Με PCI SCSI ή IDE ή SATA Controller έκανε την δουλειά..... :110:

Ή πιο απλά πέταξε 2 ντουζίνες σκληρούς και στούμπωσε μερικά καλώδια για την φωτογραφία και άφησε κόσμο να αναρωτιέτε...

Guest GoriLLakoS
Ή πιο απλά πέταξε 2 ντουζίνες σκληρούς και στούμπωσε μερικά καλώδια για την φωτογραφία και άφησε κόσμο να αναρωτιέτε...

A g r e e :037:

22 και εγώ ! Καλά ό τύπος δέν είναι ανάγκη να πάρει Stacker για να βάλει δίσκους ! Βλέπω και ένα κακόμοιρο Enermax να ξεζουμίζεται !!!

Ελα ρε...δε γινετε αυτο...

11 ide καλωδια που στο διαολο τα εβαλε(χμμμ...κατι σκευτηκα) λολ

πωπωωωωωωωω ουαου και αν του κρυπησει κανεις δισκος και θελει να τον αλλαξει τι κανει θα πρεπει να ψαξει για να βρει ποιος εχει το προβλημα

Και τι στο διαολο θελει τοση χωρητικοτητα???? :017: :017:

Έλα μωρέ.........μικροτσούτσουνος θα ναι

Πω ρε τρέλα ο τύπος!!! 22 μέτρησα και γω. Δε νομίζω να έχει βάλει έτσι τα καλώδια και τους δίσκους απλά για μια photo αλλά αυτό που με ξενίζει είναι ότι για τους δίσκους και μόνο θα θέλει τουλάχιστον 1 τροφοδοτικό 500 – 550 watt, το υπόλοιπο σύστημα από πού “τρέφεται”??:120:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.