MrSeanKon Ιούλιος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Στελλα μια κι αναφερθηκε το Teac οφειλω να σου πω οτι ως DVDRW που εχω αλλα κι ενα παλιο CDROM 32X εξαετιας (το εχει το ανηψακι μου και παιζει) :020: αλεθει πετρες! Πραγματι ειναι πολυ ανθεκτικο το Teac οσο για το θορυβο LOL δε νομιζω να κανει περισσοτερο απο τις γομαροειδεις φανες που εχω..... Το LG οντως ειναι σχετικα αθορυβο απ' οτι εχω ακουσει απο αλλους χρηστες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Ιούλιος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 ...Πάντως δεν έχει χαλάσει ακόμα. Απλά κάνει πολύ θόρυβο (δεν έχω ακούσει άλλο drive να κάνει έτσι) ..... :108: Αν ο θόρυβος είναι το κυρίως κίνητρο της αλλαγής τότε μην πάρεις teac. Αντιθέτως τα LG είναι αθόρυβα αλλά δεν μπορώ να σου το πω με σιγουριά γιατί δεν τα έχω πολυδουλέψει.. Για το plextor “PX-116A” επιμένω με αρνητική ψήφο γιατί το είχα για μικρό διάστημα και το έδωσα “τσάμπα” γιατί ήταν αισχρό σε ripping… Ούτε το Sony “DDU1612” που επίσης έχει περάσει από τα χέρια μου δεν θα το συνιστούσα… Για το Asus “E-616” έχει το καλό “ UDMA 100” αλλά απ’ ότι έχω καταλάβει είναι και αυτό τύπου “αν σου κάτσει”… Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αν ο θόρυβος είναι το κυρίως κίνητρο της αλλαγής τότε μην πάρεις teac. Αντιθέτως τα LG είναι αθόρυβα αλλά δεν μπορώ να σου το πω με σιγουριά γιατί δεν τα έχω πολυδουλέψει.. Για το plextor “PX-116A” επιμένω με αρνητική ψήφο γιατί το είχα για μικρό διάστημα και το έδωσα “τσάμπα” γιατί ήταν αισχρό σε ripping… Ούτε το Sony “DDU1612” που επίσης έχει περάσει από τα χέρια μου δεν θα το συνιστούσα… Για το Asus “E-616” έχει το καλό “ UDMA 100” αλλά απ’ ότι έχω καταλάβει είναι και αυτό τύπου “αν σου κάτσει”…για το asus μπορω να πώ οτι είναι μια χαρά σε μένα, αλλα το χω δει ακομα σε ένα άτομο εδω στην περιοχή μου, και το δικο μου και το δικο του είναι μια χαρά, ειναι αρκετά γρήγορα και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Το χω περιπού σχεδόν ένα χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 ...και το νεότερο μοντέλο SD-M1802 φαίνεται πως είναι κατώτερο οπότε δεν μπαίνει στην λίστα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Να φανταστείς το δικο μου κανα δυο φορές αρνήθηκε να διαβάσει cd (αυτά απο τις 100αδες απο το πλαίσιο) που μόλις είχα αντιγράψειΕνω το Pioneer 106s δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Liteon 166s rulezzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Tα καινούρια LG DVD-Rom δεν είναι τόσο αθόρυβα όσο παλιά. Παραμένουν βέβαια πιο αθόρυβα από τα υπόλοιπα αλλά τα 8162 8163 δεν είναι εντελώς αθόρυβα όπως τα προηγούμενα. Τα πλέον αθόρυβα drive όμως είναι τα DVD recorders της LG. Ούτε καταλαβαίνεις οτι δουλεύουν.Το PX-116 δεν ήταν τόσο άσχημο... Ήταν κάπως πιο αθόρυβο από το Pioneer (αν και έχουν ίδιο μηχανισμό) και είχε καλά access times. Πάντως όταν πήρα το LG το έδωσα το Plextor....Τα Sony δε μου αρέσουν γενικώς...Τα Asus, από πότε κάνει η Asus optical drives? Εννοώ, σιγά μη τα φτιάχνει αυτή (όπως και η Sony άλλωστε και τόσοι άλλοι....). Αλλά ένα CD-Rom που είχε πάρει ένας φίλος μου ήτταν εξωφρενικά θορυβώδες και το άλλαξε και μια φορά. Δε μου γεμίζουν το μάτι, το ΑΤΑ 100 είναι μάλλον ανούσιο έτσι κι αλλιώς και δε βλέπω τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει από ένα οποιοδήποτε άλλο drive της αγοράς (εκτός από το όμορφο retail κουτί του). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoriLLakoS Ιούλιος 29, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Εγω εχω ενα toshiba απο το 2000 k ουτε θορυβο κανει,ουτε κολλαει πουθενα κ τα διαβαζει κ ολα!Κ ενα asus απο περυσι το οποιο μπορω να πω οτι κανει πολυ καλα την δουλεια του!Αθορυβα κ τα δυο εννοειται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 29, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 hemi τα φώτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούλιος 29, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 που είναι ο Hemispasm ρε παιδιά? Ο mod θα ξέρει καλύτερα.Διακοπες Λοιπόν.... για να συνοψίσουμε :024: 1. Lite-On 166s 2. LG 8163B 3. Teac DV-516E Το Toshiba SD-M1712 μάλλον δεν υπάρχει πουθενά και το νεότερο μοντέλο SD-M1802 φαίνεται πως είναι κατώτερο οπότε δεν μπαίνει στην λίστα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Γενικα συμφωνω, δικη μου επιλογη θα ηταν τα Liteon166S και Toshiba1712 αν ηταν δυνατο να βρειθει καπου. Το Liteon166S εχει τη καλυτερη συμπεριφορα οσον αφορα στα media που εχουν errors. Το LG drive δεν το γνωριζω. Από τα παραπάνω θα ήταν πολύ καλό και θα βοηθούσε όλους πιστεύω, αν βάζαμε και κάποιες μετρήσεις (όποιοι έχουν τα drives φυσικά), από το Nero CD-DVD Speed, ας πούμε... Θα οργανωθουμε οταν γυρισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιούλιος 29, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 πραγματικα απορω τι να τις κανετε αυτες τις μετρησεις? δηλ θα διαλεξετε DVD επειδη ενα εκανε το rip σε 5.10'' αντι για 5.20'', ή ακομα χειροτερα, επειδη απλα πιανει max ταχυτητα (λεμε τωρα στην τυχη) 12.2χ αντι 11.8χ ? κατα τη γνωμη αυτο που μετραει ειναι η μεγαλυτερη δυνατη συμβατοτητα με δισκακια, και μαρκες αλλα και γρατζουνισμενα/με λαθη, και μετα η αντοχη στο χρονο και ο θορυβος. Εδω παλευουμε να απεξαρτηθουμε στις cpu & vga απο τα σκετα νουμερα και θα κολλησουμε και στα drives? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιούλιος 29, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 LG 8163BΚαι εγω ψηφιζω Ασιαααααααααααααααααααααααααααα.... :118: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 29, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 κατα τη γνωμη αυτο που μετραει ειναι η μεγαλυτερη δυνατη συμβατοτητα με δισκακιαΑκριβώς..... Και στον τομέα αυτόν τα LG είναι αχτύπητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιούλιος 29, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 sak μιας και θα αγορασει ας παρει το καλυτερο δυνατο ,μεβαση τις απαιτησεις.βεβαιως αν αποσαφηνιστουν εγκαιρος οι απαιτησεις θα γινει και η βελτιστη δυνατη επιλογη.ripping reading,συμβατοτητα?το iteon νομιζω υπερεχει ελαχιστα στον γενικο λογω συμβατοτητας,και το lg ειναι κορυφη εκει,αλλα ισως να χανει σε απολυτη ταχυτητα και σε db Link to comment Share on other sites More sharing options...
white-wolf Αύγουστος 1, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Απο Alcohol120%:################## Detailed Information of Device(s) ################## /////////////////////////////////////////////////////////////////////// (E:) TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802(0:0) detail information. /////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vendor Identification: TOSHIBA Product Identification: ODD-DVD SD-M1802 Production Revision Level: 1030 Location: nvatabus, Port 0, Bus 1, Target 0, Lun 0 -* Note: This information below is provided by the unit, it might be inaccurate. *- -* This software does not use this information! *- Removable media: Yes Version: ATAPI (INF-8090i/INF-8020i/INF-8028i) Response Data Format: 02h CD-R Read/Write: Yes/No CD-RW Read/Write: Yes/No Read CD-R Fixed Packet: Yes Test Write: No DVD-ROM Read: Yes DVD-R Read/Write: Yes/No DVD-RAM Read/Write: No/No Audio Play: Yes Composite Audio and Video Data Stream: No Digital output (IEC958) on port 1 Supported: Yes Digital output (IEC958) on port 2 Supported: No Mode 1 Form 2: Yes Mode 2 Form 2: Yes Multi-Session: Yes BUF: No CD-DA Commands supported: Yes CD-DA Stream is Accurate: Yes R-W Supported: Yes R-W De-interleaved and Corrected: No C2 Pointers Support: Yes ISRC Supported: Yes UPC Supported: Yes Read Bar Code: No Lock media into the drive: Yes Currently drive Lock state: Unlocked Prevent Jumper: No Eject Command: Yes Separate volume levels: Yes Separate channel mute: Yes Changer Supports Disc Present: No Software slot selection: No Side change capable: No P through W in Lead-In: Yes Maximum Read Speed Supported (with current disc): 48X (7200 KB/Sec) Current Read Speed Supported (with current Disc): 48X (7200 KB/Sec) /////////////////////////////////////////////////////////////////////// (F:) TEAC DVD+RW DV-W58E(0:1) detail information. /////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vendor Identification: TEAC Product Identification: DVD+RW DV-W58E Production Revision Level: 2.0B Location: nvatabus, Port 0, Bus 1, Target 1, Lun 0 Support recording method: DAO, RAW SAO, RAW SAO+SUB, RAW DAO(96), TAO, DVD DAO BURN-Free Technology: BURN-Proof Auto-Select best write speed: Not Supported -* Note: This information below is provided by the unit, it might be inaccurate. *- -* This software does not use this information! *- Removable media: Yes Version: ATAPI (INF-8090i/INF-8020i/INF-8028i) Response Data Format: 02h CD-R Read/Write: Yes/Yes CD-RW Read/Write: Yes/Yes Read CD-R Fixed Packet: Yes Test Write: Yes DVD-ROM Read: Yes DVD-R Read/Write: Yes/No DVD-RAM Read/Write: No/No Audio Play: Yes Composite Audio and Video Data Stream: No Digital output (IEC958) on port 1 Supported: No Digital output (IEC958) on port 2 Supported: No Mode 1 Form 2: Yes Mode 2 Form 2: Yes Multi-Session: Yes BUF: Yes CD-DA Commands supported: Yes CD-DA Stream is Accurate: Yes R-W Supported: Yes R-W De-interleaved and Corrected: No C2 Pointers Support: Yes ISRC Supported: Yes UPC Supported: Yes Read Bar Code: No Lock media into the drive: Yes Currently drive Lock state: Unlocked Prevent Jumper: No Eject Command: Yes Separate volume levels: Yes Separate channel mute: Yes Changer Supports Disc Present: No Software slot selection: No Side change capable: No P through W in Lead-In: Yes Maximum Read Speed Supported (with current disc): 40X (6000 KB/Sec) Maximum Write Speed Supported (with current Disc): 32X (4800 KB/Sec) Current Read Speed Supported (with current Disc): 40X (6000 KB/Sec) Current Write Speed Supported (with current Disc): 32X (4800 KB/Sec)#######################################################################Έβαλα και το recorder μέσα μηπως το χρειαστεί κανεις..Το Toshiba πάντως μεχρι στιγμής δε του έβαλα δισκάκι που να μη το διάβασε, είναι ok στο ripping αλλα μερικές φορές αρκετά θορυβώδες.Το Teac γράφει ΜΟΝΟ DVD+R και Dual Layer Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 28, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το πρώτο ποστ αυτού του thread. DVD δεν πήρα ακόμα, καθώς δεν κατάφερα να καταλήξω. Συνοψίζοντας... έχουν αναφερθεί τα εξής drives: 1. Lite-On 166s 2. LG 8163B 3. Teac DV-516E 4. ΑSUS E616 5. PLEXTOR PX-116 Ο Hemispam (πιστεύω ότι σε όλους μετράει πολύ η γνώμη του) προτείνει το Lite-On. Από την άλλη ο SeanKon (το μέλος με τα περισσότερα ποστ εδώ :110: ) έμεινε κατενθουσιασμένος μετά από την αγορά του Plextor, αντίθετα με την αρνητική γνώμη που εξέφρασαν μερικοί γι' αυτό το drive. Nα σας θυμίσω ότι ενδιαφέρομαι κυριώς να διαβάζει προβληματικά δισκάκια. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει λίγο βρε παιδιά. :087: Ξέρω ... ψειρίζω την μαΐμού ... αλλά θα το κρατήσω για χρόνια το drive. :100: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin1442169065 Αύγουστος 28, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Εγώ πήρα το Lite On 167T (μάλλον είναι το επόμενο μοντέλο από το 166).Καλό είναι δεν λέω, αλλά δεν βρήκα μέχρι στιγμής δισκάκι που να το διαβάζει αυτό και όχι το NEC2510. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 28, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Ελα χρυσο μου LOL παρε το Plextor καλα δεν ειδες το το thread αυτο??? ?????Παρε Plextor το λεει κι η υπογραφη μου πολυ POWER κατεβαζα κατι βιντεο του κοριτσαρου με 11.5Χ σημερα! Σε γενικες γραμμες δεν πεφτει κατω απο 7.5Χ στο DVDRipping (εξαρταται κι απο το δισκακι) αλλα οσο και ξεχαρβαλωμενο να ειναι δε μασαει.........Plextor RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 28, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Aσε που ειναι κι ΑΤΑ66 φυσικα κι οσο για αθορυβο δε το συζητω...........Θα ευχαριστηθεις με δαυτο πιστεψε με ειναι RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin1442169065 Αύγουστος 28, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Παρε Plextor το λεει κι η υπογραφη μου πολυ POWER κατεβαζα κατι βιντεο του κοριτσαρου με 11.5Χ σημερα! Αν είναι καλό το δισκάκι, δεν είναι και καμιά φοβερή η ταχύτητα που λες.Πάνω κάτω όλα τα 16Χ DVD drives την έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Αύγουστος 28, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Για παρε δισκακια απο ΨΨΨδικα που τα εχουν κανει μ***ι :109: κι αν δεις τετοια ταχυτητα με αλλο DVDROM εγω θα γινω Sean Michaels........ :040: :040: :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.