Jump to content

Kingston, 333 / C2,5 ή 400 / C3 ??

Orthodox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι είναι προτιμότερο να πάρω από τις δυο Kingston?

1. KVR333X64C25 512MB PC2700 333MHz VALUE RAM ή

2. KVR400X64C3 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM

Είναι και οι δυο στα 100 ευρώ από το E-Shop και προορίζονται για το σύστημα της υπογραφής. Απ ότι βλέπετε γίνεται και ένα χαλαρό o/c…

Η 400άρα C25 βγαίνει λίγο παραπάνω και επειδή θέλω να πάρω 2 κομμάτια η διαφορά των 50 ευρώ είναι αισθητή για να αντικαταστήσω της Samsung (αναβάθμιση από 512 Mb σε 1Gb)...

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Η 2η ειναι C3 οπότε εσύ θα την δουλέψεις max 2.5-3-3-7 σταθερά πάντα γύρω στα 215 - 217 ίσως κ παραπάνω με λίγο ρεύμα. Μπορεί να πάει κ λιγότερο είναι κ θέμα τύχης. Για την 1η δεν εχω ιδέα

η 333 θα πανε 205-206 με 2,5-2-2-5 με 2,7ν ή 2,8ν,αν φορανε micro chips.

τουλαχιτσονν ετσι παει η δικια μου.

Γενικότερα κοίτα τι chip φοράνε και οι 2. Τις KVR333CL25 τις είχα και εγώ με διαφορετικά chip η κάθε μία. Απο oc μάπα το ένα και έπερνε στο λαιμό του και το 2ο dimm. Εγώ θα πήγαινα για τις 400άρες διότι στην περίπτωση που βγαίναν μούφες και οι δύο (και οι 333άρες και οι 400άρες) τουλάχιστον θα έχεις 400 έστω και σε cl3 στην χειρότερη.

σιγουρα παιζουν ρολο τι chips φορανε,

ενας φιλος πηρε 333 με mossel κ με το ζορι πανε 190....(αν πανε)!

Eγώ είχα τις συγκεκριμένες pc3200 με Infineon Chip και πήγαιναν 240 με 3-3-3-8 σταθερότατα. Οι ηλίθιες Corsair Value cl2.5 που έχω τώρα δέν πάνε τόσο. Γι'αυτό σου προτείνω τις 400άρες

Και γω σκεφτόμουνα τις 400άρες γιατί έστω το λίγο θα το δώσουν ενώ οι 333άρες αν βγουν μάπα τη μαμίσαμε…

Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω τι τσιπάκια φοράνε γιατί είναι από e-shop και θα ‘ρθουν με courier..

Chris2004, από πού είχες πάρει τις δικέ σου με τα Infineon??

Απο ένα μαγαζί στην αρχή της μεσογείων(κοντά στο Πίτα Παν :p)....βαριόμουν να κατέβω Στουρνάρη, αλλά απ'ότι ανακάλυψα αργότερα τις είχε και το Mgmanager :D

Orthodox αν θυμαμαι καλα (γιατι εχουν περασει 9 μηνες) πρεπει να ειχα αγορασει τις δευτερες Kingston PC3200 CL3.0 που αναφερεις και δεν πηγαιναν με τιποτε πανω απο 190 FSB.....

Βεβαια κι οι TwinMOS PC3200 CL2.5 μεχρις 199 FSB πανε τι να γινει το nForce2 αποδειχθηκε ζορικο chipset για τις μνημες.......

Και στις δυο περιπτωσεις το Vdimm ητανε 2.85 - 2.98 (αναλογα με τη μητρικη)......

Απο ένα μαγαζί στην αρχή της μεσογείων(κοντά στο Πίτα Παν :p)....βαριόμουν να κατέβω Στουρνάρη, αλλά απ'ότι ανακάλυψα αργότερα τις είχε και το Mgmanager :D

Έλεγα αν τις είχες πάρει από το E-Shop.. Anyway…

Και αυτό το MgManager να μη στέλνει εκτός…:091:

Orthodox αν θυμαμαι καλα (γιατι εχουν περασει 9 μηνες) πρεπει να ειχα αγορασει τις δευτερες Kingston PC3200 CL3.0 που αναφερεις και δεν πηγαιναν με τιποτε πανω απο 190 FSB.....

Βεβαια κι οι TwinMOS PC3200 CL2.5 μεχρις 199 FSB πανε τι να γινει το nForce2 αποδειχθηκε ζορικο chipset για τις μνημες.......

Και στις δυο περιπτωσεις το Vdimm ητανε 2.85 - 2.98 (αναλογα με τη μητρικη)......

Κοίτα μιλάμε για “χαλαρό” o/c επομένως και εκεί καλά είμαι. Τώρα όποια και να πάρω πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα από τις Samsung που έχω τώρα…

Κάτσε ρε Mrseankon.....οι PC3200 ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΥΤΕ 190 FSB??? μα είναι δυνατόν αφού είναι κατασκευασμένες να λειτουργούν στα 200 και CL3. Εκτός αμα έκανες λάθος και εννοείς PC2700

O Μgmanager Στέλνει πάντως, τουλάχιστον εγώ τα Χριστούγεννα όταν βρισκόμουν Ηγουμενίτσα (α ρε πατρίδα) ειχα παραγγείλλει κάτι μνήμες και ένα δίσκο. Επίσης ένα φιλαράκι έχει παραγγείλει απο Θεσσαλονίκη κάμποσες φορές...Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

πηγαιναν με 3dfire bios και πολυ μαλιστα....μια kingston 3200 o romel απο 190 που ετρεμε να βαλει μπας και μπουταρει τωρα δινει 240 και μεμτεσταρει αβερτα....για το ιδιο ντιμακι παντα μιλαω στην ιδια μητρικη στο ιδιο slot με τον ιδιο επεξεργαστη.....ειναι να κουτουλας το κεφαλι σου δλδ...

rdox στειλε ενα παλικαρι που μενει αθηνα να σου τις παρει και να τις δει κιολας τι τσιπακια φορανε και να στις στειλει...σιγα το πραμα.αν θες παω και γω,θα παρω κανα φιλαρακι απο το χερακι να παμε να σε ψωνισουμε...λολ διχως πλακα παω αν θες

Επειδη ομως μιλαμε για Gigabyte παιζει θεμα ασυμβατοτητας. Με την (ουστ απο δω) παλια μου GA-7N400Pro 2 και CL3 μνημες δεν αναβε καν η μητρικη. CL2.5 μοοονο

Επειδη ομως μιλαμε για Gigabyte παιζει θεμα ασυμβατοτητας. Με την (ουστ απο δω) παλια μου GA-7N400Pro 2 και CL3 μνημες δεν αναβε καν η μητρικη. CL2.5 μοοονο

Σωστός ο παίκτης. Βάλτε και την Chaintech 7njs στην λίστα. Νο post, no boot, no κίχ με cl3.

Κάτσε ρε Mrseankon.....οι PC3200 ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΥΤΕ 190 FSB??? μα είναι δυνατόν αφού είναι κατασκευασμένες να λειτουργούν στα 200 και CL3. Εκτός αμα έκανες λάθος και εννοείς PC2700

Chris2004 φαινεται οτι δεν εχεις κατεβασει το προγραμμα μου για να διαβασεις τις οδηγιες κι ουτε θα εχεις προσεξει καλα τα threads μου στο πρωην PcTech.......

Εκει εχω διατυπωσει πολλα ευτραπελα με τις αναθεματισμενες μνημες........

Το nForce2 ζοριζει πολυ τις μνημες μην κοιτας τι γινεται σε Intel ή σε Α64/VIA chipsets

Για του λογου το αληθες οι τωρινες HyperX PC4300 λενε εκ Kingston οτι με 2.7 ρευμα πανε (timings 3-4-4-8) μεχρι 266 FSB αλλα LOL στα 239 με 2.65 Vdimm (πολυμετρουμενο) τερματιζουν.................

Μην κολλας που καποιες Winbond PC2700 πανε 200+ FSB κι ανω σε AMD δυστυχως τετοιες μνημες εχουν εκλειψει απο την αγορα (οι κατασκευαστες μας τα χαλασανε) γιαυτο εσκασα τοσα φραγκα για να εχω υψηλα FSB.....

Eλπιζω στον Α64 να πανε ψηλοτερα οι HyperX PC4300 κι απο οτι εχω δει σε review του εξωτερικου ισχυει αλλα παντα κρατω πισινη.........

Επομενως ο νοων νοειτο...... ;);)

Eγώ είχα τις συγκεκριμένες pc3200 με Infineon Chip και πήγαιναν 240 με 3-3-3-8 σταθερότατα. Οι ηλίθιες Corsair Value cl2.5 που έχω τώρα δέν πάνε τόσο. Γι'αυτό σου προτείνω τις 400άρες

Οι Corsair Value μπορεί να φοράνε ότι chipακι μπορέις να φανταστείς ! :021: Winbond,Samsung,Mosel,Micron και πάει μακρυά η βαλίτσα άρα δεν μπορείς να πέις ότι πάνε καλά η είναι μάπα όλες oi Value... :035:

ελα ρε sean,τι μνημες πηρες?bh5?

ποσο τις εχεις κ με ποσο ρευμα?

Ειναι η δευτερη φορα που σε πιανω να διαβαζεις βιαστικα τα ποστ!

Ειπα εχω τις Kingston HyperX PC4300 CL3.0 1X512MB και κοστισαν 250Ε (πριν εναμισο μηνα τις αγορασα). :077:

Απλά επειδή όντως δεν έχω ασχοληθεί με AMD overclocking διεξοδικά δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο, κάτι μνήμες Kingston, που είχε πάρει ο Skinny13 400άρες πήγαν άνετα 200Fsb πάντως. Ίσως και να έχεις δίκιο μιας και σίγουρα έχεις περισσότερη εμπειρία απο μένα στους ΑMD και στο Nforce2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.