vayper Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 Eκει που δουλευε μια χαρα το ανεμιστηρακι,σημερα μου εχει παρει τα αφτια.Ακουμπαει πανω στο εξωτερικο καλυμμα τις φανας και κανει θορυβο.Η ερωτηση ειναι:αν το απενεργοποιησω θα εχω προβλημα???Η να βαλω καποιο αλλο?Τι μου προτεινεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιούλιος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Πως γινεται χτες να δουλευε κανονικα και σημερα ακουμπαει???Μηπως εβαλες το χερακι σου???Τεσπα δεν μπορεις να το φτιαξεις?Μην το βγαλεις δεν στο προτεινω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Ιούλιος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Και ομως φιλτατε Soler σημερα κανει ενα σπαστικο θορυβο. Δυστυχως δεν εχω βαλει το χερακι μου που λες. Μπορει καποιος να το πειραξε(μαλλον ο αδερφος μου που ειναι ασχετος απο pc). Παντως το εβγαλα και το ξαναβαλα και ακουγεται λιγοτερο τωρα. Ο θορυβος ομως υπαρχει ακομα Τι να κανω????. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoulis Ιούλιος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Αν ο θόρυβος σε ενοχλεί πολύ καλύτερα να το αλλάξεις και όχι να το αφαιρέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Μπορείς να το αλλάξεις με ένα αντιστοίχων διαστάσεων του εμπορίου ή να αλλάξεις την ψύκρα με μία μεγαλύτερη (θέλει προσοχή) χωρίς fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιούλιος 25, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Και ομως φιλτατε Soler σημερα κανει ενα σπαστικο θορυβο. Δυστυχως δεν εχω βαλει το χερακι μου που λες. Μπορει καποιος να το πειραξε(μαλλον ο αδερφος μου που ειναι ασχετος απο pc). Παντως το εβγαλα και το ξαναβαλα και ακουγεται λιγοτερο τωρα. Ο θορυβος ομως υπαρχει ακομα Τι να κανω????.Δεν γινετε ετσι απλα να αρχησε να ακουμπαει..Μηπως εχεις το κουτι καμπριο και μπικε τπτ μεσα στο φανακι???τι να πω??Παντως αν ξαφνικα αρχισε να ακουμπαει στο προστατευτικο τοτε κατι εχει παθει ο μηχανισμος....μαλλον απο ανθρωπονη παρεμβαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Ιούλιος 25, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Δεν γινετε ετσι απλα να αρχησε να ακουμπαει.. Μηπως εχεις το κουτι καμπριο και μπικε τπτ μεσα στο φανακι???τι να πω?? Παντως αν ξαφνικα αρχισε να ακουμπαει στο προστατευτικο τοτε κατι εχει παθει ο μηχανισμος....μαλλον απο ανθρωπονη παρεμβαση... Το οτι το εχω καμπριο δεν νομιζω να φταιει αυτο.Καποιος το πειραξε το μηχανημα και δεν μου το λεει:108::108:.Μπορει να ειναι ο πατερας μου κιολας γιατι τρελενεται με τα pc.Tο προβλημα ειναι οτι δεν το λενε. Αυτη την στιγμη παντως δεν ακουγεται καθολου.Μπορει σε 10 λεπτα να μου βγαλει τα αφτια παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.