n1ck0s Οκτώβριος 8, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Και εγώ άκουγα πολλούς που το είχαν 30 χωρίς προβλήματα... Όχι όμως και εγώ. Βασικά για να τεστάρω για data corruption αντέγραφα ένα μεγάλο αρχείο ~100ΜΒ από ένα partition σε άλλο και μετά τα συνέκρινα μεταξύ τους (με την λειτουργία compare του CDCheck). Με 30us πάντα το αρχείο καταστρεφόταν με 1ms ήμουν ΟΚ. Και πρέπει δυστυχώς να είμαι πολύ προσεχτικός γιατί αν κάνω ένα CMOS clear και το ξεχασω..... την έκατσα τη βάρκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 8, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Το εβαλα! ! ! Πολυ καλο ειναι ανεβηκα στα 2675 μεχρι τωρα!Περισσοτερα προσεχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 9, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Το εβαλα! ! ! Πολυ καλο ειναι ανεβηκα στα 2675 μεχρι τωρα!Περισσοτερα προσεχως...Eτσι πληροφοριακα, ποσο σου βγαζει το mem bench Sandra Sp2 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 9, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Eτσι πληροφοριακα, ποσο σου βγαζει το mem bench Sandra Sp2 ??? Χαλαρωσα timings... Ακομα δε μπορω να δωσω πολλα volt στις ram οποτε θα αρκεστω σε αυτο! Τωρα στα 2650! Timings 2.5-3-3-11 fsb 230 (γιατι βαριεμαι να κατσω να βρω ορια αφου παλι θα κανω αλλαγες...) Sisoft Sandra αυτο εχω! Δεν το εχω με sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 9, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Χαλαρωσα timings... Ακομα δε μπορω να δωσω πολλα volt στις ram οποτε θα αρκεστω σε αυτο! Τωρα στα 2650! Timings 2.5-3-3-11 fsb 230 (γιατι βαριεμαι να κατσω να βρω ορια αφου παλι θα κανω αλλαγες...)Sisoft Sandra αυτο εχω! Δεν το εχω με sp2200 ποντοι διαφορα???Πως γινεται αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 9, 2004 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Ειπα εχω το προηγουμενο! Ισως παιζει και αυτο! Αυτο που εχεις δεν το εχω κανει download γιατι ειναι η standard εκδοση και νομιζω εχει καποιυς περιορισμους ή οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 9, 2004 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Kαι ΝΑ! ! ! Βρηκα τι εφταιγε... πειραξα μια επιλογη στο bios και δες τη φωτο!!! :001: :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 9, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Kαι ΝΑ! ! ! Βρηκα τι εφταιγε... πειραξα μια επιλογη στο bios και δες τη φωτο!!! :001: :001:Ειπα και γω μηπως βρηκες καμια μυστικη ρυθμιση!!! :119: :119: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 11, 2004 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Εγώ σε λίγες μερούλες ετοιμάζω να κάνω format και λέω να βάλω και κανένα καινούριο bios. Τώρα έχω το d24. Ποιό μου προτείνετε να βάλω; Κι εμένα από ένα σημείο και πάνω μου κολλάει το Prime, όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Μου φαίνεται πως θα βάλω το εργοστασιακό d26. Δε θέλω να μπλέκω με modded. Εσείς ποιο προτείνετε σαν πιο σταθερό και overclockable; Από επιλογές δεν νομίζω να χρειάζονται παραπάνω από αυτές που ήδη έχει η Abit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 12, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Εγώ σε λίγες μερούλες ετοιμάζω να κάνω format και λέω να βάλω και κανένα καινούριο bios. Τώρα έχω το d24. Ποιό μου προτείνετε να βάλω; Κι εμένα από ένα σημείο και πάνω μου κολλάει το Prime, όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Μου φαίνεται πως θα βάλω το εργοστασιακό d26. Δε θέλω να μπλέκω με modded. Εσείς ποιο προτείνετε σαν πιο σταθερό και overclockable; Από επιλογές δεν νομίζω να χρειάζονται παραπάνω από αυτές που ήδη έχει η Abit.Αφου θες overclockable θα βαλεις moded...Mantarays xt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.