assasine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 Έχω μια Tt volcano 11 xaser και θέλω ν' αλλάξω τον ανεμιστήρα με κάποιο λιγότερο θορυβώδη που όμως να διαθέτει αυτόματη ρύθμιση στροφών με θερμικό αισθητήρα (NTC αντίσταση όπως ο thermaltake). Να γυρνάει περίπου στις 2000 - 4200 σαλ. Έχει κανείς κάτι υπ' όψιν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 What?Νομιζω οτι ο ανεμιστηρας της ειναι ρυθμιζομενος και θερμικα και χειροκινητα....τεσπα αυτο που ζητας ειναι το smartfanII της ιδιας εταιριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Ιούλιος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Μα δεν θέλω πάλι τον ίδιο! Τον μαμίσιο τον δουλεύω με αυτόματη ρύθμιση και στους 44 βαθμούς γυρνάει με 3100 σαλ. Θέλω κάποιο με καλύτερη απόδοση για τις ίδιες σαλ και με λιγότερο θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifteras Αύγουστος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Εχω την ιδια ψυκτρα σε αλλο συστημα και το fan της ειναι οντως οτι πιο θορυβωδες εχω ακουσει...Αν ψαξεις για κανα fan της Thermalright πιστευω πως θα βρεις την ησυχια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Αύγουστος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Την τοποθέτησα σε ένα φίλο και όντως κάνει πολύ θόρυβο όταν είναι με την αυτόματη σύνδεση. Μια καλή λύση είναι να βγάλεις τον θερμοστάτη απο τον επεξεργαστή και να ρυθμίζεις μόνος σου τις στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.