Kostas7GTR Ιούλιος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Οσοι πηραν XT, στελνουν ταχυδρομικα φωτοτυπια αποδειξης αγορας και τους το στελνουν ταχυδρομικα στο σπιτι. A ξέχασα ότι έχεις και εσύ ένα τέτοιο κουπονάκι Μήτσο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 28, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 και για οσους δεν το ειδαν http://www.tomshardware.com/hardnews/20040727_052008.htmlDoom 3 Video Card Requirements id explains the video card memory requirements to play Doom 3 at certain quality levels. You need a not yet released 512MB video card to play the game at the highes stettings! The minimum is a 64MB card.In short, here's which requirements are needed for the different quality setups of the game: Ultra Quality (max. quality): for 512MB video cards. Each texture; diffuse, specular, normal map at full resolution with no compression. High Quality: for 256MB video cards. Uses compression ( DXT1,3,5 ) for specular and diffuse and no compression for normal maps. This looks very very close to Ultra quality but the compression does cause some loss. Medium Quality: for 128MB video cards. Uses compression for specular, diffuse, and normal maps. This still looks really really good but compressing the normal maps can produce a few artifacts especially on hard angled or round edges. Low Quality: for 64MB video cards. It does everything medium quality does but it also downsizes textures over 512x512 and we downsize specular maps to 64x64 in this mode as well. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Ιούλιος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 512mb κάρτα; Εγώ πριν 5 μήνες έφτασα τόση μνήμη στο pc μου...... Έχουνε ξεφύγει τελείως. Αλλά είμαστε κι εμείς μαζόχες, τόσος ντόρος και με το Farcry, και πόσο απαιτητικό είναι, και αχ τι ωραία που το παίζει επιτέλους η νέα μου κάρτα των 400 ευρώ.....αντί να τους το πετάξουμε στα μούτρα!! Ορίστε τώρα πάρτε textures με τη σέσουλα να έχετε να ασχολείστε. Κι εγώ ο κακομοίρης ζήλεψα με όλα αυτά και λέω "δεν μπορεί για να παίρνουν όλοι καλή κάρτα θα αξίζει" και έσκασα 170 ευρώ χτες και έβαλα το farcry να κάνω απόσβεση. Μετά 30 λεπτών το βαρέθηκα και έβαλα τα αγαπημένα μου Generals και Mcrae που μια χαρά τα έπεζα και πριν. ΑΑΑΑΧΧΧΧ ξύλο που το θέλουμε ώρες ώρες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιούλιος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 A ξέχασα ότι έχεις και εσύ ένα τέτοιο κουπονάκι Μήτσο !!! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Coder Ιούλιος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Παιδιά μην ανησυχείτε!‘Εφερε το Πλαίσιο Albatron GeForce 6800 Ultra ΜΟΝΟ 706.82 Ευρώ τελική τιμή!Σκέφτομαι να πάρω 5-6 έτσι για να έχω. :044: Plaisio Link: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=210315&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιούλιος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Παιδιά μην ανησυχείτε!‘Εφερε το Πλαίσιο Albatron GeForce 6800 Ultra ΜΟΝΟ 706.82 Ευρώ τελική τιμή!Σκέφτομαι να πάρω 5-6 έτσι για να έχω. :044: Plaisio Link: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=210315&Merchant_Id=1&sts_cid=360ευρω παραπανω διαφορα πιστευω ειναι πολυ και αυτη εδω που ψηνομαι εγω ειναι και Msi http://www.msystems.gr/results.asp?Adv=2&Cat=61&StRec=41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Coder Ιούλιος 29, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 60ευρω παραπανω διαφορα πιστευω ειναι πολυ και αυτη εδω που ψηνομαι εγω ειναι και Msi http://www.msystems.gr/results.asp?Adv=2&Cat=61&StRec=41Το Mgmanager την έχει 539.57 χωρίς ΦΠΑ και το Ramshop 535.8 χωρίς ΦΠΑ.Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για μια κάρτα.Καλύτερα να πάρεις μια Radeon 9800 Pro ή αν θες μεγαλύτερες επιδώσεις μια GeForce 6800 ή καλύτερα μια GeForce 6800 GT.Αν έχεις υπομονή περίμενε να βγουν οι κάρτες με 512 MB Ram.Δυστυχώς οι εταιρίες τσιμπάνε πάρα πολύ τα καλύτερα μοντέλα τους όπως συμβαίνει και με τους CPU , και στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα αφού οι επιδώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι μικρές (π.χ. η GeForce 6800 Ultra με τη GeForce 6800 GT , ο Athlon 64 3400 με τον Athlon 64 3200) . Και στην Ελλάδα οι τιμές είναι άστα να πάνε.... :089: Πάντως οι καινούριες κάρτες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά είναι πάρα πολύ γρήγορες ειδικά στις μεγάλες αναλύσεις.Ότι και να αγοράσεις σου εύχομαι καλό Gaming…..:077: DOOM 3 : 13/8/2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιούλιος 29, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Το Mgmanager την έχει 539.57 χωρίς ΦΠΑ και το Ramshop 535.8 χωρίς ΦΠΑ.Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για μια κάρτα.Καλύτερα να πάρεις μια Radeon 9800 Pro ή αν θες μεγαλύτερες επιδώσεις μια GeForce 6800 ή καλύτερα μια GeForce 6800 GT.Αν έχεις υπομονή περίμενε να βγουν οι κάρτες με 512 MB Ram.Δυστυχώς οι εταιρίες τσιμπάνε πάρα πολύ τα καλύτερα μοντέλα τους όπως συμβαίνει και με τους CPU , και στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα αφού οι επιδώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι μικρές (π.χ. η GeForce 6800 Ultra με τη GeForce 6800 GT , ο Athlon 64 3400 με τον Athlon 64 3200) . Και στην Ελλάδα οι τιμές είναι άστα να πάνε.... :089: Πάντως οι καινούριες κάρτες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά είναι πάρα πολύ γρήγορες ειδικά στις μεγάλες αναλύσεις.Ότι και να αγοράσεις σου εύχομαι καλό Gaming…..:077: DOOM 3 : 13/8/2004Μαλλον θα την χτυπησω τα χριστουγεννα μολις παρω το δωρο :016: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 29, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 λεω να πάρω και εγω 5-6 να μου βρίσκονται. Οσο για την ραμ μην τρελαθούμε κιολάς. 512ραμ, τιποτα, οι πιο πολοί τοσοι ραμ έχουν στο πισι τους. :120: :120: :120: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Coder Ιούλιος 29, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 The Official DOOM 3 [H]ardware Guide by HardOCP : http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 Διαβάστε τον αναφέρει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα και όπως είδα η Ultra quality δεν έχει διαφορές με την High quality (από τα screenshots που είδα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 29, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Σιγά να μην δώσω 500€ ή 600 € για κάρτα γραφικών Μη ακούω βλακείες. Με την 5600 που έχω μια χαρά είμαι.Πρέπει δηλαδή ωπωσδήποτε να παίζει το Doom σε υψηλες αναλύσεις με ΑΑ & AFΔηλαδή αν μετα απο 2 μήνες βγει άλλο παιχνίδι με υψηλότερες απαιτήσεις θα πρέπει να ξανασκάσουμε άλλα 500€ για το παίξουμε.Μια χαρα θα παίζει και στην 5600 που έχω και σε Τι400 που ρώτησε κάποιος άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 30, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 The Official DOOM 3 [H]ardware Guide by HardOCP : http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 Διαβάστε τον αναφέρει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα και όπως είδα η Ultra quality δεν έχει διαφορές με την High quality (από τα screenshots που είδα).Δεν προβλεποταν να εχει τρομερες διαφορες ετσι κι αλλιως κατα την γνωμη μου. Ειναι δυνατον να αγοραζεις 600-700 ευρω την 6800 ultra σου και να βγαινει ο αλλος και να σου λεει οτι θες παραπανω μνημη απο 256 για να παιξεις ultra quality????? Τι θα κανω render ρε μεγαλε στον υπολογιστη μου????? Tο shrek 3??? Οι ντοματες πρεπει να φευγουνε γιατι οι ανθρωποι εχουνε αποθρασυνθει τελειως...βγαινουνε πριν ακομα απο την κυκλοφορια και σε τσιτωνουνε και λενε κλαπαρχ$%#@ιες. Ενας στους 20 αν βρεθει να τους πιστεψει και να παει για 512ΜB καρτα.... την "εκανε την δουλεια της" η ανακοινωση. Δυστυχως "μας εχουνε".... ΣΤΕΓΝΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Ιούλιος 30, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 ΡΕ ΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!! :013: :013: :013: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterhs Ιούλιος 30, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Μην αναρωτιεστε και λετε οτι ο καρμακ τα παιρνει απο τους πρασινους γιατι δεν ειναι ετσι ακριβως. Να λετε καλυτερα, τι εκανε η ΑΤΙ τοσα χρονια και δεν εχει βελτιωσει ΑΚΟΜΑ τους opengl οδηγους της? ελπιζω να λυθει το προβλημα αυτο συντομα απο την ΑΤΙ, του φουστη 4 χρονια περασανε και ακομα δεν εχουν βγαλει οδηγους της προκοποης. ATI promises Doom 3 performance boost Η ευχη σου μαλλον θα πραγματοποιηθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Αύγουστος 19, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 καλα.. δεν ειναι μονο οι drivers για ΤΟ OpenGL της ATI που κανουν το Doom3 να σερνεται. Κύριο ρόλο πέζει το οτι οι nVidia υποστηρίζει two side stencil test ενω η ATI οχι (για την X800 δεν ξερω. 8α μπορουσε καποιος που εχει Χ800 αμα αυτο το extension υποστηρίζεται ή οχι απο αυτήν την καρτα?)και φυσικα το οτι οι shaders οταν τρεχεις nVidia ειναι με NV3X path (το οποιο κανει κατι τσατσιες (16 + 12 bit) ) ενω οι ATI χρησιμοποιούν ARB path.Μονος του ο Carmack ειχε πει οτι με το NV path εχει πολυ πεγαλύτερη ταχύτητα απο το ARB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Αύγουστος 22, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 εγω παντως με fx 5900 sp vTd128 (ανεβασμενη σε 780-465) παιζω το doom σε 1280χ1024 με 2χ ΑΑ και high quality χωρις κανενα απολιτος κολλημα και εχει και γ@μω τα γραφικα... δεν νομιζω ειναι τοσο απαιτιτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 22, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Προγραμματιστάρες ε? Ε τι περιμένεται βρε παιδιά από άτομα που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να γράψουν της προκοπής κώδικα? Πάλι καλά που δεν ζητάνε 1024ΜΒ μνήμη για το χαζοπαίχνιδο. Η πειρατία έχει κόψει πολλά έσοδα από τις κατασκευάστριες εταιρίες παιχνιδιών οι οποίες έχουν γίνει πάρα πολλές. Οπότε πως καλύπτουν τα έξοδα? Μέσω των εταιριών καρτών γραφικών που και αυτές με την σειρά τους βασίζονται στο να βγαίνουν super duper παιχνίδια με παράλογες απαιτήσεις προκειμένου να πουλάνε τα νέα τους .... διαμάντια.Ο optimized και έξυπνος κώδικας για μείωση των απαιτήσεων σε μνήμη και επεξεργαστική ισχύ πλέον απαγορεύεται δια ροπάλου.Από την άλλη πάλι μπορεί απλά να έχουμε γίνει και εμείς παράλογοι? Πρέπει όπως και δήποτε να έχουμε 1280Χ1024 minimun με όλα τα εφέ - βελτιώσεις ενεργοποιημένα για να παίξουμε το παιχνίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC9800PBA Αύγουστος 22, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Χμμ για να το παίξουμε όχι. Αλλά για να το ευχαριστηθούμε νομίζω πως ναι. Άλλο να βλέπεις τους τρελούς φωτισμούς και τα λοιπά γραφικά και άλλο να βλέπεις το τέρας σαν χλαπάτσα,όπως του αρέσει του καθενός βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Αύγουστος 22, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 κατα καποιο τροπο εχεις δικιο φιλε...πως το PS2 με κατι ψιχουλα μνημης εχει αξιοπρεπη γραφικα ενω το doom3 ρουφαει ακομα και 512...δεν μπορω να καταλαβω... τι σκ*τα βαζει μεσα σε αυτα τα 512.. γεωμετρια? αυτη πιανει λιγο χωρο.. textures? μα ποσα textures εχει τελος παντων? δεν εχω βεβεα το game ακομα και μπορει να ειμαι λα8ος...πρεπει να το βρω πρωτα και μετα να μηλισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Αύγουστος 27, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 εγω με 5600XT στα 256ΜΒ το παιζω στo high quality χωρις ΑΑ κ ΑF κ αναλυση 1024χ768 χωρις κανενα απολυτως προβλημα κ πρεπει να ομολογησω οτι ειναι απ'τα ποιο τρομακτικα παιχνιδια που εχω παιξει ως τωρα.....πως μπορεις να δεις ποσα fps ποιανει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.