tefra1442169066 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 Ρε παιδες εχω προβλημα ! Καλησπερα (το ξεχασα αλλα πανω στην φουρια μου ) εχω nf7 -s rev 2 εχω ενα δισκο 160 seagate 160 εδω και δυο μερες παρατηρησα καποια ψιλοκοληματα οπως αυτα του προηγουμενου νεκρου wd 120 jd . Λεω λοιπον να ξεχασω οτι ισως πεθανει και να δοκιμασω drivers και λοιπα και βλεπουμε ! Ποτε μα ποτε δεν αλλαξα bios στον 3112α controller και ποτε δεν αλλαξα οδηγους παντα χρησιμοποιουσα αυτους που ειχαν δωσει με την μητρικη (απο τον προηγουμενο Νοεμβρη δηλαδη ) Ποιοι ειναι οι τελευταιοι οδηγοι ? Εγω βρηκα διαφορα 3112A_x86_win_idvr-11052.zip3112A_x86_win_idvr-11052_logo.zip Ποια η πραγματικη διαφορα τους (οι δευτεροι εχουν δυο παραπανω αρχεια ) Επισης ποια η διαφορα εδω ? εγω ποιο να περασω ?SiI3x12A: Serial ATA (SATA) Windows RAID DriverSiI3x12A: Serial ATA (SATA) Windows IDE Driver Για Bios δεν θυμαμαι πιο εχω ποιο ειναι το τελευταιο και ποιο να βαλω (ξερω οτι υπαρχει μια ανωμαλια σε αυτα εεε?Επισης διαβασα οτι υπαρχει προβλημα corruption με 3112α και seagate σατα δισκους αληθευει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Ιούλιος 19, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Επισης ποια η διαφορα εδω ? εγω ποιο να περασω ?SiI3x12A: Serial ATA (SATA) Windows RAID DriverSiI3x12A: Serial ATA (SATA) Windows IDE Driver Εφ'οσον δεν έχεις RAID να περάσεις τον IDE driver. Έχω τον Silicon Image στην GA-7N400Pro2 και δεν είχα ασυμβατότητα με Seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Ιούλιος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Φίλε μου είχα τον sil3112a σε κάρτα και τον πούλησα όταν άλλαξα μητρική που είχε ενσωματωμένο controller. Επίσης έχω και 2χ sata 80gb Seagate. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα συμβατότητας με τους δίσκους, είτε raid είτε μόνους τους. Δεν ξέρω αν αφορά τον δικό σου δίσκο μόνο η ασυμβατότητα που αναφέρεις.Όσο για τους drivers που λες, όντως βάλε τον κατάληλο ανάλογα με το αν δουλεύεις raid ή όχι. Στο site της Silicon image αν θυμάμαι καλά είναι λιγάκι μπερδεμένα τα πράγματα, αλλά με λίγο "μελέτη" θα βρεις άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Για το πρωτο που ειπες απο οτι καταλαβα δεν εχει καποια ουσιαστικη διαφορα αλλα απο το ..._logo.zip καταλαβαινω οτι απλα εχει καποια εικονα με το λογοτυπο της εταιριας,,,(δε κανω πλακα)ή κατι παρομοιο...Τωρα για το δευτερο εγω εχω τον RAID αν και δε δουλευω σε RAID.Δεν υπαρχει προβλημα.Για το τελευταιο με τα corrupt που λες...ολα λυνοντε με αναβαθμιση του BIOS γιατι ετσι αναβαθμιζεται και το BIOS του SATA.(Οπου με το παλιο εχει οντως αυτα τα προβληματα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Ιούλιος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 κοιτα περασα τους raid γιατι απλα τους ide δεν τους επερνε ! Για το logo που λεγαμε τελικα ειναι οτι η Microsoft τους εχει αναγνωρισει ως συμβατους με τα Xp . Τωρα για corrupt δεν ξερω κατεβασα και ετρεξα το disc wizard της seagate και δεν βρηκε τιποτα ! ο δισκος ειναι μια χαρα ! λετε να παιζει κατι με το οc οι temps μου ειναι καλες 43 full load μηπως τον πειραζει το 200 fsb μαλλον οχι εχω τρεξει μεχρι 245 για αρκετες μερες ! Ισως καλυτερα θα ηταν να σας πω τι ακριβως σκαλωματα τρωει ο σκληρος και υα τα πουμε . Λοιπον το συστημα μου ειναι nf7-s rev 2 barton 2800@2315 11.5*200 1.75 volts seagate 160 gb sata logitech mx510 mouselogitech internet navigator αναφερω τα δυο τελευταια γιατι εχω την υποψια οτι κατι παοζει με αυτα (μη με ρωτατε πως και γιατι απλα ετσι νομιζω ααα και τα εχω συνδεδεμενα σε usb )Τα σκαλωματα ειναι πως οταν ξεκινουν τα Win xp pro sp1 τα services του panda antivirus platinum και του winfast pvr αργουν πολυ να εκκινησουν δηλαδη ολα ανοιγουν μια χαρα και αυτα τα δυο μονο αργουν καμποσο ενω ολα τα αλλα services ξεκινουν κανονικα αυτο δεν συνεβαινε παλιοτερα (εχω κανει format τα εχω ολα ξαναστησει και ολα επαιζαν παντα τελεια απλα πριν δυο μερες εκανα format Και ολα @@@ παντα ακολουθουσα την ιδια διαδικασια) Πιστεψα οτι ηταν καποιο προβλημα στο δισκο γιατι τα ιδια συμπτωματα ειχε και ο μακαριτης wd 120 jb (ide)Για πειτε τις γνωσεις σας ! Εχω ολους τους τελευταιους οδηγους για ολα οπως επισης και Bios motherboard και sata 4247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Ιούλιος 21, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 παιδες ενω ειχα χαθει στα διαφορα ξενα forums ενας τυπας διαμαρτυρωταν οτι οι νεοι omega ati based on catalyst 4.7 κανουν τα windows να ξεκινουν πιο αργα , επειδη δυστυχως τους προηγουμενους οδηγους τους εσβησα εχει παρατηρησει κανεις αλλος κατι με τους νεους Omega ? τον ρωτησα συγκεκριμενα για διαφορα services και αναμενω απαντηση αλλα ειναι oflline για αυτο σας ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Ιούλιος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 To Panda μου έκανε ακριβώς το ίδιο έπειτα από ένα διάστημα σε δύο διαφορετικά pc οπότε έφαγε σουτ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Ιούλιος 22, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 ξερεις ομως το Panda μου εχει λυσει τα χερια το θεωρω το καλυτερο και δεν νομιζω να φταιει το panda αρχιζω να πιστευω οτι οι οδηγοι Omega κατι εχουν γιατι ολο και πιο πολυ αναφερουν παρομοια προβληματα και συν αυτο ολα για μενα αρχησαν οταν εκανα format και περασα τους νεους omega τωρα κατεβαζω τους νεους Unian που ηθελα να δοκιμασω κι ολας και θα δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Ιούλιος 27, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 ακυρο τελικα οοοοουυυυφφφ βρηκα το problem και ευτυχως δεν ηταν hardware ! απλα ειχα ασεταριστο το δυκτιο με δευτερο pc μου μετα το format το σεταρισα και ολα ειναι καλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.