white-wolf Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 Έχω το Teac DV-W58E DVD recorder 2.0B firmware και δε μπορεί να "δει" princo 1-4x DVD δισκάκια με τίποτα..... όχι μονο δε τα γράφει, αλλα ούτε να τα ανιχνεύσει οταν μπαίνουν στο drive μπορεί....Έχει κανείς άλλος ίδιο ή παρόμοιο μοντέλο, και τι δισκάκια χρησιμοποιείτε?Καινούργιο είναι και για την ώρα εχω γράψει μονο στο Teac 4x RW δισκάκι που είχε στο κουτί.Thx in advance.PS. Δοκίμασα και nero και alcohol120, τα ίδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1442169067 Ιούλιος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Αν χρησιμοποιείς τα princo με την printable επιφάνεια τότε μάλλον αυτά φταίνε γιατί είναι πολύ χάλια. Έχω και εγώ πρόβλημα με αυτά αλλά όχι με τα princo με λογότυπο ή αυτά με την λευκή γιαλιστερή επιφάνεια. Έχω Teac 4X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Με τα μονα princo που δεν ειχα προβλημα ηταν με την λευκη gυαλιστερη επιφανεια. Ολα τα αλλα princo με εχουν καταστρεψει... σε Liteon 832s kai LG dvdrw 4x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white-wolf Ιούλιος 19, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 μόλις δοκίμασα κάτι maxell write once ver2.0/4x DVD-R πάλι τα ίδια πείτε μου μάρκες plz που δουλεύουν standard με teac γιατι αρχίζω και τα "παίρνω" βρήκα κατι intenso 8x αλλά είναι πανάκριβα... 17€ η δεκάδα ...οκ αυτά "μαλλον" θα δουλέψουν.... αλλα κάτι πιο φτηνό ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Ποιο σιγουρα ειναι τα Ritec , Tayo Yuden . Μολις τωρα προσεξα οτι το Τeac σου γραφει μονο DVD+R δισκακια οποτε για αυτο δεν σου εκατσε το Maxell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Δοκιμασε τα Ridisk που ειναι και φτηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούλιος 20, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Με τα μονα princo που δεν ειχα προβλημα ηταν με την λευκη gυαλιστερη επιφανεια. Ολα τα αλλα princo με εχουν καταστρεψει... σε Liteon 832s kai LG dvdrw 4x. Εγώ πάντως στο Liteon 832S που έχω, μόνο Princo καίω και μάλιστα σε 4x, χωρίς κανένα πρόβλημα , μέχρι στιγμής.... :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
white-wolf Ιούλιος 20, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Ποιο σιγουρα ειναι τα Ritec , Tayo Yuden . Μολις τωρα προσεξα οτι το Τeac σου γραφει μονο DVD+R δισκακια οποτε για αυτο δεν σου εκατσε το Maxell. Κι εγώ το πρόσεξα αυτό χτες αφού είδα προσεκτικά ξανά το κουτί και τα specifications...(περίεργο πάντως.. εμένα είναι rev.2.0B και λέει πως γράφει και dual layer x2.4 ενώ στο site της teac έχει μέχρι rev1.1 και δεν αναφέρει για dual layer...) Τελικά βρήκα κάτι φτηνά 4x intenso DVD+R και κατι Verbatim DVD+R και θα τα τεστάρω σήμερα... Τσάμπα έβριζα τα καημένα τα princo & maxell τελικά (Εδώ που τα λέμε πάντως τα maxell γίνονται φανταστικό "σουβέρ" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιούλιος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 εγω ειχα το w-58d νομιζω η g το οποιο ηταν λιγο παραξενο με τα δισκακια.το εκανα lite on 811s με αναβαθμιση fw και συνεργαζεται καλυτερα τωρα.ετσι νομιζω τουλαχιστον.δεν καιω και πολλα δισκακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Αύγουστος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Κανε και μια δοκιμη με fujitec ,εγώ τα χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Κανε και μια δοκιμη με fujitec ,εγώ τα χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένοςΔεν νομίζω να έχει πρόβλημα το παιδί ακόμα. Άσε που δεν πιστεύω ότι έχει ακόμα το ίδιο recorder. :003:Ημερομηνία ανοίγματος thread 19-07-2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.