GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Ο καλος ο Αι-Βασιλης....μου φερε το 7610 σημερα...!Ολα καλα....κανω install ολο το software...κοτσαρω στο κινητο κ το usb καλλωδιο...αλλα δεν συνδεεται με τιποτα ρε παιδες...! Κανενας που το εχει κ τα εχει καταφερει θα βοηθησει??? Για να κανω την συνδεση δεν παω απο το nokia suite στον συγχρονισμο κ κανω την συνδεση με το κινητο που βρισκει??Αλλα κ απο την διαχειρηση συνδεσεων του pc suite μου δειχνει το κινητο κ οταν παω να συνδεθω,βγαζει οτι ειναι αδυνατη η συνδεση.... :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 31, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Τελικα λυθηκε το προβλημα....!Δοκιμασα θυρα usb που ηταν πανω στην μητρικη κ ΟΧΙ συνδεδεμενη με την μητρικη κ το προβλημα κατα περιεργο τροπο λυθηκε κ συνδεεται μια χαρα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από PaPa-ZorD :D Καλο ειναι να απαντας μονο οταν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις!!!!! !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Ιανουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Παντως χρειαζεται και να κανεις εγκατασταση τους drivers για το καλωδιο.... Απο www.nokia.com ... Αφου ομως δουλεψε ολα οκ... (Τα αρχειακια αυτα αντιστοιχουν διαφορετικα σε καθε εκδοση του PC Suite....Αλλο για την 6.2 και αλλο για την 6.4-new...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Armada Ιανουάριος 29, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον φίλο που ξεκίνησε το θέμα...Έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση το Nokia PC Suite κι ενώ συνδέω το κινητό με το PC μέσω USB στη συνέχεια επιλέγω Προεπ. Επιλογή για να μεταφέρω παιχνίδια, εφαρμογές κλπ από το PC στο τηλέφωνο, παρόλα αυτά δεν εντοπίζεται το κιν από το PC οπότε δε μπορώ να τα μεταφέρω...Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν αναγνωρίζει το κινητό μου?Σημ. Το μοντέλο του κινητού είναι το 6280.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 29, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Στο κινητό δείχνει ότι συνδέεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Armada Ιανουάριος 29, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Ναι στο κινητό εμφανίζεται κανονικά το σήμα ότι είναι συνδεδεμένο μέσω usb με το pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.