Jump to content

My brand new mobo...

spresv

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφου ψοφησε η ρημαδα η gigabyte ειπα να μην ξαναπαρω.

Πηρα σημερα ομως μια asus Α7Ν8Χ-Χ απο το πλαισιο σε εξευτελιστικη τιμη καλυτερα να τις μοιραζουνε δηλαδη... (Καλημερα, παρτε μια asus, συνεχιστε τα ψωνια σας)

Και οσο και αν σας φενεται απιστευτο Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!!!!!!!!!!! Τυχαια το ειδα απο το bios και παραλληλα κοιταξα και το aerogate (του οποιου το thermistor ειναι ακριβως κατω απο τον πυρηνα) και εδειχναν ακριβως ιδια θερμοκρασια! χαμηλωνω, ανεβαζω στροφες στο fan της cpu και δειχνουν ακριβως τα ιδια με αποκλιση μισου βαθμου!

Και κατι αλλο... Ειναι φυσικο το southbrige να ειναι τοσο ζεστο οσο το northbrige (περιπου)?κομματιασα μια ψυκτρα απο intel και την εβαλα πανω και ειναι πολυ ζεστη

Ε αν καει και αυτη, θα κανω log out και θα παρω ενα dell...:cool:

Αααααα...

Να μην ξεχασω........

Εθεαθη john_dr & JimmyFox να κοιτανε επιμονα και παρα πολυ υποπτα ενα laptop....

Αλλα δεν το λεω..........λοοοοολ

Laptop? Καλά το μόνο που δεν κοιτάζαμε ήταν τα Laptops!!!

Υ.Γ. Καλά ποιος μ@λάκας σε έπεισε να πάρεις την ASUS?

Σου έκατσε και μια χαρά και η ψήκτρα της Intel.....καλά πως την έκοψες? Άντε να μαθαίνουμε και εμείς οι γέροι από τους νέους .... νέα κόλπα.....!!!!

Γιατι κατηγορειτε την ASUS ρε παιδια????

Μια χαρα εταιρια ειναι.Ασχετο που εγω οσες εχω παρει ειναι για τον γαιδαρο:013::013::076:.Και οταν λεμε για τον γαιδαρο ειναι οτι δεν εχουν πολλες δυνατοτητες.Καλες ειναι αλλα οχι για πειραματα.μονο για default.

Πλάκα κάνουμε βρε. Άλλωστε εγώ του την πρότεινα....και αν δεις και την υπογραφή μου... ASUS έχω....

Υ.Γ. Ωπ. Ο Admin ήταν ποιο γρήγορο :071:

Υ.Γ. Καλά ποιος μ@λάκας σε έπεισε να πάρεις την ASUS?

Ελα ντε!!!!!!!!!! Αμα τονε πετυχω καμια μερα στο πλαισιο θα του αλλαξω τα φωτα! :044: :044: :044:

Σου έκατσε και μια χαρά και η ψήκτρα της Intel.....καλά πως την έκοψες? Άντε να μαθαίνουμε και εμείς οι γέροι από τους νέους .... νέα κόλπα.....!!!!

Σιδηροπριονο και 2 λιτρα ιδρωτα... :005: :042:

Καλησπέρα κι από εμένα στη καινούρια παρέα του pctechnology.

Παιδιά μην το ψάχνετε με τις μητρικές είναι να σου "κάτσει" που λέμε.

Εγώ έχω 3 Gigabyte και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ενώ Asus με αυτά που έχω δει δεν τις έχω σε υπόλυψη. 'Αλλοι βεβαίως θα διαφωνήσουν μαζί μου.

Αλήθεια, SPRESV όταν λες ψύκτρα από Intel εννοείς από P4; Αν ναι μου κάνει εντύπωση που σου ζεσταίνεται, ακόμα και κομμένη! Συνήθως μια από northbridge παλαιάς μητρικής είναι υπέρ αρκετή....

Καλησπέρα κι από εμένα στη καινούρια παρέα του pctechnology.

Παιδιά μην το ψάχνετε με τις μητρικές είναι να σου "κάτσει" που λέμε.

Εγώ έχω 3 Gigabyte και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ενώ Asus με αυτά που έχω δει δεν τις έχω σε υπόλυψη. 'Αλλοι βεβαίως θα διαφωνήσουν μαζί μου.

Αλήθεια, SPRESV όταν λες ψύκτρα από Intel εννοείς από P4; Αν ναι μου κάνει εντύπωση που σου ζεσταίνεται, ακόμα και κομμένη! Συνήθως μια από northbridge παλαιάς μητρικής είναι υπέρ αρκετή....

ASUS RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Kαι μην το ψαχνεις...... :066:

1)Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!!!!!!!!!!! Τυχαια το ειδα απο το bios και παραλληλα κοιταξα και το aerogate (του οποιου το thermistor ειναι ακριβως κατω απο τον πυρηνα) και εδειχναν ακριβως ιδια θερμοκρασια! χαμηλωνω, ανεβαζω στροφες στο fan της cpu και δειχνουν ακριβως τα ιδια με αποκλιση μισου βαθμου!

2)Και κατι αλλο... Ειναι φυσικο το southbrige να ειναι τοσο ζεστο οσο το northbrige

1)Και εγω αυτη τη μητρικη εχω...δεν το ελεγα να μετραει με τοση ακριβεια τις θερμοκρασιες :047: (εχουμε ακουσει πολλα για τις ASUS oτι μετρανε πιο χαμηλα κτλ)

2)Πραγματι...επρεπε να ειχαν βαλει κι ενα ανεμιστηρακι στο nb....(ακου εκει αλουμινενια ψυκτρα :009: )

3)ασχετο ,αλλα και για o/c καλη ειναι

Mιλησε κανεις για ανεμιστιρακι στο chip ? :112: Mεχρι και μερο της εβαλα στο τσιπακι....

Για να πω την αληθεια δε κερδισα κατι και ουτε χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω αμα δε θα την κανεις μοντ στο ρευμα του chip.Η παθητικη αρκει μια χαρα.

Οντος δεν ειναι και το καλυτερο mobo αλλα μονο στο OC.

παει max 210-222 (εμενα def ηταν 222 παντως σταθερα...χωρις καποιο μοντ.)

Στους βαθμους οντος ειναι καλη και δουλευει και η θερμικη του AMD...ειναι απο τις λιγες...Βασικα η διαφορα του σενσορα της mobo Με του CPU εθναι απο 5 - 10 C....... :088:

Παρ ολα αυτα ειναι καλη mobo και απολυτα σταθερη...Εχω παρει τοσες τις συγγεκριμενης σειρας (Α7...)και καμια δε μου εβγαλε προβλημα...

Βαλτης και ενα UBER βιος και εισαι ΟΚ.(παει λιγο παραπανω και σταθεροτερα...)

Καλα Ο/C

;)

Προσωπικά έχω κακή εμπειρία με 3 Asus A7N8X. Σαν default είναι όντως σταθερότατη και πιστεύω και απ'τις πιο γρήγορες. Όμως στο ανέβασμα στράβωνε. Όποτε την ανέβαζα κάπου στα 210-215 και την δούλευα λίγο καιρό, μετά όταν πήγαινα να κατεβάσω το fsb είχα bios corruption. Την πρώτη ήταν στην εγγύηση, την δεύτερη ήταν φίλου(ευτυχώς σε εγγύηση). Όμως την τρίτη (και φαρμακερή) δεν ήταν και τώρα έχω στο ράφι μία που ψάχνω τι θα κάνω με το bios.

Όταν δουλεύει.... κάτι σαν Alfa Romeo δηλαδή!

Alfa & Asus RULEZZZZZZZZZ! ειδικα για τις Αλφα.......Ακους Τακη????

Thx για τις πληροφοριες guyz. Αλλα τοση ωρα μιλαω για το southbrige και οχι για το northbrige.... Ναι ειναι ψυκτρα απο Ρ4 την οποια πηρα στην εξωφρενικη τιμη του 1 ευρω. Οταν γυρισω θα παω να παρω 10 για να χω! οταν μπορεσω θα ερθει και φοτο. Προς το παρον λιαζομαι στις παραλιες... :006: :020:

Με μια ταινια διπλης οψεως της 3Μ η οποια ειναι απιστευτη! Απαγει αποτελεσματικα τη θερμοτητα, ειναι πολυ δυνατη, και επισης βγαινει ευκολα!

Οι Asus είναι μόνο για Intel………

Γιατι μου τα λες αυτα και με πικραινεις............. :072: :072:

Αν και ο απώτερος σκοπός μου πέτυχε (να σε πικράνω δλδ, :D χεχε), δε ξέρω θα το έλεγα γκαντεμιά το ότι από όσες σχεδόν Asus χρησιμοποίησα με AMD δεν έλεγε να κάτσει ούτε για αστείο ενώ με 2 – 3 με Intel δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Βλέποντας όμως κι άλλους δυσαρεστημένους έχω καταλήξει στο παραπάνω συμπέρασμα και δεν το ρίχνω πλέον στην ατυχία…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.