Jump to content

Μαλον εφτασε το πληρωμα του χρονου....

spresv

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗ GIGABYTE ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ MOBO!

Μαλον εφτασε το πληρωμα του χρονου για το καθιερωμενο πλεον μηνιαιο rma....

Στανταρ ο Λινος την εκανε τη δουλεια...απο οταν του ειπα τι μητρικη εχω με εχει γλωσσοφαει! :067: :067: Τεσπα.....

Αυτη τη φορα ομως τον ηπιε στο δυνατο της σημειο. Το Dual Bios. Αφου χτες ενας ιος μου μολυνε ΟΛΟ το πισι, αναμεσα στα σιχτιρια πριν απο λιγο εκανα format. Αφου το pc εκανε για πρωτη φορα restart κανει 3 μπιπ μετα το memtest και πεταει μηνυμα MAIN BIOS CHECKSUM ERROR! και παει να κανει copy αλλο bios. Αλλες φορες τα καταφερνει, αλλα μετα δεν κανει τπτ και αλλες φορες βγαζει μηνυμα copy bios failed press any key για να παρετε τα 3 του Καραμπελα...

Πλεον το ποταμι δεν γυριζει πισω και μετα τις διακοπες (μεθαυριο φευγω οποτε δεν πολυσκοτιζομαι) θα αλλαξω σε asus ή abit.

Ζωη σε μας.... :024: :006:

Ο καλος γλυφτης να πει οτι δεν φταιει ο Τακης αλλα μαλλον ο αδερφος σου που σου εβαλε τον ιο...οποτε τα ρεστα ζητα τα απο τον Μητσο.

Θα σε παρακαλουσα να σβησεις και την gigabyte απο την υπογραφη να παρεις μια dfi που δεν εχει κανενα προβλημα!!!! Νομιζω πουλαει μια ο αδερφος σου σε αριστη κατασταση!!!!!!!!

Ο καλος γλυφτης να πει οτι δεν φταιει ο Τακης αλλα μαλλον ο αδερφος σου που σου εβαλε τον ιο...οποτε τα ρεστα ζητα τα απο τον Μητσο.

Θα σε παρακαλουσα να σβησεις και την gigabyte απο την υπογραφη να παρεις μια dfi που δεν εχει κανενα προβλημα!!!! Νομιζω πουλαει μια ο αδερφος σου σε αριστη κατασταση!!!!!!!!

Χαχαχαχαχχαχα

Παντως πρωτη φορα βλεπω ιο να τη λεει στα ισια στο bios lol

Έλα ρε spresv.... όταν postάρει δε μπορείς με F8 να μπεις στο Dual Bios Utility?

Τι να πω... Εγώ τόσο τυχερός είμαι που μου δουλεύουν οι Gigabyte?

Δεν υπαρχει F8......

Οι μονες επιλογες που μου δινει ειναι Xpress recovery & Cmos Setup......

Υπαρχει περιπτωση να φανω λιγο κωλοφαρδος μες στη γκαντεμια μου?

• 2 weeks later...
Έλα ρε spresv.... όταν postάρει δε μπορείς με F8 να μπεις στο Dual Bios Utility?

Τι να πω... Εγώ τόσο τυχερός είμαι που μου δουλεύουν οι Gigabyte?

Εσυ εισαι Αλεπου οποτε γιατι αναρωτιεσαι?? :037: :037: :037:

Εσυ εισαι Αλεπου οποτε γιατι αναρωτιεσαι?? :037: :037: :037:

Ε αυτό να λέγεται..... :081:

Πάντως, πολύ πιθανό να ξαναπάρω Gigabyte. Ειδικά να πρωτοπορήσουν και βάλουν cmos clear jumper..... :030:

Ναι σε αυτη που ειχα και ψοφησε ειχε jumper για clear cmos!!!!!!!!

Μερικά motherboards αν βάλεις δισκέτα με το bin αρχείο του bios κατά την εκκίνηση, αντιγράφουν στο bios τη δισκέτα. Το έχεις δοκιμάσει;

Τωωωωωωωρα.....

Σιγα μην καθομαι να παιδεομαι. Ειμαι πλεον ενας ευτυχης κατοχος asus και θα φουνταρω την αλλη για rma και θα ψαξω να την πουλησω

αυτό το άθλιο ψέμα πρέπει να σταματήσει! το cd από το οποίο υποστηρίζει ότι προήλθε ο ιός καθώς και ολάκερος ο δίσκος μου έχει ελεγχθεί πολλάκις από free-av, norton και kaspersky antivirus. έλεος πιά! του σταύρου το πισί είναι πάντα τίγκα στους ιούς και τα trojan, εγώ του φταίω τώρα??? :021:

Υ.Γ. κάποιος, δεν θυμάμαι ποιός, πριν 3 μέρες με ρώταγε πως να βγάλει από τον laptop τον W32.Netsky.P@mm...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.