naz Ιούλιος 28, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 οι slk ειναι εξορισμου σχεδιασμενες για blow χρηση.δεν ειναι τετραγωνες οποτε δεν εφαρμοζει τελεια καμια φανα.....σε suck χανεις ετσι οποιοδηποτε πλεονεκτημα...με την βολκανο που δουλευω τωρα ειμαι υπερευχαριστημενος την εχω περασει και ενα ψιλο γυαλοχαρτο στη βαση ....δινω χαλαρα 2 volt αυτες τις μερες....καθε περιπτωση ειναι εξειδικευμενη και δεν μπαινει σε καλουπια και κανονες δυστυχως....οποτε αναθεωρω λεγωντας οτι με suck κερδιζω 2 βαθμους στο δικο μου config...οι υπολοιποι ας δοκιμασουν να μας πουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC9800PBA Αύγουστος 24, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Το δοκίμασα σήμερα σε Thermaltake Spark7+ και είχα διαφορά 3-4C με ανοιχτό καπάκι βέβαια με κλείστό γίνεται χαμός μέσα στο case Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hgetis Αύγουστος 25, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Το δοκίμασα σήμερα σε Thermaltake Spark7+ και είχα διαφορά 3-4C με ανοιχτό καπάκι βέβαια με κλείστό γίνεται χαμός μέσα στο case 3-4C προς τα πάνω ή προς τα κάτω με το fanάκι να φυσαει προς τα έξω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.