Jump to content

Πρόβλημα στο socket

Nikos1442169067

Recommended Posts

Αν κρινω απο το χρωμα socket & PCB ειναι Gigabyte ε? (τις εχω σπουδασει ρεεεεεεε:p)

Κοιτα και να λειπει ενα δοντακι δεν θα παθει και τπτ αλλα καλυτερα αν εχει εγγυηση rma.

Btw.. πως τα καταφερες? :cool:

Gigabyte είναι! Το θέμα είναι οτι και το μεσαίο έχει αρχίσει να υποχωρεί και δεν κρατά την πίεση της ψύκτρας. Είχα ένα block που έπιανε στο socket και βίδωνε από πάνω. Ή υπερβολικό σφίξιμο ή το βάρος από τα λάστιχα έκαναν τη δουλειά. Όσο για rma σήμερα έφαγα κόμπλα από το κατάστημα.

Χμμμμμ......

Το αετισιο ματι μου παρατηρησε προσεκτικα τη φοτο (τι γελατε ρε?) και οπως λες και το μεσαιο ειναι ετοιμο να υποχωρησει. Τα πραγματα αρχιζουν να γινονται επικινδυνα.... Εδω εγω με μια Thermaltake Polo735 και ενα 90mm UFO παλι της Tt και το socket δεν μασαει τα @ρχιδι@ του! Αλλα να μου πεις αν ειναι θα πεσει ολο μαζι...λολ

Rma επειγοντως μην εχεις και χειροτερα

Το κομμάτι το βρήκες??

Αν όχι κάνε το εξής..

Αν όπως λές είναι έτοιμο να ζπάσει το μεσαίο , τότε σπάστο εσύ για να μήν το χάσεις και πήγαινε πάρε εποξική κόλλα 2 στοιχείων που είναι για βιομηχανική χρήση (μην τρομάζεις , φτηνή είναι και σε όλα τα χρωματοπωλέια) και κολλησε το. Είναι πολύ δυνατή και δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να μην αρχίζεις να πειράζεις και σπάσει αλλού.

Εγώ με τέτοια κόλλα κολλάω τα fairing της μηχανής....

Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να το κολλησει το κομματακι με super ακριβεια για να ειναι στο ιδιο υψος με το αλλο ακριανο κομματι ετσι ωστε να μην παταει το clip της ψυκτρας περισσοτερο στο ενα κομματακι και λιγοτερο στο αλλο , γιατι αλλιως θα το διαλυσει εντελως το σοκετ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.