vgiozo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 Σε μια περήγησή μου στο ιντερνετ πέτυχα τη παρουσίαση αυτής της συσκευης για την ψύξη των μνημων...πολύ καλή λύση, ιδιαίτερα για όσους δεν τους αρέσουν οι προσωπικές πατέντες http://www.gruntville.com/reviews/heatsinks/supertalent_ledram/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Καλο φενεται,αν κανει και δουλεια και με την τιμη που γραφει θα φυσαει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Νομίζω αυτό το Cooler αλλάζει διάφορα χρώματα ή μήπως είναι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC9800PBA Ιούλιος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Πού μπορώ να τσιμπήσω ένα τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 ωραια φαση κ δεν ειναι κ πολυ ακριβοπου πουλανε ελλαδα τετοια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Καλή δείχνει η κατασκευή αυτή...για όσους ψάχνουν για έτοιμο προιόν.Βέβαια άν κρίνω από τις διαστάσεις των ανεμιστήρων και τα RPM τους....τότε μάλλον θα βουίζουν σαν σφήκες.Τώρα για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν μόνοι τους....θα σας πώ τι έχω κάνει εγώ.Αγοράζεις 2 ανεμιστήρες 6χ6χ0,5 στις 2800 στροφές κατά προτίμηση (αθόρυβοι).Τους κολλάς μεταξύ τους....και σχηματίζεις έναν εννοιαίο παραλληλόγραμμο ο οποίος ταιριάζει στις διαστάσεις των μνημών και καλύπτει και τα 4 slot.Στη συνέχεια αγοράζεις 4 πλαστικά ποδαράκια (γωνιές) σαν αυτά που βάζουμε στα ντέξιον για να στηρίζονται στο πάτωμα.Τα κολλάς με καλή ταινία διπλής όψης πάνω στη μητρική...στις άκρες των slot.Στη συνέχεια προσαρμόζεις πάνω στην κατασκευή αυτή τον ανεμιστήρα σου και τον στερεώνεις (κολλάς).Κάνεις μία παράλληλη ένωση στα καλώδια τροφοδοσίας των 2 ανεμιστήρων.....και είσαι έτοιμος.Μιά αξιόπιστη λύση για να δουλεύεις καθημερινά τις μνήμες σου στα 3,3volts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Πολυ καλη η πατεντα σου TASO.Θα μπορουσαμε να εχουμε και κανα 2 φωτογραφιες απο την υλοποιηση της για να παρουμε και μια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Βεβαίως....άν μου χαρίσετε μιά φωτογραφική μηχανή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 H δικια μου μεθοδος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Οκτώβριος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Thor, εναν οδηγο για την πατεντα φτιαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Κρεμας ενα 60αρι ανεμιστηρακι πανω απο τις μνημες.......LOLEγω το εχω δεσει πανω σε ενα ΑΤΑ100 καλωδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Οκτώβριος 31, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 παιζει ρολο σε ποια απο τις 4 τρυπες θα το κρεμασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.