Jump to content

Προβλημα με Aerogate II

spresv

Recommended Posts

:071: :119:

Τελικα μαλον με εχει δει ο Μητσοτακης στο δρομο και με συμπαθησε, δεν εξηγειται αλλιως. :p

Πηρα χαρουμενος το σαββατο το πρωι το Aerogate II, αλλα λογω υποχρεωσεων μπορεσα να το βαλω χτες το απογευμα. Καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο για ενα pc freak (lol).

Τεσπα αφου το εβαλα ανακαλυψα οτι αρνειται πεισματικα να δειξει temps. Στη θεση που κανονικα επρεπε να δειχνει θερμοκρασια λεει off. Ορισμενες φορες δεν ανοιγει καν το ανεμιστηρακι και ας εχει thermistor στην αντιστοιχη θεση.

Κατι αλλο τωρα. Δεν υποτιθεται οτι μπορω να ρυθμιζω το ανεμιστηρακι απο το knob που εχει μπροστα? Το μονο φαν που δουλευει πανω στο panel ειναι το δικο του που φενεται να ειναι thermaly controlled και δεν ανταποκρινεται στο knob.

Να σημειωσω επισης οτι οποιοδηποτε φανακι και να εχω βαλει πανω περα απο το δικο του με η χωρις thermistor δεν αναβει καν. Μηπως κανω κατι εγω λαθος?

Αν έχεις συνδέσει τους σενσορες στην πλακέτα του AEROGATE2 και σου δείχνει off μάλλον πρόκειτε για ελλατωματικό κομμάτι αφού όπως και να τους συνδέσεις δεν έχουν πρόβλημα(εγώ στο δικό μου τα σύνδεσα όπως τα έπιανα εκείνη την στιγμή και δεν είχα πρόβλημα ) και ναι υποτίθεται πως από το κουμπί μπροστάγυρίζοντας το αριστερα θα μειωνόταν οι στροφές του εκάστοτε επιλεγμένου ανεμηστήρα (που επιλέγεται από τα κυρτά κουμπάκια παραπλέυρος απο το μεγάλο κεντρικο κουμπί) και γυρίζοντάς το δεξια αυξάνεις τις στροφές του ανεμηστήρα. Οπότε όπως σου είπα μάλλον πρόκειται για ελλατωματικό κομμάτι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.