htanso21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2004 Πριν μερικές μέρες πήρα από το e-shop ένα ανεμιστήρα.Πολύ όμορφος. Με δυο διαφορετικά βύσματα για το από πού θέλεις να παίρνει ρεύμα, σε κουτάκι, με τις βίδες του. Όλα οκ…Αλλά σήμερα παρατήρησα ενώ προσπαθούσα να τον βάλω στο κουτί μου, ότι οι βίδες που είχε στην συσκευασία είναι λίγο πιο χοντρές από αυτές κανονικά ταιριάζουν… :022: Και τώρα αναγκαστικά τον έχω με ¨δεματικά¨… :105: Κρίμα… όλα μια χαρά, είδα ότι αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του, αλλά βρε να μην ταιριάζουν οι βίδες… Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 πιό χοντρές από τί είναι? Δεν περνάνε από τις τρύπες του κουτιού? Καλά γιατί δεν μεγαλώνεις με ένα τρυπάνι τις τρύπες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Καλα στις βιδες κωλισες?ΛΟΛ! Παρε πιο μικρες με παξιμαδι μαζι και βαλτο! Το ειχα κανει στο παλιο μου κουτι! Κι ακομα ειναι μια πολυ καλη λυση! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htanso21 Ιούλιος 11, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 πιό χοντρές από τί είναι? Δεν περνάνε από τις τρύπες του κουτιού? Καλά γιατί δεν μεγαλώνεις με ένα τρυπάνι τις τρύπες?Όχι οι βίδες είναι μεγαλύτερες από τις τρύπες του ανεμιστήρα.Θα βάλω άλλες με παξιμάδι.Ακόμα και οι τρύπες του κουτιού να ήταν μικρότερες, δεν πρόκειται να τις μεγάλωνα γιατί, θα μου πέταγε και το χρώμα. Βλέπετε το έχω κάνει μπλε και δεν γουστάρω να φαίνετε από πίσω χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Οι ανεμιστηρες της ακασα δεν εχουν πασα για να περασουν οι βιδες.θα τα κανεις μονος σου.παρε τη βιδα κ ενα κατσαβιδι κ αρχισε να βιδωνεις,θα μπει κανονικα η βιδα κ θα δημιουργισει τα πασα που χρεαιζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htanso21 Ιούλιος 11, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Δεν έχει φόβο να σπάσει το πλαστικό του;Γιατί εχθές που προσπαθούσα να τα βιδώσω, μπορώ να πω ότι φοβόμουν μην το σπάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 οχι δε προκειτε να σπασει τπτ.αν προσεξεις τις βιδες στη μυτη που ειναι πλακε εχει ενα μικρο "αυλακι" για να φευγουν τα "πριονιδια".καλη πατεντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 αν φοβάσε πάρε διατριτικές βίδες (αυτές που είναι για να τις βιδώνεις σε σίδερα, στην άκρη σαν αρίδα είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Νοέμβριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2004 Παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και τις βίδωσα σφικτά αλλά δεν μπήκαν καλά μέσα......όταν έρθει ο καιρός να πάρω νέο κουτί να δούμε πως θα ξεριζώσω το ανεμιστηράκι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2004 7 AKASA fans έχω πάρει από το e-shop και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις βίδες. Περίεργο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2004 Eγω πανω απο 7....και απ'ολα τα ειδη...και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα.... Αν και να το ειχα....και κανα τριπανακι πιανουμε στο χερι...δεν θα παθουμε και τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.