Jump to content

Όλα ωραία και καλά με την Akasa αλλά…

htanso21

Recommended Posts

Πριν μερικές μέρες πήρα από το e-shop ένα ανεμιστήρα.

Πολύ όμορφος. Με δυο διαφορετικά βύσματα για το από πού θέλεις να παίρνει ρεύμα, σε κουτάκι, με τις βίδες του. Όλα οκ…

Αλλά σήμερα παρατήρησα ενώ προσπαθούσα να τον βάλω στο κουτί μου, ότι οι βίδες που είχε στην συσκευασία είναι λίγο πιο χοντρές από αυτές κανονικά ταιριάζουν… :022:

Και τώρα αναγκαστικά τον έχω με ¨δεματικά¨… :105:

Κρίμα… όλα μια χαρά, είδα ότι αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του, αλλά βρε να μην ταιριάζουν οι βίδες…

πιό χοντρές από τί είναι? Δεν περνάνε από τις τρύπες του κουτιού? Καλά γιατί δεν μεγαλώνεις με ένα τρυπάνι τις τρύπες?

Όχι οι βίδες είναι μεγαλύτερες από τις τρύπες του ανεμιστήρα.

Θα βάλω άλλες με παξιμάδι.

Ακόμα και οι τρύπες του κουτιού να ήταν μικρότερες, δεν πρόκειται να τις μεγάλωνα γιατί, θα μου πέταγε και το χρώμα. Βλέπετε το έχω κάνει μπλε και δεν γουστάρω να φαίνετε από πίσω χάλια.

Οι ανεμιστηρες της ακασα δεν εχουν πασα για να περασουν οι βιδες.θα τα κανεις μονος σου.παρε τη βιδα κ ενα κατσαβιδι κ αρχισε να βιδωνεις,θα μπει κανονικα η βιδα κ θα δημιουργισει τα πασα που χρεαιζεται.

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.