Jump to content

Το νεό μου ψυγείο (updated, ολοκλήρωση υδρόψυξης)

nobig

Recommended Posts

Πάμε στην μητρική ξανά. Μου είχε σπάσει τα νεύρα το φανάκι που ξύρναγε με 6000 στροφές, άφαγε πόδι και την θέση του πήρε μια παθητική ψήκτρα απο fop 38 globalwin. Την πίανω αυτή την στιγμή και δεν πρέπει να έχει πάνω απο 35 (την ψήκτρα για τυχόν σπαμμερ)

post-955-1416072239,6105_thumb.jpg

ωραιος! ορε τι θορυβο κανει! πλακα πλακα ιδιο θορυβο με σκουπα. κατι αλλο,ρακορ εβαλες? ταιριαξαν? πολυ μεγαλη διατομη νομιζω εχει το ψυγειο. αντλια δες καμια eden,αμα βρεις!

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

δοσε φοτος απο ψυξη για μνημες γιατι θελω και εγω!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι κάτι το δύσκολο. Ένα πλεξυ κατάλληλων διαστάσεων, κομμένο στην μια ακρούλα γιατί έβρισκε στην κάρτα γραφικών. 3 τρύπες για να βιδώσει στις τρύπες της μητρικής και με ποτυροτρύπανο τρύπες για 2 50άριδες ανεμιστήρες.

Αρχική απάντηση από nobig

Δεν είναι κάτι το δύσκολο. Ένα πλεξυ κατάλληλων διαστάσεων, κομμένο στην μια ακρούλα γιατί έβρισκε στην κάρτα γραφικών. 3 τρύπες για να βιδώσει στις τρύπες της μητρικής και με ποτυροτρύπανο τρύπες για 2 50άριδες ανεμιστήρες.

και με τι βιδες το εβαλες ρε συ??

δοσε πιο κοντινες φοτος

και γενικα απο τι αποτελιτε...

πολυ καλη ηδεα παντος μαλλον θα στην κοπιαρο:p

αμα εβαζα 2 συνεχομενα στιριγματα μητρικης(σε αυτα που βιδονει πανο στο case) και μετα βιδα με παξιμαδι στο πλεξυ θα εκανε???

To τανκ είναι ένα κύλινδρος με κολλημένο πάτο, ανοξείδωτο και χωράει περίπου 2.5 λίτρα.

Βίδες δεν θυμάμαι διάμετρο. Πήρα ένα στηριγματάκι απο αυτά που ακουμπάει η μητρική στο κουτί και πήγα Σπύρου πάτσι να βρώ κατάλληλες βίδες. Ανοιγμα τρυπών στο πλέξυ ώστε να πέφτουν πάνω στις τρύπες της μητρικής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.