nobig Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Πήρα σήμερα ένα ψυγειάκη για την μελοντική υδρόψυξη. Το ψυγείο είναι με shroud και έχει πάνω ένα ενεμιστήρα 19 εκατοστά 80Watt. Αρκετά μεγάλος και θορυβώδεις. Στα 12 volt με ένα τροφοδοστικό της πλάκας 250Watt κάνει πως ξεκινάει και μετά σταματάει. Μάλλον τραβάει πολλά amber είναι και 6.6 ο άτιμος. Στα 5 και στα 3.3 volt δουλεύει κανονικά το μουλάρι. Το ψυγείο είναι για ψύξη λαδιού πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει σε bar. Τι αντλία βάζουμε σε τέτοιο πράμα; Για μείωση θορύβου έχω σκεφετεί κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αρκετά. Έλεγχος του duty cycle με PWM στα 3,3 ή 5 volt. Απο ροή αέρα πάντως δεν το συζητάμε οι delta μοιάζουν με καραμελίτσες. Στην έσχατη περίπτωση που δεν καταφέρω να τον χαμηλώσω ίσως να αλλάξω φουρφούρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 31, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 ο ανεμιστήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 31, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Και ήχος στα 3.3 πρώτα και μετά στα 5Greekfragma κάτι λέγαμε ότι δεν θα κάνει πολύ θόρυβο ε :whistlingsoundcooler.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 πωπω ρε μαγκαααααααααααααααααααααα...............τι τουρμπινα ειναι αυτη!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! παντως μια χαρα ψυγειακι ειναι για ''τσαμπα''.......χοχοχοχοχοχοοο......... πολυ τερας ρε το φουρφουρι.........αυτο ειναι για κανονικο τυφωνα........τι delta και μαμακιες....... οπως σου ειπα πρεπει να δεις τι θα κανεις με την τροφοδοσια του.ειναι παρα πολλα τα αμπερ.........θα προσπαθησω να βρουμε και μια αντλια να δουμε τι παιζει απο ροη το ψυγειο......εγω παντως θα ψηνομουνα να ασχοληθω αρκετα και να δω τι μοντ μπορω να του κανω ωστε 1ον να δουλευει και 2ον να μην μου παιρνει τα αυτια...... καλη συνεχεια τρελεεεεε :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 ποπο τι φασαρία είναι αυτή!!!!!!!!!εμαφανίσιμο το ψυγείο ...τώρα πως θα καταφέρες να μειώσεις το θόρυβο???σαν ηλεκτρική σκούπα 3000watt κάνει! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Δουλεύει δουλεύει!!! Με παλιό τροφοδοτικό ΑΤ με γραμμή 12 στα 11,2:rofl: Δουλεύει. Τώρα μένει να σχεδιαστεί το κύκλωμα ισχύος. Γίωργη βρές αντλία να δοκιμάσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Προσεχε μην απογειωθει Αν ριξεις στροφες μειωνεται ο θορυβος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ωραιο ηχο βγαζει το φανακι του ψυγειου σου. Μου θυμιζει το M$ Flight Simulator...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 :sorry: :OT: δινοπουλε να δω ποτε θα σε πετυχω στο μσν.......εχεις μια κουτα για SUB που με ενδιαφερει:OT: :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ναι αν μειώσω στροφές πέφτει.Με κοροιδεύετε ε. Καλά ρε θα δείτε τι θα πάθετε (Χλαπάτσας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 ελπιζο να μην κανει μονο θορυβο αλλα να κανει και δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 καλή φάση αν και προσωπικά δε πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά σε σχέση με το θόρυβο που βγάζει γιατί έχει μεγάλο κέντρο που πέφτει όλο πάνω στο ψυγείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Εμενα μου φενετε καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 ΑΝ μεγαλωσεις και το shroud θα πηγαινει καλυτερα μου φενεται...Αν και δεν μου αρεσουν τα νερα με το ψυγειο απεξω ,αυτο δεν το βλεπω και πολυ ασχημο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 2, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Endu αυτό το είδα και εγω. Αν δεν το βάλω όμως δεν θα μάθω τι γίνεται τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ε ναι σίγουρα μια που είναι έτσι και γω θα το δοκίμαζα μόνο από περιέργεια να δω τι κάνει, ποτέ δε ξες, η θεωρία πολλές φορές απέχει από την πράξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 εγω σου προτεινω να πειραματιστεις με τον ανεμιστηραΚινγκΚονγκ αλλα δοκιμασε και 2 12αριδες εαν καθονται καλα.οσο το βλεπω παντως μου αρεσει σαν ψυγειακι....μοιαζει με τρανζιτ αλλα στο πιο ομορφο(σιγα με τις τοματες)αυριο θα σου πω εαν βρω και καμια αντλια.οβερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κατσαβριάς Ε Ιανουάριος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 εγω θα σου προτινω να πεξεις με την αποσταση του ανεμηστηρα απο το ψυγειο εαν γινεται γιατι ο θορυβος νομιζω περισσοτερο προερχεται απο τον προσκρουομενο αερα παρα απο το μοτερ του ανεμιστηρα. κ βεβαια μπορεισ να πεξεισ με στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 10, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Ξεθάβω ένα αρχαίο θέμα για να δείξω την υδρόψυξη μου ολοκληρωμένη πλέον. Μέχρι να τελείωσω τα ανέβασμα μην ποστάρετε παρακαλώ. Το τανκ που χρησιμοποιώ, Φάνη ζήλεψα το ρεσορατορ σου Ανοξοίδωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 10, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Ακολουθεί η μητρική με τα μπλοκ και το μοντάκι για τις μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.