Jump to content

Help με σκληρο δισκο....να τον σπασω???

Recommended Posts

Παιδες.

Πηρα καινουργια μητρικη..

Την στηνω ολα οκ...κανω φορματ στον μαστερ σκληρο ολα καλα..

Ο slave δεν ειχε λειτουργικο μονο δυο φακελους..

Ο ενας "τα εγγραφα μου" και ο αλλος "προγραματα"

στα προγραματα μπενει κανονικα.Στον αλλο φακελο "τα εγγραφα μου"

μου λεει απαγορευεται η προσβαση...

Τι να κανω???

HELP πριν φυγει απο κανα παραθυρο.... :mad::mad::mad::mad:

εγω είχα κάνει κρυπτογράφυση σε xp για να δω τι είναι και ξέχασα να κάνω αποκρυπτογράφηση και έκανα φορμάτ λόγου ιού, και στο τέλος δεν μπορούσα να μπω στα έγγραφα του administrator και στα αρχεία που είχα κάνει αποκρυπτογράφυση, στους απλούσ χρήστες έμπαινα κανονικά.

Αυτο είχε συμβει και με εναν δίσκο ενός φίλου μου μου τον είχε φέρει για να κάνουμε αντίγραφα ασφαλέιας, και στο τέλος ξεκινήσαμε με τον δικό του δίσκο και τα μεταφέραμε σε άλλον φάκελο.

Και κάποιος μας είχε πει ότι τα έγγραφα τον administrator είναι κρυπτογραφύμενα όλαμ για λόγουσ ασφαλείας.

Κανονικά πρέπει είτε μέσω DOS με το ReadNTFS είτε με κάποιο από τα livecd της Linux (έχει ανά καιρούς το περιοδικό Win Magazine),να μπορέσεις να δεις τα περιεχόμενα του φακέλου που θέλεις, χωρίς κανένα πρόβλημα ή περιορισμό.Δοκίμασε και πες μου!

Κάνε με τις μεθόδους του maddoctor κατα 99% θα δουλέψουν. Είχε γίνει μια συζήτηση παλιότερα στο PCtech και είχαμε καταλήξει σε αυτά. Το linux λογικά θα σου δείξει ένα μέρος τους. Το ReadNTFS θα σου δείξει όλα (δεν έχω δοκιμάσει αυτή την μέθοδο, αλλά κάποιοι είπαν πως δούλεψε) και τα κάνεις copy αλλού.

Μια άλλη μέθοδος είναι να κάνεις backup του φακέλου My docs χωρίς να έχεις ενεργοποιημένη την εντολή για να κρατά τους περιορισμούς (θα την δεις στις επιλογές) και μετά θα κάνεις restore τα αρχεία σε άλλο σημείο του σκληρού. Λογικά ένα μέρος τους θα επανέλθει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.