Jump to content

Τι τροφοδοτικο πρωτεινετε?

ckdiablo555

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια,συνγχαρητηρια για την παρα-παρα πολυ καλη δουλια σας.

Ευχομαι να μην γινουν οι μ :) μ :) κιες (δεν θελω σε καμια περιπτωση να το εκλαβετε σαν κακια και οτι κρινω καποιον)οπως και στο προηγουμενο!!!!!!!!!!!!!.Ενταξει στο θεμα μας,επιτελους πλησιαζει η στιγμη που θα παρω η/υ και θελω τη βοηθεια σας για επιλογη τροφοδοτικου:

1)Q-TEC ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 500W BIG FAN(φυσικα θα δεχτει καποιο μοντακι,εαν επιλεγει)

2)PSU Tagan 480W(δεν ακουμπαω ουτε τριχα μου γιατι καταστραφικα εαν παθει τιποτα :D )

3)ANTEC True Power 480W Low Noise(επισης)

4)HEROICHI ATX P4 525W Dual Fan Retail(θα το σκεφτω για μοντ μετα απο 3 χπονια για μοντ)

THERMALTAKE PurePower 480W Silent(επισης μετα απο την εγκυηση καποιο μοντ)

JJ ATX 200W(το επελεξα για oc ξερω ποσο καλο ειναι και σκοπευω να το παρω μολις μπορεσω και βρω τα 10Ε που κανει!!!!! :p )

Δεν μας είπες 2 βασικά πράγματα...

α) το ποσό που θα διαθέσεις...

β Το σύστημα που θα το βάλεις και αν το θές για OC....

Πάντως το Q-tec είναι καλό και φθηνό , το έχω και εγώ αλλά όχι για πολλά OCing.

Δεν μας είπες 2 βασικά πράγματα...

α) το ποσό που θα διαθέσεις...

β Το σύστημα που θα το βάλεις και αν το θές για OC....

Πάντως το Q-tec είναι καλό και φθηνό , το έχω και εγώ αλλά όχι για πολλά OCing.

Χώρις να ξέρω αυτά που είπε και ο Greek λέω όχι σε κάμια περίπτωση Q-Tec είχα πάρει ένα 550W ήταν μούφα το πήγα πίσω πήρα άλλο τα ίδια και τελικά το έκανα Fans (άσε που είναι και UV reactive) :D . Τώρα έχω το Thermaltake που λες και είναι άριστο, αλλά έχω ακούσει και τα καλύτερα για Tagan...

Εγω διαθετω μεχρι 150Ε και το θελω για καλo oc γιατι περιμενω τωρα να παρω εναν mobile 2600+ IQ**** απο εξω ή απο μεσα θα δουμε,τωρα και με μνημες bh5 ή τις 3500 hyperX περιμενω να κανω ενα καλο oc!!!!! :D

Δεν ξερω παντως απο τα μαγαζια που εχω ρωτησει μου λενε διαφορα κουλα π.χ.:το e-shop μου λεει οτι το q-tec ειναι οτι καλυτερο,η vnp μου λεει για ενα a-open οτι ειναι το the best τι να πω δεν ξερω.

Από αυτά που λες το Antec 480 και to Tagan είναι τα καλύτερα.

Αλλά με 150 ευρώ παίρνεις και το Antec 550 TP, που είναι καλύτερο και από τα 2.

Εγώ θα έπρεμα το Tagan γιατί έχει μεγάλες ψύχτρες κ οι ανεμιστήρες δουλεύουν πολύ χαλαρά στις 700 στροφές περίπου.

Οσο για μονταρισμα ρωτα τον Hipro (είναι σχετικά εύκολο).

Τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός του Qtec που ΔΕΝ σου το προτείνω για κανένα λογο !!! Eγώ θα συμφωνήσω με τον piero και θα χτύπαγα το Tagan σαν Best Buy !!!

εγω έχω το q-tec αλλα το 400άρι, και δεν νομίζω οτι είναι και τόσο καλο, το μονο προβλήμα που εχω δει ως τώρα στο τροφοδοτικό είναι ότι ανεβάζει θερμοκρασία

Γενικά έχω μια συμπάθεια στην HEC.

Προτίμησα όμως το 420W της Chieftec. Πολύ καλό μου έχει βγει. Και με €92 πριν αρκετούς μήνες. Σε βαρύ σύστημα με overclock και δε φαίνεται να μασάει.

Υπ'οψιν όμως οτι θεωρώ υπερβολή να δώσω πάνω από €100 για PSU. To Chieftec το θεωρώ πολύ καλό για τα λεφτά του. Αν πιστεύεις οτι δε σε καλύπτει, προτείνω HEC.

Τι να πω κ γω...

Εχω δοκιμασει q-teq ,antc k noname.k τις καλυτερες τασεις τις εδινε το καημενο noname 350w!!

Mετα ερχοταν το q-tec,αλλα δε συνιστατε για mods γιατι λογο της κακης ποιοτητας εξαρτηματων παιζει να τα φτυσει (το θεμα δεν ειναι οτι θα καει το psu αλλα τι θα παρει μαζι του......σκεψου να διαλεξει τον mobilo??!!!)

To antec που εχω τωρα το ειχα για κορυφη.αλλα δεν με ενθουσιασαν οι τασεις του :(

Το tagan αν κ δεν εχω δουλεψει με τη παρτυ του δε μου γεμιζει κ πολυ το ματι....αλλα εχω ακουσει ψιλο καλα λογια,για την τιμη του πρεπει να ειναι μια χαρα, το μονο προβληματακι του ειναι οτι οι φανες του ειναι σε πολυ low στροφες με αποτελεσμα να ζεστενετε!

Βασικα μη δωσεις πανω απο 100€(κ παλι πολλα ειναι!!)

Γενικά έχω μια συμπάθεια στην HEC.

Υπ'οψιν όμως οτι θεωρώ υπερβολή να δώσω πάνω από €100 για PSU.

Με λίγα παραπάνω παίρνει τo Tagan και είναι άρχοντας !! :080:

Προχθες πηρα Enermax475 Νοisetaker κ αλλαξα το Antec480 TrueBlue

Tο συστηνω ανεπιφυλακτα φιλε ! Φυσαει το τροφοδοτικο !

Eνδεικτηκα αναφερω +12,13 full load πολυμετρημενα με A64@1.65V κ αρκετα φορτωμενο συστημα

Nα σε καλα Κωστα ;)

Eπισης να πω(για να μη ψαχνετε ο φιλος μας αν το αποφασισει) οτι το πηρα απο το www.hacshop.gr το οποιο ειναι δυστηχος το μονο που το ειχε εδω Ελλαδα...

με ενερμαξ χτυπας απευθειας κορυφη τελεια και παυλα.απειρες αναφορες στο διαδυχτιο για την κορυφαια αποδοση τους σε ολες τις συνθηκες.πραγματικα δεν εχω δει ακομα αρνητικα σχολια για τα ενερμαξ,εκτος του οτι ειναι αρκετα ακριβα.

θα συμφωνήσω με τον Nazzz. Enermax power.ιδιοκτήτης ενός 465. και πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.

Να πω και γω τη γνωμη μου.

Q-tec ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!

Αντιθετως για Tagan480 και Antec 480 εχω ακουσει καλα λογια, αλλα αυτο που εχω βαλει στο ματι ειναι το Thermaltake! Fully sleeved καλωδια (Ujinακο ακους? :p) και καλη ποιοτητα.....

Να πω και γω τη γνωμη μου.

Q-tec ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!

Αντιθετως για Tagan480 και Antec 480 εχω ακουσει καλα λογια, αλλα αυτο που εχω βαλει στο ματι ειναι το Thermaltake! Fully sleeved καλωδια (Ujinακο ακους? :p) και καλη ποιοτητα.....

Ακούω, ακούω ,

αλλά παρόλο που είναι καλή ποιότητας τα ΤΤ και είναι και sleeved, δεν είναι για extreme καταστάσεις. Ένα μέτριο o/c με αρκετά περιφεριακά θα το αντέξουν μια χαρά. Δεν είναι κορυφή όμως και στα λεφτά του βρίσκεις και καλύτερα και πιο δοκιμασμένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.