Jump to content

Η γνώμη σας THERMALTAKE WIN GO V7000A Black Steel αξίζει να το πάρω?

alexandrosss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η γνώμη σας THERMALTAKE WIN GO V7000A Black Steel αξίζει να το πάρω?

Αξίζει να πάρω αυτο το κουτί η να προτιμήσω κάποιο άλλο.

Εγω θέλω χώρο στο κουτί και πολλες θέσεις 5,25, ο αδερφός μου θέλει να έχει πλέξι στο πλαί και καλη εμφάνιση στο θέμα χρημάτων δίνω μέχρι 200ευρώ.

Αν έχετε καμια άλλη γνωμη για κανα άλλο κουτι η για αυτό πείτε τες, δηλαδη δεν εχω καταλήξει ακομα σε τι κουτι θα πάρω ακομα το ψάχνω.

post-23-1442173703,5439_thumb.jpg

Καλο ειναι δεν λεω αλλα για κοιτα και αυτα εδω:

1)ΚΟΥΤΙ THERMALTAKE BLACK XASER V DAMIER V5000A WINDOW=167Ε(τελικη τιμη,απο e-shop)

PER.700263.jpg

2)AKASA CRYSTAL CLEAR UV COATED ATX MIDI TOWER =119.19Ε(απο e-shop,τελικη τιμη,αυτο εαν του βαλεις μια λαμπα UV θα γεμισεις απο φως εκπεμπει και αυτο)PER.805300.jpg

δεν με ενδιαφέρει το δεύτερο αλλα το πρώτο ωραίο είναι.

το 7000 μου είπαν 150 τελική

Κατά τη γνώμη μου το Thermaltake είναι πεταμένα λεφτά.

Με πολύ λιγότερα λεφτά παίρνεις είτε το Antec 1000 AMG είτε το Chieftech, που είναι ίδια σχεδόν με το παραπάνω.

Αν φτάσεις στα 200 ευρώ, έχεις πολύπερισσότερες επιλογές και σίγουρα δεν θα έδινα 200 ευρώ για κανένα TT...

Το δαιφανές της Akasa δεν περνάει καν τα τεστ ποιότητας, είναι μικρό και κατά τή γνώμη μου δεν είναι ωραίο να φένονται όλα μα όλα στο εσωτερικό. Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ωραία και δεν θες να φένονται, π.χ. τα drives.

εγω θέλω να είναι άνετο το κουτι και να έχω δυνατοτητές επεκτασείς τα λεφτα που διαθετώ ειναι νομιζώ αρκετά.

αλλα θέλω να δω και άλλες προτάσεις και όχι μονο απο τον χώρο της ΤΤ

κατά την γνώμη μου τα ΤΤ είναι πολύ ακριβά .Για κοίτα το παρακάτω λινκ για το ΑΝΤΕΚ http://www.antec.com/ec/pro_details_enclosure.php?ProdID=01001http://www.antec.com/ec/pro_details_enclosure.php?ProdID=01001

Το ίδιο κουτί έχω κι εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Οσο για χώρο έχει αρκετό

1)Κατά τη γνώμη μου το Thermaltake είναι πεταμένα λεφτά.

Με πολύ λιγότερα λεφτά παίρνεις είτε το Antec 1000 AMG είτε το Chieftech, που είναι ίδια σχεδόν με το παραπάνω.

2)Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ωραία και δεν θες να φένονται, π.χ. τα drives.

1)ok,μην τα ισωπεδωνουμε και ολα...

το μονο του μειονεκτημα ειναι η τιμη του και ...το βαρος του

2)σωστος...τα καλωδιο ειναι πολυ αντιαισθητικο θεαμα

το βάρος δεν με ενδιαφέρει δεν θα το κουβαλάω μαζι μου ετσι και αλλιός.

και όσο για τα καλώδια δεν θέλω να φαίνονται γιατι αυτο που χω όταν το ανοίγεις βλέπεις μονο καλώδια και τιποτα άλλο. :mad:

1)ok,μην τα ισωπεδωνουμε και ολα...

το μονο του μειονεκτημα ειναι η τιμη του και ...το βαρος του

2)σωστος...τα καλωδιο ειναι πολυ αντιαισθητικο θεαμα

Δεν ειμαι κανας φανατικος υπερμαχος του thermaltake. Αλλωστε coolermaster Stacker rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Εγραψα το παρθενικο "rulezzzzzzzzz" του φορουμ ή με προλαβε κανας αλλος?? :D )

Παρολαυτα συμφωνω με τον skinny και δεν πιστευω σε καμμια περιπτωση οτι ειναι τοσο ακριβα. Παρε το Antec ας πουμε που λεει ο ujin-akος και ειναι στα 100 ευρω. Βαλε πανω 2-3 εξτρα 80αρηδες που εχει το ΤΤ απο 10 ευρω τον καθενα και πας στα 130. Βαλε και το hardcano που το πουλαει καμμια 40-50 ευρω kai eisai sta 170-180. Ε χρεωνει και 20ευρω παραπνω η ΤΤ για τους περιεργους "μουρατους" χρωματισμους και φτανετε στα 200. Ε σιγα τα πεταμενα λεφτα. Τα 20 ευρω για το βαψιμο ειναι τα "πεταμενα". Εκτος κι αν δεν θελετε το hardcano οποτε και πατε στο V7000 που δεν το εχει νομιζω. Επιπλεον ειναι μεγαλουτσικα κουτια και ευρυχωρα.

Δεν ανοιγει το link του tsompanou και δεν βλεπω ακριβως το μοντελο που προτεινει, αλλα ενα κουτακι midi της antec που εχει τα usb/firewire μπροστα και πανω φαινεται πολυ συμπαθητικο και λειτουργικο.

Kατα την γνωμη μου το να δωσεις 200€ για κουτι ειναι [*λογοκρισια*] !!!!

Μπορεις να παρεις ενα απλα ομορφο κ ευριχωρο κουτι κ να το κανεις να φαινετε για κουτι 500€!!!

κ με τα υπολοιπα € βαλε μνημη βαλε δισκο ή κατι αλλο πιο ουσιωδες!

λοιπον εγω νομίζω οτι αξίζει να ξοδεψείς κατι παραπάνω για κουτι και τροφοδοτικό.

και νομίζω οτι τα 200ευρω για κουτί ειναι αρκετά, και εξάλου το 7000 μου το φαίρνουν με 150 ευρώ τελική τιμή.

To κακό με το 7000 και την νέα σειρά της ThermalTake είναι ότι είναι αρκετά χαμηλά σαν κουτιά σε σχέση με το δικό μου (Xaser 3 V2000A) και ίσως σε περιορίζει σαν χώρο. Αρκετά καλό είναι και το Antec που σου λένε τα παιδιά αλλά εγώ θα έδινα κάτι παραπάνω και θα χτύπαγα το Stacker !!!

Ναι ! Το έχει ο Βάιος, το έχω δεί απο κοντά και έπαθα πλάκα !! Θα το χτυπήσω :050: Μην το βλέπεις έτσι απο τις photo.. είναι αρκετά καλύτερο :040:

απο που το πήρα και πόσο το πήρε, και πόσο του στοιχήσαν τα μεραφορηκά?

To πήρε απο το Hacshop. Για περισσότερα ρώτα τον με pm :081:

• 4 weeks later...

φιλε μου εχω φιαξει 3-4 BLACK XASER μεχρι τωρα με ενα levicom με

8 φυσακια θα εισαι ο καλυτερος το μονο σπαστικο ειναι η συνδεσμολογια του ολου κουτιου που ειναι σαν LEGO τουβλακια καταταλλα εχει τρελα πραγματα

Υ.Γ εμενα μου αρεσει το μπλε

Guest GoriLLakoS

Εμενα προσωπικα τα TT δεν μ'αρεσουν...δεν μ'αρεσουν οι "τσιρκο" προσοψεις τους πανω απ'ολα...!Τωρα κ εγω θα σου προτεινα Antec 1000 AMG (κ στην τελικη το βαφεις κ μαυρο αμα δεν σ'αρεσει το χρωμα του)......

Παιδες εχω κ εγω μια σχετικη ερωτηση....το stacker ειναι καλυτερο η το lian li pc75???Ποιο θα περνατε κ γιατι???Παντως το 75 ενδεικνεται ππιο πολυ για καμια μοντα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.