Jump to content

Corsair XMS PC3200 400Mhz 256M CMX256A-3200C2PT

spresv

Recommended Posts

Αχχ μπραβο παιδια εμορφο και το καινουριο site! :cool:

Παμε τωρα στο θεμα μας.

ΘΕΛΩ ΜΝΗΜΕΕΕΣ!!!!

Και φυσικα δεν θα παρω απο Ελλαδα γιατι ειναι φαρμακειο. Λεω λοιπον για excaliberpc που ειναι και φτηνο και φερνει και Ελλαδα. Βρηκα αυτες λοιπον:http://www.excaliberpc.com/product_info.php?cPath=163_520_327&products_id=1524 2*256 OCZ 3700 με χαλκινα ψυκτρακια. Τσιτα μνημες δηλαδη:D

Αλλα δυστυχως εφαγα πορτα απο την ιδια την OCZ. Εστειλα mail να δω αν ειναι συμβατες με το mobo μου και π@π@ρι@. Μου λενε δεν θα τρεχουν καλα και παρε 3500. Ελα ντε που το excaliberpc δεν εχει ενα ενα τα dimmakia.

Τεσπα τελικα αποφασισα γι αυτες: http://www.excaliberpc.com/product_info.php?cPath=163_520_164&products_id=2673.

Λενε τιποτα? Θα μου πεις για 50 ευρω ολα λενε. Ξερει κανεις τι τσιπακια φορανε?

Αντε και καλοριζικο! ;)

Γνωμη μου να μην κανεις βιαστικες κινησεις και να τσεκαρεις πρωτα απο ιντερνετ τι τσιπακια φορανε.Επισης ρωτα για την συμβατοτητα, οπως σε προτρεπουν κι εκεινοι να κανεις.Απο εκει και περα προχωρα στην αγορα τους.

Υ.Γ.Σκεψου και τη λυση καποιου Γερμανικου online shop οπως σου ειπε ο pieros...

γιατι δεν κοιτας κατι σε μεταχειρησμενες?εχω δει αρκετες αγγελιες τελευταια για μνημες στο lab αλλα αν περιμενεις και λιγο θα δεις και εδω.....Η σωστη αγορα θελει υπομονη :)

• 2 weeks later...

Eγω παλι δε καταλαβα...αυτες τις μνημες τις βρισκεις και εδω καπου στα 60 Ε...ποιος ο λογος να πεδευτεις με εξω?(μιλαω για την 3200 που δινεις κατω)

Οι 3700 λενε....στειλε και ενα mail στην εταιρια της mobo....((asus δεν εχεις?))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.