Jump to content

Prescott vs Northwood

overclocked

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για σας εχω ενα μεγαλο δειλημα...αγορασα μια Abit max3 και τωρα θελω να παρω cpu μαλλον παω σε 3αρι λογο χρηματων αλλα αμα κατσει τιποτε μπορει να παρω 3.2..

ποιον επεξεργαστη μου προτεινεται και γιατι???για θεμα γρηγοραδας overclocking....φωτιας λολ γενικα με επειχηρηματα ποιος για σας ειναι καλυτερη αγορα....

ξερω οτι η prescott ανεβαινουν καπως ευκολα,ξερω ομως κιωλλας οτι μπορει να σου καψουν την μητρικη(αν και το αποκλειω αυτο σε μενα λολ)

επισης ξερω οτι ζεστενονται πολυ !ε και τι εγινε αν εχω 60 βαθμους στα 3800?αν πεζει οκ καλα δεν ειναι?

και τελος ξερω οτι ειναι γρηγορος στο pi αλλα γενικως ειναι αργοτερος απο τον northwood οταν συγκριθει αλλου(το για ποσο δε ξερω)

Κοίτα αν θες να πάρεις Prescott καλύτερα να περιμένεις τους D0 ή καλύτερα κ τους Ε0. Αν δεν μπορείς καλύτερα να πάρεις Northwood

Ο Πιέρος έχει δίκιο. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε για Ε0 γιατί οι προηγούμενοι και μεγάλες απαιτήσεις σε τροφοδοσία έχουν αλλά επίσης και σε ψύξη. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι άστα να πάνε. Εδώ με MACHII και μάλιστα μονταρισμένο και πάλι ζορίζεται... :)

:D οπως παει θα παρω Northwood λολ!!!τι να προσεψω στο stepping???μπορει καποιος να μου φτιαξει κανα plexy???τωρα εχω στα χερια μου την abit max3 :D
τελικα ισως παρω prescott και βαλω αυτην την ψυκτρα :D

:098:

Εδώ δεν γλυτώνεις με το νερό θα σε γλυτώσει η ψύκτρα αυτή? :067:

Ρε πάρε Northwood γιατί είσαι και φονιάς με το Voltage και θα χώσεις κανένα 1.6volt στον Prescott και θα τον ανατινάξεις !!! :026:

τελικα ισως παρω prescott και βαλω αυτην την ψυκτρα :D

:098:

Πολύ μου άρεσε η ψύκτρα. Από θόρυβο πως πάει; :040:

• 2 weeks later...
Προδότης ο Στέλος τελικά... Πήρε σόμπα !!! :096: :065:

LOL.. οπότε τον φυστικώνουμε χαλαρά... :046:

LOOOOOL δεν εχω Internet ρε παιδια γιαυτο εχω χαθει!!!

ειμαι με stock 3500-3600 τωρα μου ηρθε το plexy και το βραδυ θα βαλω το νερο....

βασικα αργοτερα θα τον αλλαξω....ειναι ενας 2.8 E

ενα εχω να πω...στα 3500 δεν εχω πατησει ακομα κατω τον αγαπημενο μου AMD...για μενα αυτο λεει πολλα..τσουφια MHZ οι ιντελ !!πρεπει να παω πανω απο 3700 για να τον πατησω πιστευω...AMD RULEZ RE!!!βεβαια αλλη φαση ρε το hyperthreding!!!ακομα και στο unreal exv dei μεγαλη διαφορα...ειναι ποιο ομαλο...η κινηση του....

LOOOOOL δεν εχω Internet ρε παιδια γιαυτο εχω χαθει!!!

ειμαι με stock 3500-3600 τωρα μου ηρθε το plexy και το βραδυ θα βαλω το νερο....

βασικα αργοτερα θα τον αλλαξω....ειναι ενας 2.8 E

ενα εχω να πω...στα 3500 δεν εχω πατησει ακομα κατω τον αγαπημενο μου AMD...για μενα αυτο λεει πολλα..τσουφια MHZ οι ιντελ !!πρεπει να παω πανω απο 3700 για να τον πατησω πιστευω...AMD RULEZ RE!!!βεβαια αλλη φαση ρε το hyperthreding!!!ακομα και στο unreal exv dei μεγαλη διαφορα...ειναι ποιο ομαλο...η κινηση του....

Άντε καλά αποτελέσματα με το νεράκι ! Τσούφια mhz είναι ο prescott σου :028: εγώ σου τα έλεγα αλλά εσύ μου έλεγες ότι θα τον πάρεις για να σου φύγει το άχτι... :076: :093: Tespa καλή επιτυχία και μην δώσεις καμιά τρελλή τάση σαν αυτές που έδινες στον AMD (2volt everyday) γιατί σε βλέπω να μπαίνεις σε τροχιά απο την έκριξη!!!

Πωπω κωστα ο κολλημενος ο ιδιος εισαι ρε με τους πυρηνες.Ελεος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.