lefteriz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2015 έχω παραγγείλει ενα lenovo g710 με 17αρα οθόνη, i3 και 1ΤΒ δισκο. θέλω να του βαλω εναν crucial 256αρη ssd στη θεση του dvd . και ψάχνω συμβατό caddy απο Ελλάδα για άμεση αγορά. με μια πρόχειρη ματιά είδα οτι εχει 2-3 διαφορετικα στα χιλιοστα. αν βάλω τον ssd στο caddy θα χει καμια διαφορά στις επιδόσεις αντί να τον κούμπωσω πάνω στο mobo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 Έχω το συγκεκριμενο λαπτοπ με ι5 . Αρχικά τον ssd θα τον βάλεις στην θέση του σκληρου και τον σκληρο στο caddy. Δεν θα έχει τις ίδιες επιδόσεις καθως δεν ειναι σατα 3 στο οπτικο. Θα βρεις καποιο στα 12,7 mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 13, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 Ωραία μια χαρά. Τώρα που σε βρήκα... αν βάλω κι ένα dimmaki 4αρι DDR3 ακόμη, παίρνει 1.5V ή 1.35V ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 14, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2015 1.35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts