BasiliCeLew Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά ξαφνικά από το 100% οι επιδόσεις του SSD έπεσε την μία μέρα στο 95% και την δεύτερη μέρα στο 75%.. Η υγεία του είναι στο 95%. Είναι φυσιολογικό ή να πάω για αλλαγή με την εγγύηση;http://prntscr.com/8fm931 Σε περίπτωση που γίνει φορματ υπάρχει περίπτωση να στρώσει ή δεν παίζει ρόλο; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 Με 7.5TB έχω 96% health, 100% επιδόσεις. Βασικά έχεις περάσει το τελευταίο firmware που αντιμετωπίζει το πρόβλημα των EVO όπου η απόδοσή τους πέφτει με τον χρόνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 Με 7.5TB έχω 96% health, 100% επιδόσεις. Βασικά έχεις περάσει το τελευταίο firmware που αντιμετωπίζει το πρόβλημα των EVO όπου η απόδοσή τους πέφτει με τον χρόνο;Ναι από την πρώτη στιγμή που βγήκε το firmware το πέρασα... Παίζει να φταίει κάτι άλλο και όχι ο σκληρός? Πως μπορώ να τον ελέγξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 Κατι σου γραφει για το τριμ και τον οδηγο του sata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 13, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 Κατι σου γραφει για το τριμ και τον οδηγο του sata...Από τότε που έπεσε η απόδοση στο 95% (τώρα 75%) δεν μπουταρει καν το pc όταν έχω ενεργοποιημένο το trim, δλδ την AHCI επιλογή από την μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 13, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 Αλλο δισκο τι κανει? Μηπως ειναι προβλημμα controller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 13, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 Το δοκίμασα και σε κάρτα PCI sata το ίδιο πρόβλημα βγάζει ο σκληρός.. Υπάρχει περίπτωση με format να στρώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 13, 2015 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 You will not know until you try... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Τελικά αποδείχτηκε ότι αργοπεθαίνει... Οπότε θα παρω καινουριο.. Καμία πρόταση για 250άρη? Θέλω όσο γίνεται μεγαλύτερη εγγύηση και οι επιδόσεις να είναι στο max με sata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts