jax7480 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Εχω το συγκεκριμενο Bluetooth adapter Kingene Bluetooth και θα ηθελα αν υπαρχει καποιος με το ιδιο ακριβως να μου στειλει τους drivers που υπηρχαν μεσα στο MINI-CD, επειδη χαθηκε και δεν μπορω να το βρω πουθενα.Ευχαριστω εκ των προτερων.mail: z_ginelis2002@yahoo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Δεκέμβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 τσέκαρε το mail σου. Τα έκανα ένα zip όλα εκτός τα manual το acrobat και τα autorun files. Είναι 14mb :-/ ... Ελπίζω να σου ήρ8ε (αλλιώς 8α τα στήλω σπασμένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 31, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Οχι μαν. Δεν ηρθε....Δεν ξερω τι παιζει....Απο που το εστειλες? Γιατι στο yahoo εχω 250ΜΒ ελευθερα οποτε προβλημα χωρου απο την πλευρα μου δεν παιζει.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 τα mailια δεν παίζουν μέχρι 2MB????? Γιατί δε το ανταλλάσσεται με p2p πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 18:11] Εχω το συγκεκριμενο Bluetooth adapter Kingene Bluetooth και θα ηθελα αν υπαρχει καποιος με το ιδιο ακριβως να μου στειλει τους drivers που υπηρχαν μεσα στο MINI-CD, επειδη χαθηκε και δεν μπορω να το βρω πουθενα.Ευχαριστω εκ των προτερων.mail: z_ginelis2002@yahoo.gr Ρε συ. Όχι μανίσιους drivers... Κάνε ένα search για Widcomm Bluetooth..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Ιανουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Τελικά το yahoo είναι ως 10mb attach. λιπόν ... το ανεβάζω κάπου (όπου βρω) και σου δίνω url. brb Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Ιανουάριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 grrrr .. ήρ8ε απάντηση : I'm sorry to have to inform you that the message returnedbelow could not be delivered to one or more destinations.-------------------------------------------------------------------DATA: sorry, that message size exceeds my databytes limit (#5.3.4)λιπόν, δεν βρήκα να το ανεβάσω κάπου (κανείς 'φρι" δεν μου δίνει 16μβ απλοαδ) ...οπότε το κάνω 3 κομάτια και το στέλνω σε 3 μαιλ ... 8α κάνει μισή ωρα να ανοίξουν αλλα θα γίνει δουλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.